O presretačima
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: O presretačima
Kad video da takva ruznoca od auta moze da ide toliko, morao je da ga pojuri 

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Danas sam išao do Slavonskog Broda, čim sam izašao iz BG-a namestio sam tempomat na 149km/h i peglao do granice. Malo pre Šida ima NIS-ova pumpa, skrećem da uzmemo nešto za grickanje kad vidim da je presretač upravo nahvatao neki Chevrloet Aveo. Presretač je crni A6, NP table.
Uhvatili su ga možda minut-dva pre nego što sam naišao, jer su tek nakon što smo se mi parkirali i oni prešli na parking i policajac uzeo da mu piše kaznu. Pošto me ni Chevrolet ni Audi nisu pretekli dok sam dolazio a čini mi se da prethodno uključenje i nije blizu, kontam da se Aveo kretao mojom ili čak i nižom brzinom. Zato sam do tamo i nazad malo popustio gas...
Uhvatili su ga možda minut-dva pre nego što sam naišao, jer su tek nakon što smo se mi parkirali i oni prešli na parking i policajac uzeo da mu piše kaznu. Pošto me ni Chevrolet ni Audi nisu pretekli dok sam dolazio a čini mi se da prethodno uključenje i nije blizu, kontam da se Aveo kretao mojom ili čak i nižom brzinom. Zato sam do tamo i nazad malo popustio gas...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Isto, video sinoc presretaca bmw 5 i to 3-4 puta u toku veceri na potezu od zmaja do dusanovca. Zadnji put zaustavili neki 206cc kod autokomande. Kasa prazna pa mora nekako da je pune.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Au jbt pa koliko je Aveo mogao da ide 

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Jbm li ga, išao je dovoljno brzo da bude uhićen 

There are 10 kinds of people in the world:
Golf 5 karavan, crni, Slovenačke table, MS prva dva slova. Totalno neugledan, 2.0 TDI (nijedno crveno). To ja zovem presretač, a ne ove naše iz Need For Speed.
Nahvatao nas je iza Mađarske granice, ali nismo bili u prekršaju. Zaustavili su nas i Mađari, opsadno stanje zbog Kosovara izgleda, takođe samo kontrola.
Tapatalk
Nahvatao nas je iza Mađarske granice, ali nismo bili u prekršaju. Zaustavili su nas i Mađari, opsadno stanje zbog Kosovara izgleda, takođe samo kontrola.
Tapatalk
Slažem se. Kod nas ih prepoznam na kilometar.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Cekaj, cekaj, cekaj...nidza napisao:Golf 5 karavan, crni, Slovenačke table, MS prva dva slova. Totalno neugledan, 2.0 TDI (nijedno crveno). To ja zovem presretač, a ne ove naše iz Need For Speed.
Tapatalk
Sta si sad napisao?

U Madjarskoj te zaustavio presretac sa SLO tablicama?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pa kod nas ima dosta Audija i Passata itd. iz segmenta/serije koje koriste presretaci tako da nisu bas upadljivi.
Kako bre nisu upadljivi kad su zatamnjeni ko da leševe prevoze.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa ako su ih zaustavili i Mađari ne bih rekao da je presretač bio u HUDay Walker napisao:Cekaj, cekaj, cekaj...nidza napisao:Golf 5 karavan, crni, Slovenačke table, MS prva dva slova. Totalno neugledan, 2.0 TDI (nijedno crveno). To ja zovem presretač, a ne ove naše iz Need For Speed.
Tapatalk
Sta si sad napisao?
U Madjarskoj te zaustavio presretac sa SLO tablicama?

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Aha misli nahvatao ga je posle ulaska u SLO. 
Citam kako je napisao i razmisljam kako moze sa ga navata u HU

Citam kako je napisao i razmisljam kako moze sa ga navata u HU

Brzine idu u H-a !!!

DayWalker krene da kuca a ni ne procita lepo sta pise 

U Mađarskoj su nas pre toga zaustavili, ista priča, ali nije presretač. Dosta vremena su nam oduzeli. Doduše, sa Slovencima sam se lepo ispričao. Još nisam sreo Slovenca koji ne govori srpski, to je baš lepo.
Tapatalk
Tapatalk