Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Re: Dobro veče

Post od Milos »

Jeste eReS.

Najlepsa boja :)
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Ladno nemaju univerzalni kolor kod nego se ista boja na razlicitim trzistima drugacije zove

Giallo Sirio, Liquid Yellow, Victory Yellow, Jaune Sirius, Sirius Yellow...
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

tamna slika, evo je bolja

Slika

:)

boja je super ali je preskupa...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Dragane slikao sam bukvalno prilazeci kolima i otvarajuci vrata. Moje drustvo i dalje ne moze da shvati sta ja tu ima da zagledam a kamoli da slikam. :mrgreen:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Crni sine, s kim se ti družiš? :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

:kezo:

A ima malo i do auta :kezo:

Em je reno, em izgleda pitomo...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

methane.master napisao:Crni sine, s kim se ti družiš? :kezo:
Sa ljudima koji kvalitet automobila ocenjuju na osnovu izgleda i imena proizvodjaca, i kojima benzinci od 100+ konja trose 6 u gradu sa ne tako lakom nogom. Pritom kad se u toku voznje okrenem za nekim autom uz obavezno izgovaranje "uuuu", pitaju me koju ribu sam video. :mrgreen:

Mada ima tu jos bisera i izjava, ali me mrzi da sve kucam. Verujem da svi imaju slicne drugare/poznanike/familiju. :)
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

TheWickerMan napisao:Zašto različite felne?
bikoz rejs kar :rofl: :rofl: :rofl:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Vladapetr napisao:Kako funkcionišu ti satovi za "takve ispite"? :D

Poslato telepatski
Aj kad sam se vec zeznuo da pisem o tome:

Ima interfejs kao mp4 plejer (sto u sustini i jeste, samo je oblik napravljen kao sat) i koji pored opcije za slusanje muzike preko slusalica, gledanje klipova, slusanje fm radija, ima i opciju za citanje e-knjiga. Preko usb-a se prebaci na njega .txt format sa odgovorima i cita se sa ekrana koji je 2x3 cm. Novije verzije tih satova imaju "panic button" koje kada kliknes odmah ti izbacuje sat i zakljucava ga tako da ne reaguje na dugmice. Ovaj moj je klasican mp4 plejer, bez tih varijanti i posluzio mi je za ova tri puta u cetiri godine (cak mislim da mi je ovo bio poslednji nebulozni predmet).
Evo kako izgledaju ti "ozbiljni" satovi: http://www.kupujemprodajem.com/Satovi-Z ... r_id=51693
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Danas popodne vozim i nailazi Punto onaj stari beli od Interventne, kad ono obojica unutra vezani. Gledam i ne verujem :o :kezo: Interventnu ovde nisam nikad video vezanu u tim Punticima :kezo: Inace taj jedan Punto ne radi im desno svetlo vec sigurno 3-4 meseca :kuku: Posle nailazi Pug 308 saobracajne policije isto desno svetlo oslabljeno :nemampojma: A isto pre neki dan sivi Punto Saobracajne Policije ne radi desni far. Sta je to sa desnim farovima jbt :kezo: (taj su popravili za par dana).
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Kuzmanovicu, sunce ti hebem :D
Pa ovo meni treba :P
Koliko je glomazan i upotrebljiv?
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Mislim da kada bi mi dozvolili da ga neometano koristim, ne bih se snasao, deluje skroz neupotrebljivo.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

I mene zanima kako da listam a da me ne primete da ga konstantno cackam.
I mislim da bih onaj panik jedno 100x pritisao bez razloga jer bih se istripovao da samo mene gledaju
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Pa lakse je sa ruke prepisivati nego sa papirica koji su na nozi, stomaku, u rukavu ili gde ste ih vec stavljali. Naravno, leva ruka (gde je sat) ne sme da stoji na stolu jer su profesori upuceni u satove, vec ispod klupe, telo naslonjeno i glava usmerena prema papiru a oci idu gore-dole. Jedino je zeznuto naci odgovor na njemu, ali zato sam ga i koristio za max 5 pitanja koja nikako nisam mogao da zapamtim ucenjem, posto kontam da se ni ja ne bih snasao sa celim gradivom na njemu.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Kapiram da je jedini efektivan nacin kamera + bubica. Nikad nisam koristio, niti cu, ovde ako te uhvate samo jednom sa tako nekom ''elektronskom'' spravom, cao zdravo studijama, mislim cak u celoj zemlji. A iskreno voleo bih nekada da probam to. :D
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Odgovori