Stigla zima...
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Re: Stigla zima...
Tako je. Wintera je nesto prve sezone (tek nesto), posle je katastrofa. I meni je bila dobra dok zamalo nisam polupao auto. To sranje vise ne stavljam na kola.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja evo danas zamenio točkove, zimske u izgleda skoro poslednji čas 

Ja na Golfu jos nisam stavio zimske. A kakav je onaj Alpin 3jka, i nije neka razlika. 
sent from my HTC Sensation

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
[Zar ti nisi imao neke univerzalke, za Golfa?
Kako prognoza crta za nedelju dana ce na Kopu biti snega za skijanje.
Kako prognoza crta za nedelju dana ce na Kopu biti snega za skijanje.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Uzeo lance danas i sada sam i zvanično spreman za zimu.
nadam se da hoce... i nadam se da onaj popust za opening vazi i u slucaju da ima snegaBax napisao: Kako prognoza crta za nedelju dana ce na Kopu biti snega za skijanje.

Ja porucih nosace za skije/board za Alteu, nadam se da cu ih isprobati uskoro... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Mogli bi da oformimo i forumski ski team, ako ima zainteresovanihADrei napisao:nadam se da hoce... i nadam se da onaj popust za opening vazi i u slucaju da ima snegaBax napisao: Kako prognoza crta za nedelju dana ce na Kopu biti snega za skijanje.

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
U Dubaiju pala kiša. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Majku mu...Bax napisao: Kako prognoza crta za nedelju dana ce na Kopu biti snega za skijanje.
Mislim, razumem vas skijase/bordere, ali ja moram poslom (drugacije me Kop ne bi video, osim mozda u avgustu) i ako moze 20+°C, bilo bi idealno

TT
Oni tad porucuju onu nasu Kada padne prvi sneeeg .Geza napisao:U Dubaiju pala kiša.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Pozadi imam allseason, a na pogonskim tockovima menjam po sezonama, zimi Alpin, leti EnergySaver.Bax napisao:Zar ti nisi imao neke univerzalke, za Golfa?
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Markoni, jel teska daska u odnosu na skije?
Tapatalk 4.2.0 from my HTC
Tapatalk 4.2.0 from my HTC

Posetite www.garaza.rs !
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ovih par dana sam se vozao dosta, i taman isprobao Sava Eskimo S3+. Za sada po mokrom sam zadovoljan. Ne proklizava, lepo drzi u krivinama, koci normalno.