Dobro veče
Re: Dobro veče
Ja video sliku i 10 minuta se svadjam sam sa sobom kako spustena Honda sa klirensom od max 12-13cm moze da predje preko tolikog paketa i to jos da se ne primeti. 

Имам једно потпитање...
A ja reko sticker bomb na auspuhuRakhil napisao:Danas kod Ivana menjam gume i dodje robbief sa Hondom istim poslom. Kad je digao auto na dizalicu, izvali majstor da nesto smrdi nevidjeno i imamo sta da vidimo:
Pokupio je ambalazu od 6 flasa Aqua Vive, sjedinila se sa auspuhom. Posle smo isli da peremo kola, i dalje je smrdelo. Moram ga zvati da vidim jel stigao kuci citav...

Dobro jutro, jebem ti i subotu koja mora da se radi, u p.m., grom i pakao itd...
Kad vec next spava, da se neko bar istrese sto je vikendom na sabajle
Kad vec next spava, da se neko bar istrese sto je vikendom na sabajle

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Dobro veče
Nisam sat sna sastavio, ali mora da se radi 
Mada nevezano koliko sam odmoran, subota jutro mi uvek najteze pada.
Послато са GT-N7100

Mada nevezano koliko sam odmoran, subota jutro mi uvek najteze pada.
Послато са GT-N7100
Ja sam nasao mali stek trave, trazeci Brufen 

Ipak sam uzeo Brufen
Dunja domestikus
-
- Pridružio se: 20 Nov 2014, 14:01
Lepo je videti da je stefan ustao kad i sav normalan svet 

- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
E bas nije, spavao sam mozda 5 sati, a moram neki rad da radim a sad sam pospan. 

-
- Pridružio se: 20 Nov 2014, 14:01
Mislim da ti se vise isplati da ustajes rano i ucis nego da majka intervenise

- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Ma ovi Bugari legende, dali mi nekakav case study, ne moram da idem na predavanja i nemam test, tako da kad to odradim gotov sam (iz 2 predmeta, sa 2 ce mozda biti muke, trebam tek da vidim).
Tako da sam cak i dobio volje da se pomucim za tih 10-ak kucanih stranica fontom 14, naravno ko pita - odvalio sam se od ucenja.