Dobro veče
Re: Dobro veče

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Dobro jutro, vidim zanimljivo na forumu 

- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
Читаминеверујем! 

Filipoviću kasniš na žurku.
Znaš li ti da su notari odgovorniji od tebe i mene?

Znaš li ti da su notari odgovorniji od tebe i mene?

- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
Свашта сам прочитао, просто не могу да верујем...
Мислим, знамо сви да факултет завршава дупе, а не глава, али ово је превазишло и моје најцрње слутње...
Страшно...неписменост, како граматичка, тако и функционална, недостатак здраворазумског размишљања, анализе, дедукције, логике...
Драго ми је што сам "закаснио на журку", више бих се изнервирао да сам морао још и да се расправљам са њим.
Недајбоженикоме!
Мислим, знамо сви да факултет завршава дупе, а не глава, али ово је превазишло и моје најцрње слутње...
Страшно...неписменост, како граматичка, тако и функционална, недостатак здраворазумског размишљања, анализе, дедукције, логике...
Драго ми је што сам "закаснио на журку", више бих се изнервирао да сам морао још и да се расправљам са њим.
Недајбоженикоме!

Sto se zakljucali temu...
http://www.youtube.com/watch?v=0eiE0MSGUYQ#t=225

http://www.youtube.com/watch?v=0eiE0MSGUYQ#t=225
Pajo, jel dobro govori Seselj za notare? 
I Seselj koristi termin burazerska ekonomija

I Seselj koristi termin burazerska ekonomija

Ne slažem se da ne treba da ostoje.
Po meni treba da postoji i da rade isti posao kao i sud, a da je na strankama pravo izboragde će da odu.
To podrazumeva da rade klasičnu overu potpisa kao što je sud radio. Nikakvi javnobeženički zapisi u privatnopravnim odnosima.
Po meni treba da postoji i da rade isti posao kao i sud, a da je na strankama pravo izboragde će da odu.
To podrazumeva da rade klasičnu overu potpisa kao što je sud radio. Nikakvi javnobeženički zapisi u privatnopravnim odnosima.
Kako vama pravnicima deluje Seselj, po pitanju pravnih stvari? Jel lupa gluposti ili ne?
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
AHAHHAHAHA AKO JE I VOJVODA VS JAVNIH BELEZNIKA...
ONDA JE TO DRUGA STVAR
ONDA JE TO DRUGA STVAR

- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
AHAHHAHAHA AKO JE I VOJVODA VS JAVNIH BELEZNIKA...
ONDA JE TO DRUGA STVAR
Sto se Seselja tice kao pravnika i kao strucnjaka ja mislim da mu se tu ne moze nista osporiti...
Nesumljivo da je veliki um, ipak je on najmladji doktor nauka u bivsoj nam drzavi...
Ali granica genijalnosti i ludila je tanka, zato ja mislim da je on ipak prevagnuo na ovu drugu i da nije bas shvatio na pravi nacin okolnosti u kojima se ova zemlja nasla u zadnjih 20 decenije i da je trebao da reformise i osvezi svoju stranku i politiku...
Naravno ako treba da ga postujemo zbog necega to je doslednosti i znanje za to mu jedino skidam kapu !!!
ONDA JE TO DRUGA STVAR

Sto se Seselja tice kao pravnika i kao strucnjaka ja mislim da mu se tu ne moze nista osporiti...
Nesumljivo da je veliki um, ipak je on najmladji doktor nauka u bivsoj nam drzavi...
Ali granica genijalnosti i ludila je tanka, zato ja mislim da je on ipak prevagnuo na ovu drugu i da nije bas shvatio na pravi nacin okolnosti u kojima se ova zemlja nasla u zadnjih 20 decenije i da je trebao da reformise i osvezi svoju stranku i politiku...
Naravno ako treba da ga postujemo zbog necega to je doslednosti i znanje za to mu jedino skidam kapu !!!
Poslednja izmena od pavle u 21 Nov 2014, 15:23, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne piši CAPS-om.
Tapatalk
Tapatalk
a dva puta je ok
dobar dan, ljudovi

dobar dan, ljudovi

Zabada forum preko TT ko blesav.
Tapatalk
Tapatalk