passenger napisao:Koji vw motor valja u toj generaciji, Golf V, Passat B6? 1.4 tsi lanac puca kao da je od stakla, 2.0 tdi glavudze stradaju, simens dizne su smeće, 1.8 tsi ne valja, kod 3.6 takodje izrazeni problemi sa lancem... sta valja koju pm?
Ma od novjih motora koji se sada koriste... ma nebitno
Za B6/Golf , si pitao, naveo sam 1.9 koji je bio i u Golfu 6ici.
A oni koji se sada koriste svi valjaju, nije to onaj 2.0 TDI, a ni TSI nije kao taj prije.
2008. je poslednja godina koriscenja 1.9tdi. U paji b6 ga je bilo. Jedan debil sa kojim se druzim vec duze, prodao je b6 sa tim kultnim motorom a bio prvi vlasnik, extra oprema, felne, cip...i uzme sa istim motorom posle par meseci, klotaru jadnu koja ni podizace pozadi nema.
stara 12-13 godina, osim sto se cakli, ne znam sta je tu toliko zanimljivo na doticnoj alfi... ona crvena Q2 je skroz pogotovo sto je malo teze naci onaj enterijer, a da je normalna cena..
Nikolaa napisao:stara 12-13 godina, osim sto se cakli, ne znam sta je tu toliko zanimljivo na doticnoj alfi... ona crvena Q2 je skroz pogotovo sto je malo teze naci onaj enterijer, a da je normalna cena..