Nije bas to najbolja solucija, bolje se na belgijance ugledati tamo je tolerancija 6% od ogranicenja sto je ok.
Ali ne moze kod nas mi smo jaka, ozbiljna drzava, nema mita i korupcije ni tolerancije, pa rekao je Neša, nema tolerancija ni 1km.
Ozbiljna drzava.
lami napisao: 27 Jun 2019, 13:08
Evo jedna slika kako salju kazne bugari.
Obratite paznju, uracunato -3kmh kao tolerancija. Nasi bi trebalo da se po tom pitanju ugledaju na njih.
Kabal napisao: 24 Jun 2019, 21:49
Drugar vozi na nemacke table, ima firmu tamo. Bili u martu u Kranju i ovih dana mu stiglo na adresu firme kazne za prebrzu voznju u gradu, pored skole ogranicenje 30, u nekoliko navrata i stiglo ukupno 1800€ kazne, uzas jbt. Jel mogu da salju i na srpske tablice?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Redovnim putem za srpske table ne mogu ništa. Šalju oni. Ali sve dok se može auto registrovati i normalno voziti, nema brige.
Medjutim, naši ljudi uvek prave iste greške... Opuste se previše i svaki put prave glupe prekršaje i onda ih pre ili posle nahvata policija uživo,kad više nema vrdanja izvlačenja, i onda bude "hajde da vidimo da nemate možda još prekršaja od ranije" a naravno da ih uvek bude....i eto sranja.
Policija će još pojačati represivne mere i pooštriti kontrole zbog zabrinjavajuće statistike o stradanjima u saobraćajnim nezgodama na srpskim putevima zbog nepoštovanja pravila, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.
...
Danas je bio aktivan dan za policiju - Sremski Karlovci kod železničke stanice, Petrovaradin kod Navipa i NS na BPP. Patrole pecaju i snimaju, samo ne znam dokle će trajati akcija.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Geza napisao: 30 Jul 2019, 22:46
Danas je bio aktivan dan za policiju - Sremski Karlovci kod železničke stanice, Petrovaradin kod Navipa i NS na BPP. Patrole pecaju i snimaju, samo ne znam dokle će trajati akcija.