Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Pobogu Veljo pa imaju na autobuskoj valjda.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Treba to sve proterati. Nikako mi se ne svidja sto su tu i nisu sigurno slucajno tu. Neka kaze ko sta hoce ali meni ke jako sumnjivo sve i treba ih se resavati na vreme.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Da, skoro sam tu prolazio, ona baba Sera na autobuskoj se ubi od posla, redovi samo takvi.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
@dag, i kako bi to resio?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Bilo bi lepo da ima ko da rešavadag81 napisao:Treba to sve proterati. Nikako mi se ne svidja sto su tu i nisu sigurno slucajno tu. Neka kaze ko sta hoce ali meni ke jako sumnjivo sve i treba ih se resavati na vreme.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
@dag81 Izgleda da smo već zakasnili, na šta će izaći 
@Dzoni m A da to rešava onaj ko je problem i napravio

@Dzoni m A da to rešava onaj ko je problem i napravio

Premijer duradi nešto 

Ima taj park bese besplatan wireless ? A imaju i sendvici na autobuskoj ... hm kako to spojiti a da bude korisno za sve ...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Prošao sam juče Karađorđevom oko štajge i ono je je vrlo interesantna sociološa pojava. Mislim da bi trebalo da vidite (ko još nije), čisto iz interesovanja. Inače, po ovoj vrućini širi se nesnosan smrad, koji opet treba osetiti...ko zna kada ćete imati sličnu priliku
. Ozbiljan problem, koji su nam drugi uvalili, a mi izgleda ćutke prihvatili da trpimo zarad drugih. Još je sada dobro dok su oni mirni i dok očekuju da idu dalje i dok je toplo. Kada shvate da dalje nigde neće ići biće ozbiljnih sranja i agresije i kada krene vreme da se menja.

- dag81
- Kontakt:
Pa pojedini (na vlasti)su se verovatno nafatirali para za sve to.
Otkud znam kako resiti nisam pravnik. Udariti po njima i rasterati, ali sto napisa neko pre mene bojim se da je kasno za neprimetno resavanje.
Otkud znam kako resiti nisam pravnik. Udariti po njima i rasterati, ali sto napisa neko pre mene bojim se da je kasno za neprimetno resavanje.
Ma tek ce sad da grunu jos vise...
I ja sam osetio zato mi je neshvatljivo da gradonacelnik Maloumni ne obezbedi jebene toi toi toalete, ako nas boli kurac za njih makar da nama ne bi smrdelo toliko i sirile zaraze a ne da farba autobuse za 1.2m evra.
Inace do sada u ratu u siriji zvanicno izginulo 270k ljudi od cega 70k civili. Ovo je seoba naroda sto rece ludi vulin.
dag i to su ljudi majku mu, nisu bubasvabe. I moj pradeda je tako pre 100 godina bezao u Grcku, verujem da je i tada bilo grka koji su bili u tom fazonu te bubasvabe treba rasterati odavde da nam ne sire tifus.
Inace do sada u ratu u siriji zvanicno izginulo 270k ljudi od cega 70k civili. Ovo je seoba naroda sto rece ludi vulin.
dag i to su ljudi majku mu, nisu bubasvabe. I moj pradeda je tako pre 100 godina bezao u Grcku, verujem da je i tada bilo grka koji su bili u tom fazonu te bubasvabe treba rasterati odavde da nam ne sire tifus.
- dag81
- Kontakt:
Jesu, ali znas kakvi ljudi za svoju veru. Nisu hriscani. Da ne ulazimo u verske odnose, ko razume shvatice.
Nemam nista protiv tih ljudi, ali imam protiv plana i vodje istih.
Nemam nista protiv tih ljudi, ali imam protiv plana i vodje istih.
Srbija je potpisnik raznih konvencija, ti ljudi imaju pravo da budu tu. Nije jednostavna situacija.
TT
TT
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Ne razumem nista oko vere sto navodis pa pojasni. Meni je covek covek, posto sam ja odvratni ateista.
Devojcicu od max 2.5 godine danas otac nosi trceci uz Kamenicku jer se onesvestilo od vrucine i iscpljenosti par metara nize, za njim ide majka sa bebom od par meseci bela k'o krpa, bebica se skoro ne pomera. Po njima treba "Udariti po njima i rasterati". Zao mi je. Za mene ce diskusija stati ovde.
Devojcicu od max 2.5 godine danas otac nosi trceci uz Kamenicku jer se onesvestilo od vrucine i iscpljenosti par metara nize, za njim ide majka sa bebom od par meseci bela k'o krpa, bebica se skoro ne pomera. Po njima treba "Udariti po njima i rasterati". Zao mi je. Za mene ce diskusija stati ovde.