Koliko troši?

Iskustva sa gorivima i uljima
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Koliko troši?

Post od Xepoj87 »

Ma vi niste normalni :D
Ja se ne setim ni da pogledam koliko litara mi je stalo i cenu goriva,a ne nesto vise :D
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

ja bih do sad imao knjigu deblju nego Vujaklija kad bih cuvao racune :rofl:
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Re: Astra J 1.6 turbo Cosmo

Post od noob »

Ali dizel, ML benzinjara srkne i srkne :)
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ja ne cuvam bas racune sa sipanja, ali sve pisem u spritmonitor.de i cuvam svu ostalu papirologiju vezanu za kola. Kad jednog dana budem prodavao auto to ce sve dobro doci - vidi se da je auto ocuvan sjajno, a imam i pokrice za sve da nije neko muvanje pred prodaju. Detaljna papirologija bas pomaze pri prodaji, svako voli da kupi auto od Steve Zigona :mrgreen:
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

heroj smanji ribu... :D
pa toliko trosi upola manji i laksi dizel...
pre ce biti da su uslovi koje si naveo malo "frizirani"...
ispade da ml sa 3l motorom, 2 ipo tone i prosecnom brzinom od 140-150kmh trosi 9 litara...
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

ahhh, mercedes je to Slika
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Post od noob »

Rakhil napisao:svako voli da kupi auto od Steve Zigona :mrgreen:
:mrgreen:
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Meni je limuzina 320d na 200km/h pokazivala trenutnu potrosnju ne secam se ni sam koliko, 15-tak litara. To su strahovite brzine, tu lete litre! Jos ova kocka od ML-a. Taj prosek moze da uhvati jedino ako su ga 200 vozili par puta po nekoliko minuta.
X3 na 140km/h popije 9 do 9.5 lit sa ukljucenom klimom. Ne znam koliko trosi pri 200km/h i verovatno necu skoro ni probati, ali verujem da je blize 20 lit nego 15 lit. :pardon:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Pa i to ima svoju cenu -postaneš lujka kao Stevo Žigon... :)
Korisnikov avatar
robbief
Reactions:
Pridružio se: 10 Mar 2012, 00:03

Post od robbief »

Dzabe cuvate racune, vecina fiskalnih racuna je posle par godina, ako ne i meseci potpuno izbledela i necitljiva. Sprintmonitor je prava preporuka, verujte Stevi Ž kad Vam kaze.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Ni sam ne znam zašto to radim i prilično je besmisleno, ali evo i ja čuvam račune još od 2009. kada sam kupio auto. Izbledeo mi je samo jedan i to onaj prvi. Pošto u novom autu imaš 3 kapi benzina, nakon 200m od autokuće sam svratio kod Atanackovića na pumpu i sipao 7-8l. Par sati kasnije sam na OMV-u dosuo do vrha i taj fiskalni izgleda kao da je malopre izašao iz kase. Slučajnost da baš Bobanov bledi. :djavo:

Inače slažem se, sprintmonitor je odlična stvar , ali se već par godina kanim da se registrujem i nikako. :pardon:
Širim haos!
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Ja imam tabelu u Excel-u. Sipam, zapisem cenu i broj litara i kilometrazu. I to od cepa do cepa, pa znam precizno.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Post od Sh@rance »

Rakhil napisao:Ja ne cuvam bas racune sa sipanja, ali sve pisem u spritmonitor.de i cuvam svu ostalu papirologiju vezanu za kola. Kad jednog dana budem prodavao auto to ce sve dobro doci - vidi se da je auto ocuvan sjajno, a imam i pokrice za sve da nije neko muvanje pred prodaju. Detaljna papirologija bas pomaze pri prodaji, svako voli da kupi auto od Steve Zigona :mrgreen:
Brate svaka tebi cast kad imas zivaca da svako sipanje zapisujes i evidentiras. Meni je odlazak na pumpu onako spontan racun bacam u prvu kantu na pumpi resetujem bord i teraj.
Sto se tice servisne knjige i papirologije pa nije to merilo prodaje kola, svaki polovnjak koji se uveze u Srbiju imaju bukvalno svi orginalnu servisnu knjigu i papirologiju koja se zavrsava za 20 do 50 eura.
Korisnikov avatar
stefan
Reactions:
Pridružio se: 23 Jan 2012, 23:53
Garaža: Opel Corsa D 1.3cdti ECOflex

Post od stefan »

Xepoj87 napisao:ML 280 CDI (3.0 dizel sa 190ks),tezak 2.250kg ,plus natovaren maximalno, sa 4 coveka od po 100kg,tempomat konstantno na 200 km/h,gde god da je otvoren autoput,van toga takodje koliko god brzo da moze,do Grcke,~1.200km,potrosnja 9.2l...
Stigli za oko 12,13 sati sa sat vremena pauze i sat vremena zadrzavanja na granici...
To je nemoguce.. ML320cdi, 2006god se vozi konstanto na autoputu bukvalno 3 puta nedeljno oko 200 km. Tempomat na 160km/h i ispod 11,2 ne moze da se spusti nikako..
STOCK
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Pa sračunaj prosek, vozili su 10, 11 sati 1200km, to daje u proseku 110-120 km/h
Boringly average, but also perfect for school run mums
Odgovori