Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ako funkcioniše online čemu poručivati od nekoga...?
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Verovatno zato što je ponuda samo za US tj. unutar granica se šalju telefoni (van zemlje ih ne šalju).
Koji Android kupiti za 100-120e sa KupujemProdajem? Ima raznih modela sa mreze(vip,telenor) sa 2god.garancije. LG spirit, huawei Y6 , Samsung (neki grand) ? Ili nesto cetvrto?
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Mobilne telekomunikacije
Mogu ti samo reci da spirit radi extra ,prosto sam oduševljen .member napisao:Koji Android kupiti za 100-120e sa KupujemProdajem? Ima raznih modela sa mreze(vip,telenor) sa 2god.garancije. LG spirit, huawei Y6 , Samsung (neki grand) ? Ili nesto cetvrto?
Preporuka za njega .
I ja mislim da je u toj kategoriji Lg najbolji izbor.
TT
TT
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Imam ja spirit, nije los za onu najosnovniju upotrebu (kucam sa njega). Gledam majci da uzmem isto tako neki, izmedju leona i samsunga core ve mislim da ce ipak drugi presuditi zbog fizickog tastera u sredini a beli samsung je mnogo lepsi od lg-a. LG u tim nizim klasama bas jeftino izgleda, a za crvenu novcanicu razlike necu da razmisljam puno. Inace me zanima da li bi se moglo uzeti paket preko lelekoma sa 50% popusta i telefon, oba kostaju dinar u toj tarifi koju bi joj uzeo (mix L).
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- sasa lbg
- Kontakt:
Mobilne telekomunikacije
LG spirit prevazilazi kako si ti napisao "najosnovniju upotrebu" daleko.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- shandu90
Ne bas, koristim ga od septembra i jednom mi je crko volume taster, 2x se gubi ton poruke a ume i da zabaguje bez problema.
- sasa lbg
- Kontakt:
Kod mene ništa loše..glatko i brzo radi,zvuk,ekran i baterija odlicni ama bas nikakvih problema nema.
Uzet u VIP u snapdragon varijanta.
Uzet u VIP u snapdragon varijanta.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Moze i LG Magna. Koristim vec tri cetiri meseca i super sam zadovoljan.
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Koristio bih ga kao sekundarni tel.za CG karticu koju koristim samo tokom ljeta.
- shandu90
Android nema puno smisla ako se ne koristi internet
sad su cene tim lg modelima smesne.
Sent from my LG-H440n

Sent from my LG-H440n
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Kupio danas još jednu Sony Xperia Z2.
Kao što rekoh, na staroj je usled nestručnog servisiranja od majstora opet vrisnuo ekran. Za one sa jeftinijim ulaznicama, telefon je ispušten u avgustu mesecu, pukao ekran, dva i nešto meseca se vukao po servisu jer priučeni majstor nije mogao da ga popravi (odnosno da natera ekran da radi bez prekidanja i treperenja). Pre par dana na ekranu su se pojavile bele linije, koje su manje vidljive što je ekran osvetljeniji, takođe ekran prestaje da radi kada baterija dođe do 4%.
Nije mi se popravljalo ponovo jer, niti jedan drugi telefon nije dolazio u obzir i u bilo kakvu kombinaciju a Z2ojke trenutno u Bgu ima samo 2 komada te sam pokupio pretposlednju. Cena 305 evra, mesto kupovine Top Zona Banovo Brdo.
Kao što rekoh, na staroj je usled nestručnog servisiranja od majstora opet vrisnuo ekran. Za one sa jeftinijim ulaznicama, telefon je ispušten u avgustu mesecu, pukao ekran, dva i nešto meseca se vukao po servisu jer priučeni majstor nije mogao da ga popravi (odnosno da natera ekran da radi bez prekidanja i treperenja). Pre par dana na ekranu su se pojavile bele linije, koje su manje vidljive što je ekran osvetljeniji, takođe ekran prestaje da radi kada baterija dođe do 4%.
Nije mi se popravljalo ponovo jer, niti jedan drugi telefon nije dolazio u obzir i u bilo kakvu kombinaciju a Z2ojke trenutno u Bgu ima samo 2 komada te sam pokupio pretposlednju. Cena 305 evra, mesto kupovine Top Zona Banovo Brdo.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;