Dobro veče
Re: Dobro veče
I to stoji... zamena za TDI je ipak bila preveliki zalogaj 

Hahahahah da znas 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Drago mi je sto se na ovom forumu propagiraju ovakvi stavovi i sto vlada ovakva atmosfera. Brzom voznjom, sebicno, povecava se rizik za sve ostale ucesnike u saobracaju... Smatram da na sudbinu niko ne moze da utice, ali ono sto mozemo je da smanjimo rizik.
... Jer, da ... Bas mi znamo da li je u drugom vozilu neko doziveo srcani udar, opao mu secer, zagledao se, zaspao... Nismo sveznajuci.
Ili cesce losa procena, mnogi vozaci lose procene situacije. Vi govorite tu kako znate sta je u tudjoj glavi, kako procenite sta ce ko uraditi...? A vozac poput mene (nisam reli vozac, vozim po propisima) u takvoj situaciji ne znam da li ce mi vozilo, koje jurca iz suprotnog pravca a crveno je, ukociti, skrenuti levo ili desno, projuriti pravo... U takvim situacijama mnogi ljudi blokiraju i umesto da reaguju ne urade nista...
Ovo sam htela napisati u temi Ne brze od zivota ali su zakljucali temu, zao mi je da mi propadne trud, pisala sam 15minuta
... Jer, da ... Bas mi znamo da li je u drugom vozilu neko doziveo srcani udar, opao mu secer, zagledao se, zaspao... Nismo sveznajuci.
Ili cesce losa procena, mnogi vozaci lose procene situacije. Vi govorite tu kako znate sta je u tudjoj glavi, kako procenite sta ce ko uraditi...? A vozac poput mene (nisam reli vozac, vozim po propisima) u takvoj situaciji ne znam da li ce mi vozilo, koje jurca iz suprotnog pravca a crveno je, ukociti, skrenuti levo ili desno, projuriti pravo... U takvim situacijama mnogi ljudi blokiraju i umesto da reaguju ne urade nista...
Ovo sam htela napisati u temi Ne brze od zivota ali su zakljucali temu, zao mi je da mi propadne trud, pisala sam 15minuta

... Zvezde ne mogu sijati bez mraka ...
Meni propao post, isto sam 10 minuta kucao, slicna je i poenta, ispravio pravopisne greske, sve lepo, i kliknem na posalji kad ono prc, zakljucano 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Dobarvece...
Sto me ovih dana kulirate kao Ogija
nije mi niko odgovorio na pitanje u mojoj temi, dakle, na slici je Peugeotov 1.6 motor, moje pitanje je bilo da li neko moze da skonta da li je Turbo ili obican VTI?

Sto me ovih dana kulirate kao Ogija

Baci na google pretragu za slike.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Gledao sam na Googlu ali ja tu nista ne vidim, u oglasu pise 103kw/140ks, a aj motor ne postoji u 207. Ali necu da cimam i zovem ljude zato sto mi je dosadno, da ih pitam jesu se mozda malo zajebali oko detalja oglasa
Hvala Sasa, nadam se da si siguran u to

Hvala Sasa, nadam se da si siguran u to

Ako je 140ks, onda nema sanse da je atmo 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pa vidi se turbina iz aviona...
Evo, ovde možeš da vidiš kako izgledaju oba ta motora:
http://www.peugeot.ps/etemplate.php?id=85

Evo, ovde možeš da vidiš kako izgledaju oba ta motora:
http://www.peugeot.ps/etemplate.php?id=85
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja bih rekao da je turbo.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Geza resio misteriju, a gagi nas podjebava umesto da stavi link:
http://www.dodaj.rs/f/G/KJ/3Ncu74Sk/1/2 ... 00x600.jpg
http://www.dodaj.rs/f/G/KJ/3Ncu74Sk/1/2 ... 00x600.jpg
Brzine idu u H-a !!!

Geza?