Taj put su oni i napravili za svoje potrebe koliko se ja secam.dragan napisao:nista nisam vozio, bio sam bas kratko. sto se tice preporuke, neka krstena farbara, ima tu neka fora sa bojama, koja vrsta treba, ali se ne razumem mnogo u to, ali verujem da u farbari znaju. u svakom slucaju, ako ne znas sta je dobro onda uzmi sta je skupo, 100gr ne moze da kosta ne znam kolikomethane.master napisao:Šta li si ovaj put dobio da voziš po NS?dragan napisao: ili da se pridruzimo...juce sam po drugi put u zadnjih nedelju dana bio u ns-u, sredjujem RS-a pred istek garancije ( opsirnije u temi za koji dan ), pa sam malo vozao po fg, stvarno ima fenomenalnih puteva za stisnuti...![]()
dragan napisao:@methane - stvarno, neka ti zamesaju 100gr farbe po kodu, pa posle toga moze neko lokalno poliranje, i nece se primetiti...
Neka preporuka? (na PP)![]()
@gaginjo - isao sam od beocina uzbrdo, kuda stalno idu oni kamioni karin komerca sto prevoze za kamenolom. taj put je u solidnom stanju ( nije wow ali nije ni krsh ) iako se dosta tereta preveze njime. prvenstveno sam mislio na sam put, sve krivina za krivinom i sve su predvidljive, nijedna nije lakat i slicno, a ima i par pravaca odlicnih...
Dobro veče
Re: Dobro veče
Kako je lik popio batineeee
I to pred policijom (zamalo su i oni hteli da ga biju)
Semafor za skretanje levo, stoji Punto na semaforu i iza njega Clio (vozi ga jedna jako lepa devojka). Pali se zeleno, punto nista. Posle 5-10 sekundi devojka pocinje da mu svira ne bi li kreten krenuo, medjutim u tom trenutku lik izlazi iz auta i krece prema njoj. Naravno, usput joj je pomenuo pola familije kako njoj pada na pamet da mu svira, on ce njoj svasta nesto itd. Medjutim, nije primetio da iza nje u tom trenutku staje crni ML novi (koji jelte, vozi njen verenik
). Lik je kulturno stao, izasao napolje sa drugarom, a ovaj iz Punta je samo ucutao i krenuo prema kolima.
Baja iz MLa mu prilazi sa onim klasicnim obavestenjem "e, sad cu da ti je*em mater"," sta se kurcis, oces da bijes devojku a sad bezis" itd.
Drugi lik iz MLa otvara suvozaceva vrata Punta, gasi auto, vadi kljuc i baca ga u travu par desetina metara od auta
Majmun iz Punta je pritom pobegao od auta, i sto je dalje bio vise je ponovo psovao, je*ao sve po spisku devojci dok ga ovi dvojica nisu navatali na sred raskrsnice i isutirali kao govno.
30 metara dalje, kod prodavnice stoje panduri i gledaju sta se desava i vriste od smeha (par trenutaka pre nego sto je stao ML su oni krenuli da smire majmuna, al su prepustili njenom momku). Decko u MLu je prilicno poznat po kraju, znam ga godinama i jako je dobar lik dok mu ne stanes na zulj... Znaju ga i panduri i ceo kraj...

Semafor za skretanje levo, stoji Punto na semaforu i iza njega Clio (vozi ga jedna jako lepa devojka). Pali se zeleno, punto nista. Posle 5-10 sekundi devojka pocinje da mu svira ne bi li kreten krenuo, medjutim u tom trenutku lik izlazi iz auta i krece prema njoj. Naravno, usput joj je pomenuo pola familije kako njoj pada na pamet da mu svira, on ce njoj svasta nesto itd. Medjutim, nije primetio da iza nje u tom trenutku staje crni ML novi (koji jelte, vozi njen verenik

Baja iz MLa mu prilazi sa onim klasicnim obavestenjem "e, sad cu da ti je*em mater"," sta se kurcis, oces da bijes devojku a sad bezis" itd.
Drugi lik iz MLa otvara suvozaceva vrata Punta, gasi auto, vadi kljuc i baca ga u travu par desetina metara od auta

Majmun iz Punta je pritom pobegao od auta, i sto je dalje bio vise je ponovo psovao, je*ao sve po spisku devojci dok ga ovi dvojica nisu navatali na sred raskrsnice i isutirali kao govno.
30 metara dalje, kod prodavnice stoje panduri i gledaju sta se desava i vriste od smeha (par trenutaka pre nego sto je stao ML su oni krenuli da smire majmuna, al su prepustili njenom momku). Decko u MLu je prilicno poznat po kraju, znam ga godinama i jako je dobar lik dok mu ne stanes na zulj... Znaju ga i panduri i ceo kraj...
Oba puta pre i posle Cerevica za SM su prilicno dobri i mogu lepo da se voze. Sto se tice zanimljive voznje mislim da je put Vrdnik-Rakovac neprevazidjen. Mislim da bi tu peglu kao sto je RS tek bila uzivancija voziti.Gaginh0 napisao:Kojih puteva druze moj![]()
Sem venca i glavnih puteva, po Fruskog gori ti trebaju celicare i zimske balonjare
Gde si vozio?
Ne znam dal' ima 50m pravca

What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jel imas cim se popnes posle beocina jedna ravnina od otprilike 2km uzbrdo?dragan napisao: @gaginjo - isao sam od beocina uzbrdo, kuda stalno idu oni kamioni karin komerca sto prevoze za kamenolom. taj put je u solidnom stanju ( nije wow ali nije ni krsh ) iako se dosta tereta preveze njime. prvenstveno sam mislio na sam put, sve krivina za krivinom i sve su predvidljive, nijedna nije lakat i slicno, a ima i par pravaca odlicnih...
Ako mislimo na isto, tu sam ja Oktavijom isao 180 po satu, ali nizbrdo i kasno video krivinu pa zabo kocnicu, od tad mi trece auto kad kocim...

Taj put nije los dok ne prodjes onu raskrsnicu, onda je prema Besenovu losiji, ima i jedna rupetina na sred puta...
gaginjo sta da ti kazem...jedino da te provozam kad bude prilika 

- Gaginh0
Pa ono, to bi mi bila jedna od zelja pre nego sto umrem 

you got it 

- Gaginh0

javi se, pa te posle ja vozim sa mojim 150km sa 7 litara

dobro vece iz jos jedne nocne smene 

+1
al ovaj put ucim...
Kakvo je nebo iznad Beograda?
al ovaj put ucim...
Kakvo je nebo iznad Beograda?

Oće li biti kiše sutra? 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
ja više mrzim ovo tmurno vreme, niti da padne kiša niti da ne padne...ceo dan sam nešto na 3 ćoška... 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Niti pratim ovaj sport, niti znam ista pametno o njemu, ali ovaj crnac je da se useres kad stanes pored njega. 
EDIT - ali cim je poceo mec vidim da se krece po ringu smesno kao Bud Spencer

EDIT - ali cim je poceo mec vidim da se krece po ringu smesno kao Bud Spencer

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!