Grčka
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Day Walker
Re: Grčka
Kraci je 100km ali po Alvirkovom snimku, put mi se ne svidja. Pogotovu sto je veci deo neki magistralni put a ne autoput
Brzine idu u H-a !!!

Kraći oko 100km, ne treba zeleni karton, dominantno je magistrala pa je i potrošnja značajno manja, a ja treba da stignem to kasnije jer mi je apartman dostupan tek od 13h tako da mogu da guslam i mrzim Makedonce, a još i da uštedim.
@ DW Dosta sam čitao o putu preko Bugarske i suma sumarum put je bolji od auto puta kroz Makedoniju. Loša je obilaznica oko Sofije od 2 km.
@ DW Dosta sam čitao o putu preko Bugarske i suma sumarum put je bolji od auto puta kroz Makedoniju. Loša je obilaznica oko Sofije od 2 km.
- Day Walker
Znam, ali Alvirko je bas napomenuo da se izbegava voznja nocu tim pravcem zbog cestih indijanaca.
Ono sto mene odbija (krecem 10.8. na 11.8.) je sto ce verovatno na BG granici biti navala turaka, pa mislim da ce guzva biti ogromna.
Ono sto mene odbija (krecem 10.8. na 11.8.) je sto ce verovatno na BG granici biti navala turaka, pa mislim da ce guzva biti ogromna.
Brzine idu u H-a !!!

Za granicu ne znam. To je uvek kocka i činjenica je da ka Makedoniji postoji alternativa pa je sa te strane bolja opcija. Ja idem 24. avgusta kad će malo ko ići u tom pravcu.
Alvirko i noćna vožnja ne idu u istu rečenicu. On će reći da se noću ne vozi ni do Novog Sada. Takav je.
Tako je rekao da se ne vozi noću preko Pljevalja pa ja očekivao kratere, a put ko pista.
Pročitao sam puno iskustava iz Bugarske i niko nije rekao ružnu reč. Preko dana ima puno kontrola i treba voziti po ograničenju, noću ih nema. Put je bolji nego preko Makedonije osim tog parčeta od 2 km kod Sofije. Postoji je jedna zona radova blizu Bg-Gr grance pa se obilazi 20 km. To je sve.
Vidi, da mi je cilj da stignem što pre išao bih preko MK jer je dominantno auto put. Pošto mi je vreme nebitno, čak bi bilo bolje da putujem što duže možda odem preko Bg da vidim kako je.
E da, treba voditi računa i da kod nas kod Čiflika dolazi do obustave saobraćaja 2x dnevno, mada mene to ne tangira jer tuda idem noću.
Ako staviš na papir put preko Bugarske je dosta jeftiniji.
Alvirko i noćna vožnja ne idu u istu rečenicu. On će reći da se noću ne vozi ni do Novog Sada. Takav je.
Tako je rekao da se ne vozi noću preko Pljevalja pa ja očekivao kratere, a put ko pista.
Pročitao sam puno iskustava iz Bugarske i niko nije rekao ružnu reč. Preko dana ima puno kontrola i treba voziti po ograničenju, noću ih nema. Put je bolji nego preko Makedonije osim tog parčeta od 2 km kod Sofije. Postoji je jedna zona radova blizu Bg-Gr grance pa se obilazi 20 km. To je sve.
Vidi, da mi je cilj da stignem što pre išao bih preko MK jer je dominantno auto put. Pošto mi je vreme nebitno, čak bi bilo bolje da putujem što duže možda odem preko Bg da vidim kako je.
E da, treba voditi računa i da kod nas kod Čiflika dolazi do obustave saobraćaja 2x dnevno, mada mene to ne tangira jer tuda idem noću.
Ako staviš na papir put preko Bugarske je dosta jeftiniji.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Da li ima nekih informacija što se tiče MVD?
Danas sam od prijatelja saznao da Srbija ima "ugovor" (šta li je već) sa EU prema kojem za Grčku ne treba MDV...a da "naši" ne žele to zavnično da objave zbog "punjenja državne kase".
Danas sam od prijatelja saznao da Srbija ima "ugovor" (šta li je već) sa EU prema kojem za Grčku ne treba MDV...a da "naši" ne žele to zavnično da objave zbog "punjenja državne kase".
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Grčka
Ma daš tih dve hiljade i ne razmišljaš više o tome. Još sam ja morao ići i da se slikam za to s***e, možete misliti koliko sam pizdeo...
Ali ajde, ništa nas ne sme/ne može/ne treba iznervirati pre polaska na more. 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Drugar je isao u Grcku preko Bugarske i ima samo reci hvale. Ja sam pre pet godina isao u Plovdiv, nista posebno ne bih imao zameriti, sad moze samo bolje da bude. Da idem u Grcku, isao bih preko Bugarske samo zbog zelenog kartona, i Bosnu sam dodao na crnu listu zbog toga - iz inata necu.