TT
Bio je sumrak, ono, ni za svetla ni za dnevna. Nisam mu video lice ali snimak cele situacije postoji i vide se tablice. Auto se inače sam zaključava kada pređe 17km/h i problem je što je nov i gledao bih uvek da izbegnem oštećenje, a i nisam neko ko se bije. Sad sam se već ohladio, neću zvati 192, ne znam kako sve to ide... Ne znam gde je zapravo taj ko se javlja na 192 je ovo je malo mesto. Ima policijsku stanicu ali recimo dve patrole dežuraju koje su ko zna kuda.H4wkeye napisao: 28 Maj 2018, 23:15 Ja bih tu najradije izasao iz auta i nalupao mu glavu o njegov auto, a onda bi ga terao da se izvini. Naravno, u realnosti je to malo drugacije i nikad ne znas kakva je budala u pitanju. Stoga najbolje je izbeci, ako hoces okreni 192 i prijavi ga, daj opis auta i tablice. Ukoliko bas krene ka tebi i autu zakljucaj vrata, skloni se sto pre i okreni 192.
Koje god da je mesto dobices dezurnu sluzbu za taj okrug, a oni ce dalje proslediti policijskoj ispostavi ili patroli ako je u uzem reonu. Svakako je proslo ok, jedino sto je jako neprijatna situacija. Lepo si odreagovao.Dare4x4 napisao: 28 Maj 2018, 23:33Bio je sumrak, ono, ni za svetla ni za dnevna. Nisam mu video lice ali snimak cele situacije postoji i vide se tablice. Auto se inače sam zaključava kada pređe 17km/h i problem je što je nov i gledao bih uvek da izbegnem oštećenje, a i nisam neko ko se bije. Sad sam se već ohladio, neću zvati 192, ne znam kako sve to ide... Ne znam gde je zapravo taj ko se javlja na 192 je ovo je malo mesto. Ima policijsku stanicu ali recimo dve patrole dežuraju koje su ko zna kuda.H4wkeye napisao: 28 Maj 2018, 23:15 Ja bih tu najradije izasao iz auta i nalupao mu glavu o njegov auto, a onda bi ga terao da se izvini. Naravno, u realnosti je to malo drugacije i nikad ne znas kakva je budala u pitanju. Stoga najbolje je izbeci, ako hoces okreni 192 i prijavi ga, daj opis auta i tablice. Ukoliko bas krene ka tebi i autu zakljucaj vrata, skloni se sto pre i okreni 192.