Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Re: Dobro veče

Post od nikaragva »

dragan napisao:
methane.master napisao:
dragan napisao: ili da se pridruzimo...juce sam po drugi put u zadnjih nedelju dana bio u ns-u, sredjujem RS-a pred istek garancije ( opsirnije u temi za koji dan ), pa sam malo vozao po fg, stvarno ima fenomenalnih puteva za stisnuti...
Šta li si ovaj put dobio da voziš po NS? :djavo:
dragan napisao:@methane - stvarno, neka ti zamesaju 100gr farbe po kodu, pa posle toga moze neko lokalno poliranje, i nece se primetiti...

Neka preporuka? (na PP)
nista nisam vozio, bio sam bas kratko. sto se tice preporuke, neka krstena farbara, ima tu neka fora sa bojama, koja vrsta treba, ali se ne razumem mnogo u to, ali verujem da u farbari znaju. u svakom slucaju, ako ne znas sta je dobro onda uzmi sta je skupo, 100gr ne moze da kosta ne znam koliko :)

@gaginjo - isao sam od beocina uzbrdo, kuda stalno idu oni kamioni karin komerca sto prevoze za kamenolom. taj put je u solidnom stanju ( nije wow ali nije ni krsh ) iako se dosta tereta preveze njime. prvenstveno sam mislio na sam put, sve krivina za krivinom i sve su predvidljive, nijedna nije lakat i slicno, a ima i par pravaca odlicnih...
Taj put su oni i napravili za svoje potrebe koliko se ja secam.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Kako je lik popio batineeee :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: I to pred policijom (zamalo su i oni hteli da ga biju)

Semafor za skretanje levo, stoji Punto na semaforu i iza njega Clio (vozi ga jedna jako lepa devojka). Pali se zeleno, punto nista. Posle 5-10 sekundi devojka pocinje da mu svira ne bi li kreten krenuo, medjutim u tom trenutku lik izlazi iz auta i krece prema njoj. Naravno, usput joj je pomenuo pola familije kako njoj pada na pamet da mu svira, on ce njoj svasta nesto itd. Medjutim, nije primetio da iza nje u tom trenutku staje crni ML novi (koji jelte, vozi njen verenik :kezo: ). Lik je kulturno stao, izasao napolje sa drugarom, a ovaj iz Punta je samo ucutao i krenuo prema kolima.
Baja iz MLa mu prilazi sa onim klasicnim obavestenjem "e, sad cu da ti je*em mater"," sta se kurcis, oces da bijes devojku a sad bezis" itd.
Drugi lik iz MLa otvara suvozaceva vrata Punta, gasi auto, vadi kljuc i baca ga u travu par desetina metara od auta :kezo:

Majmun iz Punta je pritom pobegao od auta, i sto je dalje bio vise je ponovo psovao, je*ao sve po spisku devojci dok ga ovi dvojica nisu navatali na sred raskrsnice i isutirali kao govno.

30 metara dalje, kod prodavnice stoje panduri i gledaju sta se desava i vriste od smeha (par trenutaka pre nego sto je stao ML su oni krenuli da smire majmuna, al su prepustili njenom momku). Decko u MLu je prilicno poznat po kraju, znam ga godinama i jako je dobar lik dok mu ne stanes na zulj... Znaju ga i panduri i ceo kraj...
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Gaginh0 napisao:Kojih puteva druze moj :uf:

Sem venca i glavnih puteva, po Fruskog gori ti trebaju celicare i zimske balonjare :)

Gde si vozio?
Oba puta pre i posle Cerevica za SM su prilicno dobri i mogu lepo da se voze. Sto se tice zanimljive voznje mislim da je put Vrdnik-Rakovac neprevazidjen. Mislim da bi tu peglu kao sto je RS tek bila uzivancija voziti.

Ne znam dal' ima 50m pravca :mrgreen:
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

dragan napisao: @gaginjo - isao sam od beocina uzbrdo, kuda stalno idu oni kamioni karin komerca sto prevoze za kamenolom. taj put je u solidnom stanju ( nije wow ali nije ni krsh ) iako se dosta tereta preveze njime. prvenstveno sam mislio na sam put, sve krivina za krivinom i sve su predvidljive, nijedna nije lakat i slicno, a ima i par pravaca odlicnih...
Jel imas cim se popnes posle beocina jedna ravnina od otprilike 2km uzbrdo?

Ako mislimo na isto, tu sam ja Oktavijom isao 180 po satu, ali nizbrdo i kasno video krivinu pa zabo kocnicu, od tad mi trece auto kad kocim... :glavomuzid:

Taj put nije los dok ne prodjes onu raskrsnicu, onda je prema Besenovu losiji, ima i jedna rupetina na sred puta...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

gaginjo sta da ti kazem...jedino da te provozam kad bude prilika :)
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

Pa ono, to bi mi bila jedna od zelja pre nego sto umrem :D

Slika
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:

Post od dragan »

you got it :doubleup:
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

:pivo:

javi se, pa te posle ja vozim sa mojim 150km sa 7 litara :rofl:

Slika
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:

Post od dragan »

dobro vece iz jos jedne nocne smene :)
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

+1

al ovaj put ucim...

Kakvo je nebo iznad Beograda? :kafa:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Oće li biti kiše sutra? :D
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

ja više mrzim ovo tmurno vreme, niti da padne kiša niti da ne padne...ceo dan sam nešto na 3 ćoška... :evil:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Oće li padati avioni? :mrgreen:
Širim haos!
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

A na pinku spektakl! :bokser: :D
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Niti pratim ovaj sport, niti znam ista pametno o njemu, ali ovaj crnac je da se useres kad stanes pored njega. :nesvest:

EDIT - ali cim je poceo mec vidim da se krece po ringu smesno kao Bud Spencer :)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Odgovori