O presretačima
Re: O presretačima
Izgleda da je ok lik,nije neki da sedi u kancelariji i naredjuje pa se posle hvali kako su njegove jedinice uhvatile nekog, nego i sam ucestvuje 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Meni je lik simpa ali malopre mi je bio prijatelj koji je inspektor u policiji i rekao mi neke stvari o njemu u koje ne mogu da verujem, al' ko velim, zna covek... i ovde na forumu sam citao komentare tipa "seljak" itd. ne znam zasto... a u BLIC-u pise da je zavrsio i pravni fakultet. 

Ne svidja mi se uopste kolicina medijskog prostora koja mu se ustupa. Prvo: da je stvarno ultra-mega giga policajcina, takvi ljudi se ne eksponiraju na ovakav nacin.
Daleko od toga da sam zavidan. Mislim da bi bilo koji normalan covek, da je na njegovom mestu postupio identicno.
Kao sto sam pre rekao: ima li lepseg posla nego da budes placen da vozis brzo?
Ja bih barem radije bio na motoru ili u nekom dobrom autu, nego u kancelariji svaki dan!
Ponekad se stvarno pitam GDE mi zivimo
Daleko od toga da sam zavidan. Mislim da bi bilo koji normalan covek, da je na njegovom mestu postupio identicno.
Kao sto sam pre rekao: ima li lepseg posla nego da budes placen da vozis brzo?
Ja bih barem radije bio na motoru ili u nekom dobrom autu, nego u kancelariji svaki dan!
S obzirom kakve sve informacija kruze o njemu, sumnja da je imalo OK lik....oli napisao:Izgleda da je ok lik,nije neki da sedi u kancelariji i naredjuje pa se posle hvali kako su njegove jedinice uhvatile nekog, nego i sam ucestvuje
Ponekad se stvarno pitam GDE mi zivimo
What i do for the livin'? I live for the livin'.
superboss napisao:Ne svidja mi se uopste kolicina medijskog prostora koja mu se ustupa. Prvo: da je stvarno ultra-mega giga policajcina, takvi ljudi se ne eksponiraju na ovakav nacin.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
to je kao da kazes - bravo za stomatologa, popravio je zub...steva_anya napisao:Kako god - uhvatio je kriminalca.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Ko god uradi dobro svoj posao moze [a i ne mora] da se pohvali ili bude pohvaljen. Koliko sam citao dnevnu stampu slika koja je ukradena, a koja je bila u autu koji je presretnut, vredi oko 110 miliona svajcarskih franaka. Navodno je planirana prodaja za par miliona eura. Nije to mala stvar, bar po meni.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Pa nije zato sto takve stvari resavaju samo pred izbore, pa nismo navikli...
Znas kako sam odusevljen sto su 2 nedelje pred izbore uhvatili one sto su opljackali 850.000 evra i ove sto su ukrali sliku itd...
Odjednom sad sve moze, sve se hoce, Srbija ce da postane Nemacka itd...
Da smo normalna zemlja ovo bi se odavno desilo i naravno da treba da budu pohvaljeni, al ne treba sad da se dizu u nebesa jer rade posao za koji su placeni.
Lekarima koji spasavaju zivote svakodnevno niko ne daje 2 pasusa u novinama, nigde se ne pojavljuju, a i oni rade posao za koji su placeni... Naravno da se podrazumeva da ce oni da urade sve sto mogu - to im je posao, jel, a panduri naprave jedno hapsenje i odma u sve dnevnike, novine itd...
Znas kako sam odusevljen sto su 2 nedelje pred izbore uhvatili one sto su opljackali 850.000 evra i ove sto su ukrali sliku itd...
Odjednom sad sve moze, sve se hoce, Srbija ce da postane Nemacka itd...
Da smo normalna zemlja ovo bi se odavno desilo i naravno da treba da budu pohvaljeni, al ne treba sad da se dizu u nebesa jer rade posao za koji su placeni.
Lekarima koji spasavaju zivote svakodnevno niko ne daje 2 pasusa u novinama, nigde se ne pojavljuju, a i oni rade posao za koji su placeni... Naravno da se podrazumeva da ce oni da urade sve sto mogu - to im je posao, jel, a panduri naprave jedno hapsenje i odma u sve dnevnike, novine itd...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ok, vratite se temi i nemojte siriti na predizbornu kampanju.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
To mi komsija aloNexT napisao:Znas kako sam odusevljen sto su 2 nedelje pred izbore uhvatili one sto su opljackali 850.000 evra i ove sto su ukrali sliku itd...

(A bilo mi cudno sto je vozio Audi S4)
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Pre desetak dana vracam se iz BG za NS,kad proleti pored mene crni 407 a za njim Lybra karavan. Nisam preterano obracao paznju na njih,kad posle 2 km vidim da je 407 bio presretac i da je Lybru bas lepo navukao. Bio je prilicno neupadljiv,bez tamnih stakala,cak mislim da je imao ratkapne.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
407mice vozi MUP, ali ne u presretacima nego ih furaju inspektori i neke glavonje koje imaju vozace...
i svaki presretac mora da ima zift crna stakla...
i svaki presretac mora da ima zift crna stakla...
Kakav jadan 407 u presretacima
Njega ni francuzi ne koriste za takve stvari.

Njega ni francuzi ne koriste za takve stvari.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Ja znam sta sam video.
Bio je crni 407,obisao je Lybru i posle par minuta sam ih video na parkingu,bila su mu ukljucena rotaciona svetla.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:10
Ima 407 presretač.