A na novim Lumijama 550, 950 ta opcija izbačena
Kao da namerno 'oće da oteraju kupce.
Neće Laki Kinezu da ostavi pare, ne zvao se on Lazar. [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]Laki021 napisao:Pa ja sam se zalio na cenu i bio sam u pravu, to je i Huawei brzo shvatiocarov2 napisao:Pročačkao sam pre neki dan Huawei P9, super telefon. Na papiru ništa posebno, ali uživo se vidi pomak u odnosu na P8. Lepše leži u ruci, lepši mi je, brži je, poredio sam ga sa S7 edge, i čini mi se da je i od njega nešto brži, ali su tu negde. Takodje se vidi kako prst lepše klizi na P9, ali ima i do toga što je uredjaj nov. Sve u svemu, prijatno me iznenadio telefon, ali sam siguran da ga nikada neću kupiti.A razlog je što sada imam P8. Da nemam P8, baš bih se dvoumio izmedju S7 i ovog. Baš me Lakijev utisak zanima, on se nešto bio iznervirao kada je video cenu.
U MTS-u mu je cena uz box bila tačno 550e, drug mi reče, a samo što se pojavio, dok je u oglasima bila 490e, koliko je sada, ne znam...ali skroz konkurentan telefon. Ne znam da li je Kirin 955 zaslužan ili softver, ali ono čudo je neverovatno brzo...čekam Android MM na mom pa da vidim...
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using TapatalkBrze bolje su mu spustili cenu 20% od one koju su rekli. U Ch je sad 549CHF sto je 490e nov u radnji. Najavili 670, poceli da prodaju po 600, posle par dana spustili na 549...
I dalje mislim da je bolje lepo kupiti S7 Edge koji je u svemu bolji telefon za ne znacajno vecu cenu. Posle kad se uzme i razlika u prodajnoj ceni, apsolutno nema razloga da se ide na P9, posto je sve na strani S7E a razlika u troskovima je zanemariva.
Naravno nisam se ja bio iznervirao za pocetnu cenu, posto ja Huawei ne bi koristio ni da mi ga poklone pa me bas briga koliko kosta, samo sam komentarisao kako su se precenili, obezobrazili i uobrazili. Ali eto nije im dugo trebalo da dozive otreznjenje.