Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...

Post od trojanac »

I meni se cini da su malo bolje organizovani nego u nedelju. Koliko sam cuo na vestima, digli su sve na noge, jer su se direktorima zadrmale fotelje.

WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Juce ne nekoj od TVa prilog, razgovor sa putarima firme Vojvodinaput.
Kazu da ciste sneg koliko mogu a u pozadini kamera snima dvocifren broj parkiranih kamiona i predstavnik firme ladno kaze da kamioni za ciscenje snega nisu ni registrovani i da tu stoje mesecima van funkcije.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Vojvodinaput, a?

http://youtu.be/rCxCWlnXYFg
:D
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Ljubitelj,
Sam kamion ne znači ništa bez opreme za čišćenje snega, a Vojvodina put ad-Bačkaput ima mislim 40 raonika. Što znači da 40 kamiona sa zimskom opremom treba rasporediti na 270 km puteva prvog prioriteta, 220 drugog i 120 trećeg prioriteta.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Zato opet imamo problem u Vojvodini...

Zaglavljena dva autobusa sa putnicima

Prema informacijama informativnog centra u Kikindi, na teritoriji opštine Kanjiža doslo je do zastoja u saobraćaju na putnom pravcu doline - Orom.
Dva autobusa sa putnicima su zaglavljena i nekoliko putničkih automobila. Pošto izvlačenje ide tesko, lokalne vlasti su tražile asistenciju odeljenja za vanredne situacije.

Od saobraćajne policije traženo je da zatvori saobraćaj na navedenoj relaciji kako se ne bi povećala kolona. Dva kamiona su poslata na čišćenje. Na području Vršca ima smetova u visini od jednog metra. A od ranog jutra na području Banata pada sneg i duva jak vetar.

Drumski saobraćaj u Srbiji je znatno otežan i usporen zboga snega koji u poslednja 24 sata stalno pada, a situaciju komplikuje jak vetar, koji na mnogim putevima stvara nanose, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Zabrana saobraćaja za teretna vozila

Zbog snežnih padavina, uredbom Vlade Srbije naložena je zabrana saobraćaja za teretna vozila - šlepere i kamione sa prikolicom - na teritoriji cele zemlje.

Najviše problema imaju vozači u Vojvodini, kao i u regionima Čačka, Užica, Ivanjice, Sjenice, Kraljeva i Kruševca gde na regionalnim putevima ima snega i preko 10 centimetara, a pojedini lokalni putevi su neprohodni. I pored posipanja soli i čišćenja puteva, javlja se poledica zbog niskih temperatura i vlažnosti kolovoza. Najkritičnije deonice pod ledom su na područ Bač i Srema.

Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
sErGiO
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2012, 13:59
Garaža: Alfa Romeo 155 1.8 16V

Post od sErGiO »

Smederevac, od skretanja na kružni put ka Bubanj Potoku, ka Grockoj potpuno neočišćen. Vidi se da je moožda eventualno jednom prošao kamion za čišćenje snega. U naseljima neću ni da komentarišem kakve su ulice, ni glavna ulica u Boleču, gde prolazi autobus GSP-a nije očišćena a kamoli neka sporedna. Smed put od Vinče ka gradu vrlo lepo očišćen, samo je mokar.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!

Slika
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

pedja napisao:Vojvodinaput, a?
:D
Googlaj: Milivoje Durković :)
ljubitelj
Reactions:

Post od ljubitelj »

perfiko napisao:Ljubitelj,
Sam kamion ne znači ništa bez opreme za čišćenje snega, a Vojvodina put ad-Bačkaput ima mislim 40 raonika. Što znači da 40 kamiona sa zimskom opremom treba rasporediti na 270 km puteva prvog prioriteta, 220 drugog i 120 trećeg prioriteta.

Podrazumeva se da kamion za ciscenje snega ima na sebi raonik, i ako mozda nije bilo jasno upravo se o takvim kamionima opremljenim za ciscenje i radi.

Nisam brojao ali je bas bio dugacak red parkiranih tih kamiona.

Da ne bi bilo da sam zlonameran, izostavio sam nastavak izjave predstavnika Vojvodinaput-a "upravo smo novac podelili na plate, sa danasnjom isplatom zavrsili smo septembar".

Mozda je neko snimio prilog pa se pojavi naYoutube da se i licno uveris.

Takav stav da se prvo podele plate a posle cemo da razmisljamo o radu je slika i prilika organizacije cije rezultate vidimo uzivo.
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

Pa, sad, ako bi ti da radiš bez plate, ne vidim šta te sprečava. :zbunjen:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Kao što moja plata nije njihov problem, tako ni njihova plata nije moj problem. Njihov problem je kako da se ja dovezem na posao da bih mogao nešto da zaradim, platim porez, takse itd, tj. da njih finansiram, a moj problem ja da ja svoj posao obavim kako valja i samim tim zaradim novac i za sebe i za njih.

Ko nije imao posla sa javnim preduzećima, pogotovu onima koji su na državnoj sisi (budžetu), nema pojma sa kakvom bagrom ima posla.
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:

Post od perfiko »

A koje veze tvoje mišljenje o javnim preduzećima ima sa temom Stanje na putevima? Za to postoji posebna tema ako se ne varam.
A kad smo već u off-u, kao što njihova plata nije tvoj problem, tako vredi i obratno. Pride, Vojvodina put nije javno preduzeće, već A.D. pa tu tek ne vidim vezu tvog komentara o JP sa tim što kasne plate u Vojvodinaput-u.
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Ako su AD, onda ok, moj komentar nije na mestu. I ne treba da se brinu za moju platu, već isključivo za svoju - da urade posao kako treba, a to je sigurno negde definisano.
ljubitelj
Reactions:

Post od ljubitelj »

perfiko napisao:Pa, sad, ako bi ti da radiš bez plate, ne vidim šta te sprečava. :zbunjen:
Nema razloga da budes zbunjen, nisam dobrovoljno prihvatio obaveze radnog mesta vozaca kamiona i niko me ne sprecava da se prijavim na taj posao ako i kada odlucim da mi je neophodno.

To vezano za platu resava(ju) sa svojim poslodavcem i nema apsolutno nikakve veze sa mojom platom i mojim poslodavcem.
Ili mozda ima veze sa tvojom platom, pa otuda takva reakcija,stvarno sam zbunjen kako si se ti osetio ugrozenim?

Inace, ja zaradjujem na trzistu po pravilu tako da izvrsim posao a onda naplatim. AKo nije uradjen posao nema ni (na)plate.
Prosto.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Zasto sleperi idu centrom grada po snegu (da li vazi jos zabrana)? Ovaj je LADNO nastavio ka Opstini i kruznom toku!

Slika
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Mozda pokusavaju da izbegnu auto-put zbog policije, mozda imaju nesto da isporuce u gradu... Imas sad redovno slepere u M. Milankovica, kod Tosinog, donose materijal za neku zgradu...
Odgovori