Corona virus

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Re: Corona virus

Post od shandu90 »

Videcemo koga ce nam poturiti kao Mesiju.

Sent from my iPhone using Tapatalk
nick79
Reactions:
Pridružio se: 27 Feb 2014, 07:26

Post od nick79 »

Jedan od bitnih razloga njegovog opstanka na vlasti sve ove godine je i nepostojanje prave opozicije. Posten covek tesko da moze da nadje za koga da glasa. Npr Dss ne postoji, na nivou statisticke greske, ds isto. Na kraju krajeva twmo su i dalje ljudi koji su imali visoke pozicije dok su bili za vreme Tadica na vlasti, a narod je tada rekao sta misli o njima.

Ono sto zelim da kazem je da se u opoziciji/poziciji poslednjih 30 godina manje vise vrte jedni te isti ljudi, koji su u enkom trentku bili na vlasti i narod pamti kakvi su bili tada. Da je npr posle izgubljenih izbora u ds doslo do pravih promena, a ne zglajznuo Tadic, dosao Djilas, mozda bi danas ds predstavljala tu jaku i preko potrebnu opoziciju.

Nova koalicija tipa zajedno ili depos, bojim se da nije moguca.

Sent from my SM-T510 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Molim vas, nemojmo u politiku. Ima sta da se kaze, ali nemojmo.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

nick79
Reactions:
Pridružio se: 27 Feb 2014, 07:26

Post od nick79 »

U pravu si Slobo. Ako neko može neka potpuno obriše moj post.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Sve više čujem priče, mlad čovek, zdrav, u izuzetno lošem stanju je ili je već preminuo.
Jednog i lično znam...

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Korisnikov avatar
bookmaker
Pobednik Garaža - Classic lige
Reactions:
Pridružio se: 09 Maj 2019, 02:34
Garaža: Ford Fiesta 1.1 70ks 2019.

Post od bookmaker »

nick79 napisao:U pravu si Slobo. Ako neko može neka potpuno obriše moj post.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Naprotiv. Politika se provlači kroz sve postove samo što je "uvijena u salvetu".

Ovo što si ti napisao je 100% tačno i ja bih taj post ostavio tu gde je.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

@bookmaker

Relativno si nov na forumu, ne znam koliko si pratio druge online zajednice. Političke teme se brzo usijaju, članovi foruma se posvađaju, neki troluju da bi provocirali ostale članove, neki i napuste forum zbog toga... Zbog toga ne bi trebali da se bavimo politikom na najdirektnijem nivou. U ovoj situaciji ne možemo baš skroz ni da je izbegnemo jer iz dana u dan direktno utiče na naše živote, direktnije nego u ostalim okolnostima. Ali bolje da ne palimo vatru dodatno, na primer ne moramo da pričamo o predstojećim izborima, biće vremena za to. A i tad se otvori posebna tema dok ne prođu izbori, posle se zaključa i to je to.
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

DasAuto napisao:

Hocel biti govor vulina :) I Turski zastava haha
Meni ovo nije jasno, ako sam dobro video, oni su u velikom problemu, plus veliki broj izbeglica. Jedino ako ne racuna da mu treba malo pozitivne kampanje, posle situacije sa migrantima.
U svakom slucaju, koji god razlog, hvala im na pomoci.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
DasAuto
Reactions:
Pridružio se: 16 Sep 2015, 15:05

Post od DasAuto »

lami napisao: 09 Apr 2020, 16:23
DasAuto napisao:

Hocel biti govor vulina :) I Turski zastava haha
Meni ovo nije jasno, ako sam dobro video, oni su u velikom problemu, plus veliki broj izbeglica. Jedino ako ne racuna da mu treba malo pozitivne kampanje, posle situacije sa migrantima.
U svakom slucaju, koji god razlog, hvala im na pomoci.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Ta pomoc dolazi naravno uz promovisanje. Ali nema veze, pomoc je pomoc.
tlazar
Reactions:
Pridružio se: 24 Feb 2017, 15:24
Garaža: Elantra 1.6mpi

Post od tlazar »

Brojke za sada pokazuju da smo mi najlosije reagovali od svih u regionu. Naravno, ovde ce istinitost brojki uvek biti upitna.
Korisnikov avatar
bookmaker
Pobednik Garaža - Classic lige
Reactions:
Pridružio se: 09 Maj 2019, 02:34
Garaža: Ford Fiesta 1.1 70ks 2019.

Post od bookmaker »

@grujicd

U pravu si. Teško je razdvojiti politiku od sadašnje situacije.

Pratim ovi temu, ne pišem u njoj baš da ne bih zalazio u temu politike jer ju je teško izbeći.
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

DukeNS napisao: 09 Apr 2020, 09:53Mislim da se varas za ekonomiju. Em je dokazano da se moze pregurati sa pozicije vlasti i mnogo gora ek. situacija (Sloba), em ovaj ima pristup svetskom trzistu kapitala i nece se libiti da prezaduzi zemlju kako bi dosao do potrebnih sredstava, a samim tim i sebi kupio socijalni mir.
http://rs.n1info.com/Biznis/a586809/Vla ... tanja.html
Zaduzivanje nije neogranicena opcija a teska situacija u privatnom sektoru ce se sigurno preliti na javni. Ne bih o politici, samo mislim da moze da dobije ove prve izbore i to ako opozicija ostane pri bojkotu, prve sledece gubi.
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1673984

Evo još jedan koji spominje vakcine kao konačno rešenje i/ili kolektivni imunitet. Znači mi moramo svi/većina da je zakačimo da prođe i gotovo. Tako da apsolutno kapiram sve ove zemlje sa severa Evrope, koji su dozvolile da se ljudi kreću, i druže. I moji u Nemačkoj kažu da su išli na piknik, bitno je samo da su članovi istog domaćinstva zajedno.
Koja je svrha ovih zabrana, kad neće on tek tako nestati, nemoguće je da virus nestane, pa nećemo valjda celu ovu godinu da budemo zatvoreni, neće ni svet mora se otvoriti i opet će biti pandemije...
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Pa bas to. Premijer NL je pricao pre par sati kako moramo da se navikavamo na sadasnje stanje (on to zove ekonomija od 1,5m) jel moze da traje mnogo meseci... Koje i nije tako lose kada cujem koliko vi kukate... I kod nas porodica nema ogranicenja rastojanja, a svi ostali 1,5 svuda.. i sve manje vise radi (restorani, bioskopi, festivali, crkvene sluzbe i slicno ne...). Razmisljaju da li ce da otvore skole od 4. Maja.. Glavni argument je bez vakcine ili kolektivnog imuniteta nema bezanja... osim u rupe..
Zaključana tema