Ji 4Tze napisao:Ne znam šta te sprečava...
Ili si od onih koji kada malo prošire porodicu misle da im ni karavan nije dovoljan

Sprecava me to sto cu tesko biti u ekonomskoj situaciji da sebi priustim taj auto.
Realno, mogu sutra da odem i da ga kupim. Medjutim ne ide to bas tako iz razloga sto bi takav auto mogao da dobije tek 5 mesto a to je vec previse i prelazi u izdrkavanje koje sebi ne mogu da priustim.
Verovatno se pitas zasto tek peti pa odmah da ti odgovorim.
Posto zivim na dve adrese (BD-NS) a zbog porodice i obaveza moram da imam automobil i na jednom i na drugom mestu, samo za te osnovne potrebe moram imati na te dve adrese dva dobra porodicna automobila. Trenutno je plan da A4 ne prodajem i ostavim ga u BD a za NS kupim novi auto (siri spisak potencijalnih modela).
Treci auto je zenin/gradski (Mini), auto koji najcesce koristi zena, a koji i ja cesto koristim po gradu.
Cetvriti auto je nesto sto jos uvek nije u planu u bliskoj buducnosti ali svakako da je u planu. To je nesto sto se kupuje iz cistog meraka, neko ispunjenje zelje, auto koji bi sluzio iskljucivo za merak i kao takav ipak luksuz u svakom pogledu... a to je jos odavno zacrtano da bude meni omiljeni auto Porsche Carrera.
E tek onda bi mogao na red da dodje onakav BMW koji mi je sjajan auto ali bas i nije realno da cu ga ikada kupovati uz sve navedeno, ali i uz ostale hobi/voznje koje praktikujem i kupujem (motori, skuteri na vodu, motorne sanke, karting...)
Tako da to sto mi se nesto svidja, pritom mogu da ga priustim ali ipak znam da nikada necu, sasvim je razumljivo. Medjutim uvek cu se okrenuti za takvim autom i vlasniku pokazati