Losa ti logikaDelija napisao:Moja logika je savrsenagoblin napisao:Bravo, svaka cast na logici
Da, jeste pilicarenje ako vise vremena bacis za proucavanje cena i trzista nego sto bi za isto to vreme zaradio da radis nesto korisno. Ti si sam pominjao neke astronomske cifre na mesecnom nivou, sto znaci da ti je opasno velika satnica iliti po zdravoj logici ti vise para gubis za to vreme nego sto zaradis time sto nadjes 30 evra jeftinije, ali za to potrosis nekoliko sati...
A opet ako pricas o slobodnom vremenu, onda sigurno postoji pametnije iskorisceno slobodno vreme od listanja oglasa.

To koliko neko zaradjuje apsolutno ne mora da ima ikakve veze sa vremenom provedenim u obavljanju nekog posla.
Evo konkretno u mom slucaju imam bas mnogo slobodnog vremena, posto sam i neke poslove koje sam samostalno vodio za ovu godinu jednostavno rentirao (konkretno hotel, vise ni ne idem tamo, izdao sam ga i samo dobijam kiriju a zakupac vodi posao), kao sto imam i druge poslove koji su isto pod klasicnom rentom.
Da je moje vreme toliko dragoceno u poslovnom smislu i da mi je toliko dragoceno za zaradjivanje novca, zar bi onda mogao skoro svakodnevno da dolazim na forum? Naravno da ne bi.
Tako da itekako imam dovoljno vremena da bacim oko na sve sto me interesuje, pa izmedju ostalog i da uporedim karakteristike i cene nekog proizvoda koji zelim da kupim (nebitno jel to telefon, TV, lap top...).
Toliko o tvojoj "logici"...
Na kraju krajeva, sto te uopste dotice kako drugi ljudi trose svoju lovu i svoje slobodno vreme?
I sto uopste potezes tu pricu u ovoj temi, koji je cilj? (ja ga znam i smesno mi je - mnogo vise kazes o sebi ovakvim postovima