Dobro veče
Re: Dobro veče
Postoji i trziste polovnih knjiga
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Postoji, čak je ćale pokušavao da neke knjige iz filozofije, sociologije komisiono proda, ali to je tako sporo i nikako išlo. Beže srbi od knjige ko đavo od krsta.McGruja napisao:Postoji i trziste polovnih knjiga

Širim haos!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Dal si lud, Kupindo je mamara za te stvari. Pricacemo o detaljima, kakva crna komisiona prodaja.
Ne beze srbi koji mogu da zarade na njima 
Kakva komision prodaja

Kakva komision prodaja
Moze dosta da se proda na kupujemprodajem i solidno zaradi, ali bas treba vremena... ja sam pre dve godine prodao 100-tinak knjiga.
Nemoj ni da pokusavas kod likova koji kupuju na veliko, to su budale koje nude 20 dinara po knjizi...
Nemoj ni da pokusavas kod likova koji kupuju na veliko, to su budale koje nude 20 dinara po knjizi...
Moze na knjigama lepo da se zaradi na oglasima, ali je potrebno platiti da oglas bude istaknut i pri vrhu 1.strane. Taj ulog se posle vrati kroz prodaju.
Imam drugara koji na ebay prodaje raznu starudiju, i uvek sve proda za solidne pare. Ja bih 90% tih stvari bacio u otpad, a neko to proda. I jos gore-ko to kupuje,nijd mi jasno.
Imam drugara koji na ebay prodaje raznu starudiju, i uvek sve proda za solidne pare. Ja bih 90% tih stvari bacio u otpad, a neko to proda. I jos gore-ko to kupuje,nijd mi jasno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sam vozio. Sta te interesuje?Neo napisao:Jel vozio neko Astru J 1.4t?
Brzine idu u H-a !!!

Ni meni nije jasno kako za sve ima kupaca!?member napisao:Moze na knjigama lepo da se zaradi na oglasima, ali je potrebno platiti da oglas bude istaknut i pri vrhu 1.strane. Taj ulog se posle vrati kroz prodaju.

Jedino goblene nisam uspeo da prodam...

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Za knjige uvek ima kupaca ako su prave - ja mesecno potrosim pedesetak evra na knjige a znam I za gore slucajeve
Ma nisam mislio na knjige nego na pravu starudiju koja "cemu to sluzi, a pritom ni ne radi" 

Kako ide sa tim motorom? Ne u odnosu na tvoju naravno, nego u odnosu na nesto bar priblizno slicne snage. Na primer 1.4tce, tjet... Znam da je Astra ipak teza od konkurenata.Day Walker napisao:Ja sam vozio. Sta te interesuje?Neo napisao:Jel vozio neko Astru J 1.4t?
I ako imas neke informacije kako se pokazao taj motor generalno, po pitanju pouzdanosti.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa nisam je nesto razvlacio u odnosu na moju, ali u gradskoj voznji (vozio sam po NBGu) je skroz dobra. Nisam osetio manjak od 40ks u odnosu na moju u toj normalnoj voznji. Kad se zavrti, siguran sam da je razlika osetna.
Dobar je motor, noviji je od mog turbaka, ide u sve aktuelne modele.
Stedljiviji je od mog 1.6t.
Ne znam da li je i taj 1.4t imao problem sa DIS modulom ako se ne zamene svecice na vreme, ali ti to mogu saznati.
Od mogucih stvari, vereovatno su do sad vec zamenjene (ako je auto pre FLa) a to su termostat i boca sa senzorom za rashladnu tecnost (bili su opoizivi).
Drugih problema nemaju.
Dobar je motor, noviji je od mog turbaka, ide u sve aktuelne modele.
Stedljiviji je od mog 1.6t.
Ne znam da li je i taj 1.4t imao problem sa DIS modulom ako se ne zamene svecice na vreme, ali ti to mogu saznati.
Od mogucih stvari, vereovatno su do sad vec zamenjene (ako je auto pre FLa) a to su termostat i boca sa senzorom za rashladnu tecnost (bili su opoizivi).
Drugih problema nemaju.
Brzine idu u H-a !!!

Hvala 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Gde je najjeftinije i najbrže vađenje lekarskog uverenja, onog basic. Da me ne cimaju da mi vade krv nego samo pečat?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Za sta, dozvolu, b,c?