Ja sam pre neki dan bio fasciniran kada sam primetio da su im 6 vesti za redom u rubrici najnovije vesti iz farme i vb...Rakhil napisao:Mislim da mi mozak nesvesno blokira kljucne reci vezane za rijaliti kurce palce
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
nikaragva napisao:Hm, sumnjiv si, razumeš se u te pojmoveRakhil napisao: Cenim da je pao i neki circle jerk, kad je vec prilika![]()

Zar vi nikad niste... ono, fudbal na tv-u, pivo, ortaci... nisam valjda jedini...

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Bog te molov'o... VLADIKA i 4 "mladića" i još snimljeno kamerom!!
Boringly average, but also perfect for school run mums
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Prate se trendovi..
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Danas otvorim Blic i naslovna vest je kako je nekoj pevaljki decko kupio "nov" Audi a na slici stari A3, garant uvezen iz NemackU sa pravih 130kkmLaki021 napisao:Blic? Pa oni su se srozali skroz. Ne znam kako nisi pomenuo neku vest iz velikog brata ili farme? Njima je trenutno 50% vesti iz VB i farme... A naslovi su neverovatni...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
... a prethodno je prodao njen A6 i od te kinte kupio A3. 

Širim haos!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
bane valjevo napisao:Meni takve stvari u Blicu ne smetaju, valjda sam oguglao na njih.
Ono što mi zaista smeta jeste direktan prenos sa sahrana, njihovi opisi istih,i kontantno lešinarenje kada god se dogodi neka tragedija.
Odličan tekst.
http://www.e-novine.com/index.php?news=82384
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
A šta im li znači ovaj banner gore?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Jel ti citas tekst ili gledas samo slike? 

Vladika izjavio da ako ga izbace iz crkve, verovatno ce otvoriti privatni vrticJi 4Tze napisao:Bog te molov'o... VLADIKA i 4 "mladića" i još snimljeno kamerom!!

Ja se trudim da sto manje citam novine koje se i pored izuzetno teske realnosti u ovoj zemlji Srbiji uvek trude da sve "zabibere" na svoj nacin tako da mi se zeludac uvek isprevrce kad bilo sta procitam. 

A pa ako ne mogu da nadju neku grozotu sa domaceg terena onda kopaju po stranim vestima. Pa udarna vest na prvoj strani bude "U surovom ubistvu obezglavljen prvi zamenik podsekretara Uzbekistana" ili "U lancanom sudaru u Indiji piginule 3 osobe", sta me zabole...
U svetu svakog dana nastrada na hiljade ljudi, ne treba to uzivo prenositi.
U svetu svakog dana nastrada na hiljade ljudi, ne treba to uzivo prenositi.
Pa ne bi oni to objavljivali da to nije "trazena roba". Raja to voli.
Sto rece neki analiticar prosle nedelje kad se desilo ono masovno ubistvo, da je iz tog sela bio recimo svetski sampion u odgajanju sargarepa, ne bi ga niko nikad posetio od novinara, a ovako se sjatili svi kao lesinari. Ali raja to voli. Isto kao sto raja voli Kursadzije.
Sto rece neki analiticar prosle nedelje kad se desilo ono masovno ubistvo, da je iz tog sela bio recimo svetski sampion u odgajanju sargarepa, ne bi ga niko nikad posetio od novinara, a ovako se sjatili svi kao lesinari. Ali raja to voli. Isto kao sto raja voli Kursadzije.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Imaju neodoljivu zelju za senzacionalizmom,nema drugog objasnjenja.Sto je najgore od svega,kao sto kaze Texonja narod je u velikoj meri prolupao pa voli to da cita.To je jedini razlog zbog cega svi ti listovi jos uvek ne propadaju,stavise spadaju u jace kompanije u Srbiji.