Ja jos dosta dugo koristim telefon kad ga kupim, evo sad necu razmisljati o zameni barem 4 godine. Ali ako ga korisim normalno, ne ispada mi (nikad mi telefon nije ispao na pod), a svakako imam opciju zamene ostecenih delova... onda ne vidim svrhu da ga pakujem u maske i lepim folije ako mi je telefon vec lepsi i prijatniji na dodir bez toga.
Druga je stvar ako se nekome bas svidjaju maske, i toga ima dosta, to je onda OK.
Tako sam i mislio. Video sam ga sa nekim maskama i meni se to ne svidja, nije mi ni lepo niti mi se svidja osecaj u ruci, jednostavno mi je najbolji bez icega. A uzdam se u to da je staklo dovoljno kvalitetno da se nece izgrebati, mada sam i ja dosta pazljiv.Floyd napisao:Ne stavljaj ništa. Samo pazi da ga ne staviš u džep / torbu sa ključevima ili sitnim parama i nema brige. Šteta je staviti S7E u futrolu.
Inace ga apsolutno niko nema na stanju. Ima S7 Edge koliko hoces, ali ako trazis 64gb i Duos model, onda ga nema bas niko, zvao sam apsolutno sve. U zvanicnoj prodaji ga nije moguce ni dobiti posto Duos nije pravljen za nase trziste pa ga uopste i ne uvoze.
Cak i na porudzbinu nisu mogli da ga nabave prosle nedelje, i evo sad treba da stigne do petka. A meni je bitno da bude Duos tako da mi obican nije odgovarao, posto vise necu da nosim dva telefona.