Sleeper (samo naizgled običan automobil)
Re: Sleeper (samo naizgled običan automobil)
Ne znam lika, naleteo sam na sliku.
8s do stotke sa ovom kanticom, nema dalje

ja sinoc naleteh na dva sleepera u gagarina oko 23h, bmw serija 1 bez ikakvih oznaka, i audi a3 mk1 sa 1.8t bedzom pozadi. bilo je tu jos kola ali su bila vizuelno drugacija, ova dva su bila bas jednostavnog izgleda, ali idu odlicno. ne znam koji motor je bio u beemeru, neki turbinas sigurno posto je povlacio mnogo ranije nego moj ( mozda 2.0d ), a u audiju je turbina sistala kao vetar kroz polupan prozor, i moram priznati da sam bio iznenadjen ( i bilo mi je zao sto nisam bio sam

- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Za sada od domaćih jedino bez mrlje Bobo-SportMarkoni napisao:Pa nije u redu sto su puni sebe a imaju iza sebe gomilu brljotina. Drugu mom su na Leonu 1.9 TDI 150 KS cipovali auto, i auto je stock izbacio 155 KS, a posle njihovog cipa 171 KS. Pritom je imao vibracija prilikom ubrzanja (posledica nalivanja gorivom). I ja sam imao par losih iskustva sa njima, i dosta ljudi koje znam. Ono sto je sigurno jeste da je bilo i puno zadovoljnih, pa neka radi ko kako hoce...
Ajd se prebacite u temu o čipovanju i udrite po svima o kojima nešto znate. Mislim da su začajna sva realna iskustva koja se ne zasnivaju na rekla kazala.
Ne,ne podjebavam uopste,najozbiljnije iznosim moje suprotno misljenje i ukazujem na manu u tvojoj logici.Dusan napisao:Kakav zakljucakXepoj87 napisao:Upravo tako,onda je i Carrera Turbo S sleeper za prosecnog vlasnika Bugatti-ja.
I tako,po vasoj logici, dolazimo do zakljucka da je svaki auto sleeper,ako ima neki koji izgleda brze od njega.![]()
Sleeper je svaki auto cije performanse uveliko prevazilaze spoljasni izgled i ima element iznenadjenja kod drugih vozaca, sto je i svrha. Ovo sto si zakljucio je kranje smesno, jer 911 sam po sebi ne moze da bude sleeper, ali ok kapiram da podj**avas.
Ne moras u svakom odgovoru na post koji ti se ne svidja, da prelazis na licni nivo,i sa Stjepom,i sa mnom...
I to tapsanje i slicno,cim ti neko protivreci,govori koliko si detence u glavi,i duri se cim mu neko kaze nesto sto mu se ne svidja.
U odnosu na Koenigsegg,Aventador,Huayru,Veyrona, i slicne automobile koji te ostave bez daha kada ih vidis,Carrera izgleda kao miran automobilcic,sa malim motorom i samim malim dimenzijama automobila.
Isto tako i taj Golf vec na pocetku govori da se radi o sportskom modelu,koliko sportskom,mislim da nije ni bitno.
Po meni je sleeper obican automobil preradjen u trkalicu.
Recimo,na Golf 4 stavis oznaku 1.6,a stavis od GTI-ja 2.0 motor,i nasviras ga na jedno 300ks...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Procitaj Stjepin prvi post pa pogledaj ko prelazi na licni nivo.
Za mene i dalje 911 ne moze da bude sleeper pa makar i GT2, jer je to sportski. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Al je zato svaki vw sleeper. 

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=795 ... %20S60%20R
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=800 ... %20R36%203..." onclick="window.open(this.href);return false;.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=800 ... %20R36%203..." onclick="window.open(this.href);return false;.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Volvo je bolji. Passat je već malo upadljiviji.
I dobro, jel ovo "sleeper" ?

Hondaši će znati odmah o čemu se radi, a i ostali ako su čitali o modelu koji bi rado vozio.
Naizgled, samo običan Civic...
I dobro, jel ovo "sleeper" ?

Hondaši će znati odmah o čemu se radi, a i ostali ako su čitali o modelu koji bi rado vozio.
Naizgled, samo običan Civic...
Posetite www.garaza.rs !
Jeste. A sta je?
Ko vrata.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
I naizgled, a i stvarno potpuno obican Civic
Nista specijalno ni pod razno. Performanse kao moj Civic...
http://fastestlaps.com/cars/honda_civic_20_sport.html

http://fastestlaps.com/cars/honda_civic_20_sport.html
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Aj nek neko konacno objasni, jel sleeper moze da bude fabricki auto? Ili su to samo razne privatne budzevine kao ovaj tristac, wartburg... !?