BMW - generalna tema
Re: BMW - generalna tema
Ja sam na svojim autima te detalje farbao u boju auta i na S63AMG i na X5 (oba su bili amerikanci).
Ma odvratno je

Nisam znao da oni to zafarbavaju...koja je onda poenta toga, kada nije obavezno?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Verovatno je potrebno za homologaciju i prodaju, a u praksi niko ne dira. Isto i za LED farove, fabricki su kod BMWa podeseni drugacije nego za EU, pa posle ljudi ''otkljucavaju''.
bljack

bljack

Ali je svakako lakse to sakriti u faru, nego na braniku, gde ce uvek vise da strci.
To jest, nije lakse, vec efikasnije
Gledajuci kako to sve moze da se uradi, naleteo sam na cene farova za McLaren 650s...pisljivih 30k
To jest, nije lakse, vec efikasnije
Gledajuci kako to sve moze da se uradi, naleteo sam na cene farova za McLaren 650s...pisljivih 30k
Ja sam mislio na trosak. Na braniku ofarbas parce plastike za smesne pare, a na nove farove moras potrosis 1.5-2k $, cak i ako prodas svoje opet je trosak daleko veci.
Heroj a za te pare uzmes E klasu koja ima bolje farove 
Kao malom su mi se svidjale W124 US, sad ne bas. Uvek kad gledam auta sa ti katadioptrima, nemam isto "odusevljenje" kad gledam auto za EU, iako je isti auto.
Sent from my m2 using Tapatalk
Kao malom su mi se svidjale W124 US, sad ne bas. Uvek kad gledam auta sa ti katadioptrima, nemam isto "odusevljenje" kad gledam auto za EU, iako je isti auto.
Sent from my m2 using Tapatalk
Pa okacio si dole sliku gde nije menjan farScuderia napisao:Ja sam mislio na trosak. Na braniku ofarbas parce plastike za smesne pare, a na nove farove moras potrosis 1.5-2k $, cak i ako prodas svoje opet je trosak daleko veci.
Ne mozes da narucis u US euro spec farove, mozda ako neko iz Evrope hoce da ti proda polovne, sto je ekstremno retko.
Prepravi se to lagano, nije to neki tezak posao za ljude koji se bave time.
Da je skuplje i tako, sigurno jeste, ali je takodje i efikasnije, lepse izgleda.
@HKS
Sada mi ona popravka predsednikovog S600 blinda deluje jako jeftino
Danas sam video F10 535d LCi , stvarno je momacki "natovaren" opremom i lepo spakovan! Pretpostavljam da je cifra bila preko 70k eur. Nisam pitao. Ni ne znam kakve su cene za 535 i kakva je cena dodatne opreme. Jedina mana mu je boja, neka neutralna silver metalic pa se auto na ulici nicim ne izdvaja. Kupljen nov kod Radulovica, sto je meni za veliku pohvalu, jer mi je drago kad u Srbiji neko ima lepo razradjen posao i mogucnost da kupi (nov!nov!nov!
) BMW!
Pocetna cena tog 535d je ~62k, a sa X-drive oko 65k tako da sa nekom finom opremom ode to debelo preko 70k.
TT
TT
Sorry ali nov! nov! nov! postaje tek nakon 120 000km, sada je eventualno samo nov.member napisao:Danas sam video F10 535d LCi , stvarno je momacki "natovaren" opremom i lepo spakovan! Pretpostavljam da je cifra bila preko 70k eur. Nisam pitao. Ni ne znam kakve su cene za 535 i kakva je cena dodatne opreme. Jedina mana mu je boja, neka neutralna silver metalic pa se auto na ulici nicim ne izdvaja. Kupljen nov kod Radulovica, sto je meni za veliku pohvalu, jer mi je drago kad u Srbiji neko ima lepo razradjen posao i mogucnost da kupi (nov!nov!nov!) BMW!
Evo kako sam ja "maskirao" tragove US porekla.
X5 pre

X5 posle (menjao sam i narandzasti zmigavac koji je radio uz poziciju - jako ruzno)

S63AMG posle (bila je narandzasta plocica ispred tocka na braniku)

X5 pre

X5 posle (menjao sam i narandzasti zmigavac koji je radio uz poziciju - jako ruzno)

S63AMG posle (bila je narandzasta plocica ispred tocka na braniku)

Poslednja izmena od goblin u 13 Sep 2016, 15:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Ma neuporedivo!
TT
TT
Gde dole? Na C klasi je stock i izgleda odvratno, na S5 je prvi far EU, drugi USA i isto je odvratan. Jedino moze da se zameni, ne znam kako da otvaras far i vadis to?Xepoj87 napisao:Pa okacio si dole sliku gde nije menjan farScuderia napisao:Ja sam mislio na trosak. Na braniku ofarbas parce plastike za smesne pare, a na nove farove moras potrosis 1.5-2k $, cak i ako prodas svoje opet je trosak daleko veci.
Ne mozes da narucis u US euro spec farove, mozda ako neko iz Evrope hoce da ti proda polovne, sto je ekstremno retko.
Prepravi se to lagano, nije to neki tezak posao za ljude koji se bave time.
Da je skuplje i tako, sigurno jeste, ali je takodje i efikasnije, lepse izgleda.
@HKS
Sada mi ona popravka predsednikovog S600 blinda deluje jako jeftino
Mogu da se uzmu tamo EU spec farovi. Mislim da su na Audizine u manjini oni koji nisu izmenjali farove.