Škoda Superb Mk.3

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Odgovori
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Re: Škoda Superb Mk.3

Post od Grujic »

Off topic
Daj donesi neku količinu da valjamo dalje :mrgreen:
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

Ivan kada uporedjuje bilo koji auto sa Superbom/ Octaviom navodi iste prednosti, kao sto su veca udobnija sedista, izolaciju, kvalitet materijala i ostale stvari... Ispade Skodina sedista i izolacija nesto najbolje na svetu.... Ivane sto lepo ne priznas da ti je krivo sto nisi bio u mogucnosti da kupis bolji auto od Skode ???

Ps Ja bih Skodu kupio samo zato sto je jeftin i pouzdan auto, a nemam para za bolje... Kvalitet materijala, izolacija, udobnost su ocaj na Octaviji... U Superbu je situacija bolja, ali ne moze on da parira nemackom premiumu ...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Razglabajte sad...

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Da pavle, totalno mi je krivo sto nisam umesto novog superba uzeo dobar polovan mercedes w211, alfu 159 i kusur da mi ostane :)

Znaci bio sam u mogucnosti, ali sam se zajebao izgleda, zivot ide dalje :)

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Greške su sastavni deo života. Primiš to sportski i ideš dalje. Automobili su potrošna roba...na kraju krajeva ni ta Škoda nije loš auto uopšte.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Geza napisao:Razglabajte sad...

Slika
Bas mocno izgleda. Ali i predhodni je imao dobru njusku, da vidimo zadnji kraj pa da pricamo.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Meni je prethodna serija škode ružna, osim octavie.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

Ivan napisao:Da pavle, totalno mi je krivo sto nisam umesto novog superba uzeo dobar polovan mercedes w211, alfu 159 i kusur da mi ostane :)

Послато са GT-N7100
Nisam mislio da nisi mogao da kupis konkretno ova 2 modela, nego da si imao zelju da kupis bolji nov auto od Skode u slicnom segmentu. Onda si krenuo da ubedjus sebe da je Skoda bolja od vecine automobila i da ih poredis sa onim proizvodjacima koje nisi mogao da kupis. Ja naravno podrzavam i smatram da za te pare nema bolje kupovine novog automobila te velicine. Jos ako kupac nema kes pare, posto kupovina polovnog automobila sa placa, sa ovim kamatama kod nas je ravno samoubistvu...

ps Moj rodjeni ujak ima isti takav trip, kupio je 2011 godine Seat Leona 1.6 dizel kao demo vozila posto nije imao para da kupi bolji auto. Sada je Seat bozansko bice i prica o njemu kao da vozi Paganija. :D Svaki auto koji vidi dok se seta ulicom komentarise i uporedjuje sa njegovim.....
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Re: Одг: Škoda Superb Mk.3

Post od dag81 »

Lepo izgleda ovaj novi Superb.
Predhodna se vidi da je nakalemljena sa duzinom i realno nije lepa spolja, profil i zadnji kraj pogotovu.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ivan napisao:Da pavle, totalno mi je krivo sto nisam umesto novog superba uzeo dobar polovan mercedes w211, alfu 159 i kusur da mi ostane :)

Послато са GT-N7100
U jebote, a ja platio polovnu c klasu vise od tvog superba, i to sam ubo premiju sa cenom, vecina c klasa je bilo 5-10 soma skuplje...
Pa da sam znao da za te pare mogu dve super e klase da se uzmu, mozda se ne bih ovako zajebao :kezo:

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Znaci i ti se zajebao, dobrodosao u klub zajebanih :kezo:

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Aca BG
Reactions:
Pridružio se: 06 Mar 2013, 11:22

Post od Aca BG »

Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Passat je puk'o ko tikva :djavo:

:kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Pasat tesko, ali E klasa...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ivan napisao: Sto se tice 159/oktavije, nemam dileme da je oktavija bolji auto, gust subjektivan, komfor (prostranost) na strani oktavije, izolacija na strani oktavije (pogledaj vrednosti buke u oba modela ako sumnjas), sedista na strani oktavije, prakticnost na strani oktavije kao i gepek, performanse ubedljivo na strani oktavije, racionalno je oktavija daleko bolji auto, zapravo tek ako gledas sa emotivne strane onda 159 moze neki poen da pokupi.
Težak si sagovornik jer meriš kola po metru dužine, i od 0-100 u odnosu na cenu, i tu se poimanje automobila završava. Nema to veze sa emocijom, sedneš za volan 5 minuta u jedan, 5 minuta u drugi auto, pogledaš oko sebe malo i vidiš što je Octavia u C segmentu, a Merc, Alfa, Audi, BMW... u D.

Ako ti to ne vidiš ne znači da to nije tako.

Što se buke tiče 159 vs Octavia, u najgorem slučaju su isti. 159 manje reaguje na promenu gume, Octavia više, a nova je. Za 5 godina će sigurno biti bučnija od Alfe. Već sad je bučnija nego nova kad je bila, posle svega 17k kilometara. Takođe adekvatan test koji to poredi i ne postoji. Šta god da si citirao možeš dupe sa obrišeš sa tim jer dokle god nemaju iste gume, isti asfalt i iste spoljne uslove, to ništa ne vredi.

Na stranu što poredimo kola između kojih je jedna cela generacija. I pored toga očigledno se vidi razlika između C i D, iako je A7 ogroman napredak u odnosu na A5FL.

Tapatalk
Odgovori