Grčka
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Grčka
Odma pored imaš radnju sa Thule i ostalom opremom, neki lokalni ćuneri a preko ulice ali malo nazad, prema Ikea radnji ima neka robna kuća za bicikle. Pre skretanja za Jumbo ima i neka fensi radnja za bajseve, pa uvek možeš da prekratiš vreme. A posle IKEA radnje ima Leroy Merlin, francuska Uradi Sam radnja, ogromna, može biti zanimljiva, koga to zanima a smara ga Jumbo, Ikea i Cosmo...
I možeš da se cenjkaš u svim tim radnjama (osim u Nike snopu)
I možeš da se cenjkaš u svim tim radnjama (osim u Nike snopu)
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Danas smo napravili pun krug po Sitoniji (kilometar sat kaže da smo napravili 118 km), videli sva mesta i plaže koje su nas interesovale, svratili u Lidl u Nikitiju (nije vredan svraćanja), iskupali se dobro na Karidi plaži i vratili se nazad u Sikiju. Toroni mi se jako sviđa, Nikiti (sa okolinom) takođe, to će nam verovatno biti sledeće destinacije. Neos Marmaras ima finu gradsku plažu sa malo hladovine, ali ono uzbrdo-nizbrdo mi se nikako ne sviđa (razmazila me izgleda Vojvodina
). Odmah sam se video kako krkljačim gore uzbrdo neko od dece na milion stepeni napolju... 

Re: Одг: Grčka
Vratih se sinoć sa Krfa. Putarine u Makedoniji su poskupele na 60-80-60 denara ali je sada moguće platiti i sitnim evrima. Sve su po 1,5e pa se ne isplati, ali dobro dođe kad nestane denara.
Overio jagnjetinu u Mrzencima, preporuka i od mene.

Na par kilometara od motela Džep na 100 metara 4 znaka za ograničenje 60-40-60-20 bez ikakvog razloga. Na krivini su čekale 3 (i slovima tri) patrole. Ko ne zabode kočnicu osta bez dozvole. Sva sreća pa nisu zaustavljali u trenutku kad sam prolazio.
Overio jagnjetinu u Mrzencima, preporuka i od mene.

Na par kilometara od motela Džep na 100 metara 4 znaka za ograničenje 60-40-60-20 bez ikakvog razloga. Na krivini su čekale 3 (i slovima tri) patrole. Ko ne zabode kočnicu osta bez dozvole. Sva sreća pa nisu zaustavljali u trenutku kad sam prolazio.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Čitam baš jutros da je putarina dozvoljena i u evrima ali da je skuplje, sad od tebe info iz prve ruke da je tako. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- samo polako
Nemoj tako možda su tu zbog nečeg drugog a ne kontrole brzine. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Kako misliš 1.5€ ?vlajko napisao:Vratih se sinoć sa Krfa. Putarine u Makedoniji su poskupele na 60-80-60 denara ali je sada moguće platiti i sitnim evrima. Sve su po 1,5e pa se ne isplati, ali dobro dođe kad nestane denara.
60 denara je otprilike 1€, nije 1.5 sigurno?
Imaš li informaciju koliko traže u evrima za rampu na 60 a koliko za 80 denara?
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
- samo polako
Putarina je poskupela u Makedoniji, a cena je različita u zavisnosti da li se plaća u domaćoj valuti denerima ili u evrima.
Putarina za strance poskupelaPrema cenovnicima objavljenim na naplatnim rampama, putarina je skuplja ako se plaća u evrima. Na mestima gde je cena 30 denera, u evrima je 50 centi, za putarinu koja košta 40 denera treba izdvojiti jedan evro, a za putarinu od 60 denera čak 1,5 evro.
Ako ne poseduje denere, stranac će za putarinu od 110 denera morati da plati dva evra, a tri i po evra za putarinu od 160 denera. Jedan evro u Makedoniji košta 62 denera.
Putarinu u Makedoniju naplaćuje svaka opština kroz koju prolazi autoput, a cena se određuje na bazi kategorije vozila.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Jutros sam se vratio iz GR, digli su cenu putarine u MK na 1, 5e. Autoput je tuga, sada ima jos i radova,na par mesta je suzenje puta. A ovi nasi panduri nemam reci sta rade, u Puntu pale rotaciju, blicaju i onda zaustavljaju na samom ulazu u Srbiju. :-x
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.