Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od goblin »

Delija napisao:
goblin napisao:Bravo, svaka cast na logici :glavomuzid:
Moja logika je savrsena ;)

Da, jeste pilicarenje ako vise vremena bacis za proucavanje cena i trzista nego sto bi za isto to vreme zaradio da radis nesto korisno. Ti si sam pominjao neke astronomske cifre na mesecnom nivou, sto znaci da ti je opasno velika satnica iliti po zdravoj logici ti vise para gubis za to vreme nego sto zaradis time sto nadjes 30 evra jeftinije, ali za to potrosis nekoliko sati...

A opet ako pricas o slobodnom vremenu, onda sigurno postoji pametnije iskorisceno slobodno vreme od listanja oglasa.
Losa ti logika ;)

To koliko neko zaradjuje apsolutno ne mora da ima ikakve veze sa vremenom provedenim u obavljanju nekog posla.
Evo konkretno u mom slucaju imam bas mnogo slobodnog vremena, posto sam i neke poslove koje sam samostalno vodio za ovu godinu jednostavno rentirao (konkretno hotel, vise ni ne idem tamo, izdao sam ga i samo dobijam kiriju a zakupac vodi posao), kao sto imam i druge poslove koji su isto pod klasicnom rentom.

Da je moje vreme toliko dragoceno u poslovnom smislu i da mi je toliko dragoceno za zaradjivanje novca, zar bi onda mogao skoro svakodnevno da dolazim na forum? Naravno da ne bi.
Tako da itekako imam dovoljno vremena da bacim oko na sve sto me interesuje, pa izmedju ostalog i da uporedim karakteristike i cene nekog proizvoda koji zelim da kupim (nebitno jel to telefon, TV, lap top...).

Toliko o tvojoj "logici"...
Na kraju krajeva, sto te uopste dotice kako drugi ljudi trose svoju lovu i svoje slobodno vreme?
I sto uopste potezes tu pricu u ovoj temi, koji je cilj? (ja ga znam i smesno mi je - mnogo vise kazes o sebi ovakvim postovima ;) )
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Nema nikakvog cilja - nego mi nikako nisi jasan.

Sa jedne strane ne prestajes da smaras tim avionima, kamionima i hotelima i poklonima i ja pa ja i samo ja pricama i bukvalno pisanjem po sirotinji, a sa druge dolazimo do tih nesrecnih 30 evra.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
veljabandit
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC

Post od veljabandit »

Kakvi bi mi ljudi bili kad ne bi gledali u tudje dvoriste, novcanike, zivot...tuzno.
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Vise nego tuzno... :thumbdown:
Delija napisao:Nema nikakvog cilja - nego mi nikako nisi jasan.

Sa jedne strane ne prestajes da smaras tim avionima, kamionima i hotelima i poklonima i ja pa ja i samo ja pricama i bukvalno pisanjem po sirotinji, a sa druge dolazimo do tih nesrecnih 30 evra.
Nisam ti jasan sto kupujem telefon i pre kupovine se informisem o aparatu koji zelim da kupim pa izmedju ostalog proverim i uporedim cenovnike?
Bravo :doubleup:

Pa i mene smaraju mnoge stvari koje pisu neki drugi clanovi, kao sto me smara necija potreba da na obican komentar o kupovini telefona neko oseca potrebu da diskusiju svodi na to da li sam ja pilicar zato sto sam primetio razlike u ceni. :glavomuzid:

Pritom da uopste nisi ni procitao post kako treba.
Niti cu ja ustedeti tih 30e o kojima pises, niti se ja zalim... jednostavno sam konstatovao neobicnu pojavu da je cena telefona skocila za 30e umesto da pada. To nece nista promeniti u mojoj odluci da ga kupim, jednostavno neobicna pojava koju sam primetio.
Ali ne, ti odmah imas potrebu da na osnovu toga izvuces zakljucak da sam pilicar, smesno! :thumbdown:

Nadam se da si dobio potrebna objasnjenja, finansijski bilans, raspored mog slobodnog vremena... pa ako mozemo da se vratimo temi?
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Gobline smaras nas sa tim tvojim telefonom koji si odlucio da ces da kupis vec mesec dana, predlagao si i Heroju da se cenka za dva ako moze da dobije bolju cenu...
Kupi vise telefon i prenesi utiske iz upotrebe to je daleko korisnije i zanimljivije.
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Kakvih mesec dana, pre mozda dve nedelje sam tek resio da cu ga uzeti (uporedjivao sam sa ostalim aparatima), ali jos tada sam rekao da ga uzimam kad stignem u Srbiju sto je krajem sledece nedelje.
Naravno da cu preneti utiske kad ga uzmem. :thumbup:

A ako te smara ti preskoci, i mene mnogo sta smara, pa kad bi redom isao po temama i pisao "ovo me smara" pa kad bi jos svi tako radi, to bi bilo bas interesantno... :ccc:
Nego, imate li jos koga iz "ekipe" da nesto napise, niste se jos svi javili, tapsete li se po ramenu preko PP? :mrgreen:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Dobro ljudi, ok je malo se zezati na Goblinov racun, ali odoste u krajnost.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Upravo je obrnuto. Goblin se sprda s njima, tovari ih u svakoj temi. Baca im mamce,a oni se svaki put pecaju. Neverovatno. Umjesto da ga iskuliraju, oni traže još.
Korisnikov avatar
Captain Slow
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19

Post od Captain Slow »

pedja napisao:Honor 7 u ponudi Dual Sim Active ili ne.
Na netu se pojavljuju obe varijante (Active i StandBy), pa sam hteo da proverim
Mate 8 je dual sim aktivan, ako ti to išta znači.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

I ja uvek gledam telefon u 5 evra, jednostavno mi prija da znam da sam kupio za najnize moguce pare.
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Gledas telefon u 5eur a zivis u Londonu, posedujes fun car... ne mogu da vjerujem, bas smo pilicari :-)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Delija me razocarao.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

https://www.youtube.com/watch?v=Wk5aNqAFf1M
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Captain Slow napisao:Mate 8 je dual sim aktivan, ako ti to išta znači.
Hvala za info.

Negde sam nailazio da jeste, negde da nije, kao i za Honor 7, 6plus i sl.
Ukoliko i budem uzimao dual SIM, Mate mi je prevelik mislim da je mi max 5,5", a ciljam neki 5,2".

Pokusavao sam, tokom dva minuta, da svedem pitanje "Dual Sim, ili ne?" na za i protiv nivo, ali mi se i tu stav menja svakodnevno :kezo:
Korisnikov avatar
Captain Slow
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19

Post od Captain Slow »

Ne pratim cene, ali sad videh na Benču se prodaje sa 2 godine Telenor garancije, 300€.
Možeš da cimneš lika čisto da ga pitaš jesu li aktivne obe kartice.
Odgovori