GPS navigacija
Re: GPS uredjaji
I na androidima obavezno iskljuciti sve prenose podataka, sem wi-fi. Da vas ne iznenade kad dodjete sa odmora. Mislim da je cena prenosa 1MB podataka u roamingu oko 10e
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
To svakako, mada je pod defaultu uglavnom isključeno u roamingu, ali treba proveriti.
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: GPS uredjaji
Ja isključio sve, no na kraju mi crv sumnje nije dao mira pa izvadim lepo i SIM karticu i sad mirno "drndam" po telefonu i Net-u. Držim uključen skype pa ko me baš treba naći će me tako ili na ženin pripejd broj. 
Tapatalk

Tapatalk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ma umotaj ga u alufoliju možda iscure neki zaostali elektroni 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Ma bolje da si ga ostavio u Srbiji...sto je sigurno 
Salu na stranu, opusteno ubaci karticu samo iskljuci opciju data roaming (koja bi trebala da bude iskljucena po defaultu).

Salu na stranu, opusteno ubaci karticu samo iskljuci opciju data roaming (koja bi trebala da bude iskljucena po defaultu).
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Uključi Airplane mod i miran si 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Kad je pomenuta google maps aplikacija, postoji mogucnost selektovanja dela mape koja koriscenjem opcije "make it offline" bude sacuvana u telefonu za kasnije koriscenje bez prenosa podataka. Vrlo jednostavno i korisno
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja pojma nemam o cemu vi pricate ali me telefon uredno odvodi na destinaciju, probao sam i Grcku, kao prava navigacija, doduse bez glasa? Cemu onda Igo ili Navigon ?
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Jesi siguran da te baš vodi putem? Ranije je bila varijanta da ti pokaže lokaciju, iscrta put do nje, ali nema navođenja duž rute, glasa i ostalog. Zato ide iGO ili Navigon... 

Poslednja izmena od Saša u 04 Jul 2013, 22:51, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Banned
Nisam siguran. Vidim nacrtao mi je put, povukao linije a strelica se pomera kako idem. To je valjda to.
- Saša
E pa to onda - nije to. Vidiš gde si u odnosu na destinaciju i ništa više. Plus moraš imati stalno uključen data protok da bi se ta karta osvežavala. iGo instaliraš i vodi te samostalno kuda treba, i ne treba mu veza sa Net-om jer ima karte u sebi... 

-
- Banned
Pa neko rece da GPS ne koristi net....
- Saša
Čekaj, pričaš od Google Maps-u ili šta već koristiš trenutno? On koristi Net stalno jer se karta non stop skida i osvežava preko Net-a... iGo, Navigon i slični solo programi ne koriste Net, imaju sve potrebne mape...
Net ti treba za on-line mape. IGO je off-line navigacija i ne koristi net (zapravo ga koristi opciono da obaveštava o stanju na putu i vremenskim neprilikama), dok je Google Maps on-line navigacija. Ne samo to, Maps je daleko od IGO po kvalitetu navođenja, ali moze da posluzi u nedostatku ozbiljne navigacije.
Tapatalk HD
Tapatalk HD