Daj donesi neku količinu da valjamo dalje

Bas mocno izgleda. Ali i predhodni je imao dobru njusku, da vidimo zadnji kraj pa da pricamo.Geza napisao:Razglabajte sad...
Nisam mislio da nisi mogao da kupis konkretno ova 2 modela, nego da si imao zelju da kupis bolji nov auto od Skode u slicnom segmentu. Onda si krenuo da ubedjus sebe da je Skoda bolja od vecine automobila i da ih poredis sa onim proizvodjacima koje nisi mogao da kupis. Ja naravno podrzavam i smatram da za te pare nema bolje kupovine novog automobila te velicine. Jos ako kupac nema kes pare, posto kupovina polovnog automobila sa placa, sa ovim kamatama kod nas je ravno samoubistvu...Ivan napisao:Da pavle, totalno mi je krivo sto nisam umesto novog superba uzeo dobar polovan mercedes w211, alfu 159 i kusur da mi ostane
Znaci bio sam u mogucnosti, ali sam se zajebao izgleda, zivot ide dalje
Послато са GT-N7100
U jebote, a ja platio polovnu c klasu vise od tvog superba, i to sam ubo premiju sa cenom, vecina c klasa je bilo 5-10 soma skuplje...Ivan napisao:Da pavle, totalno mi je krivo sto nisam umesto novog superba uzeo dobar polovan mercedes w211, alfu 159 i kusur da mi ostane
Znaci bio sam u mogucnosti, ali sam se zajebao izgleda, zivot ide dalje
Послато са GT-N7100
Težak si sagovornik jer meriš kola po metru dužine, i od 0-100 u odnosu na cenu, i tu se poimanje automobila završava. Nema to veze sa emocijom, sedneš za volan 5 minuta u jedan, 5 minuta u drugi auto, pogledaš oko sebe malo i vidiš što je Octavia u C segmentu, a Merc, Alfa, Audi, BMW... u D.Ivan napisao: Sto se tice 159/oktavije, nemam dileme da je oktavija bolji auto, gust subjektivan, komfor (prostranost) na strani oktavije, izolacija na strani oktavije (pogledaj vrednosti buke u oba modela ako sumnjas), sedista na strani oktavije, prakticnost na strani oktavije kao i gepek, performanse ubedljivo na strani oktavije, racionalno je oktavija daleko bolji auto, zapravo tek ako gledas sa emotivne strane onda 159 moze neki poen da pokupi.