Delija napisao:S jedne strane kamioni, avioni, hoteli i sta vec, a sa druge strane pilicarenje po oglasima za 30 evra. Jbg...
OK, tebi je pilicarenje ako neko kupuje neku stvar (nebitno sta: telefon, lap top, sat, TV....) i pre kupovine se informise i uporedi ponude?
Pilicarenje ti je sto mi stoje dva oglasa jedan pored drugog za identicnu stvar, gde jedan prodaje istu stvar za 10-30-50eur (nebitno) skuplje, i onda da ne ispadnem pilicar trebam da kupim od tog skupljeg?
Ili mozda trebam da odem u Samsung prodavnicu i isti telefon platim 1.000eur umesto 630eur koliko je u oglasima, a ne dobijam apsolutno nista drugacije (isti aparat, ista garancija, isto novo neotpakovano), samo da ne bi bio pilicar?
Bravo, svaka cast na logici
carov2 napisao:@Goblin
Dual sim verzije nema kod naših operatera, znači da ćeš možda imati nekih problema sa garancijom koju daju odredjeni prodavci, a ne vidim kako da dobiješ ozbiljniju garanciju osim da telefon kupiš preko. Inače mi se čini da nisu zaključani na mrežu. Mada valja proveriti sa prodavcem.(Na Singl sim verzije mislim, logično.)
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Singl sim mi definitivno ne odgovara. Em dajem duplo love em nosam 2 telefona kao i do sada sto mi smeta.
Mada svakako ne bi uzeo od operatera iz razloga sto ne zelim da se obavezujem.
Uglavnom telefone ne uzimam od fizickih lica, i ovo po oglasima u 90% slucajeva se radi nekim mobil sopovima (barem sam do sada tako kupovao). Oni mi izdaju garanciju i ako bude neki problem idem kod njih u prodavnicu. Doduse do sad nikada nisam imao problem sa telefonima pa se nadam da necu ni sada.