Fiat 500L
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Fiat 500L
Cilj je prodati nam nov auto, zaraditi, naravno, ali još više te vezati garancijom ponovo za servisnu mrežu od koje u stvari žive i pokrenuti novi krug. Tako stvari i funkcionišu. 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Fiat 500L
Mislim da većina ne gleda na segmente i slične stvari. Znam ljude koji se dočekali cenu od 9.990 evra da bi kupili vozilo koje su ranije želeli (Škoda, Ford) i kojima ovako nešto nije zanimljivo. Naravno, ne tvrdim da sam u pravu i da je to generalni stav!
Sve ostalo se u potpunosti slažem sa Sašom u vezi platežne moći populacije i reklamne kampanje ponuđača.
Sve ostalo se u potpunosti slažem sa Sašom u vezi platežne moći populacije i reklamne kampanje ponuđača.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Ovo su verovatno primerci koji su trebali ići za Rusiju, pa im Putin uterao patku, ne znaju šta će sa njima pa navodno udarili akcije.
Juče su javili da vozila sa lagera ne mogu u Rusiju, već moraju da se naprave nova. Tako da je moguća i ta teorija.
Sta je cudno u tome sto zovu svoje kupce? I kako na osnovu toga moze akcija da se oceni kao uspesna ili ne?Dzoni_m napisao:Dakle, jure kupce i pokusavaju da promovisu akciju kao jako uspesnu. Bas i nije tako.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Zato sto je ovo akcija 2-3 po redu za 500L. Nikada nisu zvali. Nisam jedini. Drugar je u istom salonu kupio Lineu odprilike kad i ja. I njega su zvali. Nikada pre toga nas nisu kontaktirali. Da imaju toliko posla kao sto se prica, ne bi ni stigli a ponajmanje pravili rezervacije i listu cekanja kako je predstavljeno u medijima.
Da je ovo neka druga drzava, mozda bih i poverovao u to sto ti zelis da kazes (marketing strategija) a posto je ovo Srbija, stvari su jasne k'o 1+1. Uostalom samo merenje "uspesnosti" akcije je relativno, jer je trziste jadno, tako da prodaja 3 primerka vise nego proslog meseca, znaci uspesnu akciju.
Da je ovo neka druga drzava, mozda bih i poverovao u to sto ti zelis da kazes (marketing strategija) a posto je ovo Srbija, stvari su jasne k'o 1+1. Uostalom samo merenje "uspesnosti" akcije je relativno, jer je trziste jadno, tako da prodaja 3 primerka vise nego proslog meseca, znaci uspesnu akciju.
- Gabau
- Pridružio se: 17 Jul 2013, 17:18
- Garaža: Ford Focus mk2.5 1.4, 80ks i Ford Fiesta mk3 1.1
Blago vama sto imate 500L ( FAS ). Kod nas u makedoniji nema nikakve konkurencije i u zavisnosti od segmenta vozila cene su vece nego kod vas za +1000€ pa nadalje. Osnovna verzija 500L-a je 12.000€ (od skoro su poceli da se prodaju), suzuki vitara 15.000€ (kod vas 13.000€) itd. A beskamatne kredite pa to nikad niko nije cuo kod nas 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pricalo se da je 500l kod nas jeftiniji nego bilo gde u EU.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Zar to nije logično i potpuno očekivano?
Misliš da u međuvremenu nisu unapredili marketing strategiju? Koja prethodna akcija je bila bolja od ove? Možda samo nacionale.Dzoni_m napisao:Zato sto je ovo akcija 2-3 po redu za 500L. Nikada nisu zvali. Nisam jedini. Drugar je u istom salonu kupio Lineu odprilike kad i ja. I njega su zvali. Nikada pre toga nas nisu kontaktirali. Da imaju toliko posla kao sto se prica, ne bi ni stigli a ponajmanje pravili rezervacije i listu cekanja kako je predstavljeno u medijima.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Videh danas na autoputu jedan crni 500L sa nemačkim tablicama. Za volanom neka plava gospođa srednje dobi... Znači kupuju ga i Nemci.. 

Video ih ja u Berlinu, mada ne mnogo.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Da li se stvarno sprema veliko otpuštanje radnika u FAS?
Ta patka izleti svake godine...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...