O presretačima
Re: O presretačima
Nevidljiv.
Dok nije upalio blinkere veze nisam imao.
Tapatalk
Dok nije upalio blinkere veze nisam imao.
Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
koliko imigranata može da stane u gepek Oktavije?nidza napisao: Zaustavili su nas i Mađari, opsadno stanje zbog Kosovara izgleda, takođe samo kontrola.
Tapatalk

Boringly average, but also perfect for school run mums
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Meni nisu, verovatno zato sto uopste ne obracam paznjuPaja napisao:Kako bre nisu upadljivi kad su zatamnjeni ko da leševe prevoze.

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
8-12 komotnoJi 4Tze napisao:koliko imigranata može da stane u gepek Oktavije?nidza napisao: Zaustavili su nas i Mađari, opsadno stanje zbog Kosovara izgleda, takođe samo kontrola.
Tapatalk

Crni A6 na Nbg 
Mislim da je to onaj zajebani 3.0 T

Mislim da je to onaj zajebani 3.0 T
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Često ljudi prijavljuju presretače uveče po AP kroz Bg..
Pa tad se lepo pegla do Arene... Tek se tu malo uspori... Od kad su promenili ogranicenja, tj podigli ih, mnogo se brze ulece kod Studenjaka u 80kmh... Verujem da tu hvataju sa preko 120 bez problema...
Bio je pre neki dan i 607 koji obicno drzi NS koliko se secam.
Bio je pre neki dan i 607 koji obicno drzi NS koliko se secam.
Sad je pokusavao presretac A6 NP tabice da me navuce na jurnjavu. 

Stalno to rade. Verujem da se lože majmuni.
A ne bi smeli....
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
Da,loze se, stigao sam ga na gazeli i porvalim da je presretac, i nastavim da vozim uporedo sa njim u levoj traci.Posto je njemu u desnoj bio auto ispred, a nije mogao da se prestroji u levu od mene krene da ga obilazi sa desne strane, i tad ga pustam da udje u levu traku.Posto je bilo auta ispred nije mogao brze od 80km\h pridjem mu maltene branik na branik,i vozili tako od kraja gazele do autokomande, gde presretac krce da obilazi iz desne pa u levu opet u desnu pa u levu u nadi da cu za njim. Sustignem ga opet kod dsanovackog mosta,opet presretac kerce da obilazi iz desne i ja polako za njim on se vrati u levu,a ja ostanem u desnoj itako smo isli sve do iskljucenja za medak. ja se iskljucio a on nastavio prema rampi.
Oko 18:30 je nahvatao nekog na Gazeli, stali su pre isključenja za Senjak ako se ne varam.
Pre neki dan taj crni na onoj pravini ispred Rume nahvata nekog BiH kako obilazi na punoj. Ne znam da li je prekoračio.
What i do for the livin'? I live for the livin'.