nikaragva napisao:Ok, znači brisač traje 3 godine, bez obzira da li je u engleskoj ili u turskoj?
ko spominje razlicita klinatska podrucja?
@Next
Dao si krajnje glupav primer jer uslovi voznje su uvek razliciti, i ne vidim povezanost brzine i kise npr.
Kao sto rekih ti za sat vremena predjes po autoputu 140km a ja u gradu 50km... Zasto mislis da su tvoji brisaci u gorem polozaju od mojih kada brisu konstantno sat vremena?
Tako da ostajem pri tome da kilometraza nema veze sa trosenjem brisaca.
Ne, primer je taman kakav treba da bude. Prvo, kupis vise kise dok se kreces.
Ako pretpostavimo da stavis brisace na automatiku, i da kisa pada umereno u oba slucaja, dok stojis na semaforu ili u guzvi, brisaci ce imati intervale u kojima miruju. Pri voznji na otvorenom em sto pada kisa, em sto kola i kamioni ispred tebe podizu dodatnu kolicinu vode, brisaci sigurno nece imati vreme mirovanja, vec ce za isti vremenski period napraviti 5x vise ciklusa brisanja. uz sve to, nije isto kada brisac brise pesak i so sa stakla i kada brise cisto staklo koje je samo vlazno.
Cak i kada prestane kisa, na otvorenom brisaci i dalje moraju da rade zbog vode koju podizu ostala kola, dok je u gradu to mnogo manji %, a nekad ne moras uopste da ih palis.
Pazi ovako iz tvog posta ispade da je Beograd vrlo cist grad... Kao da nema kosave i vetra koji konstantno nabacuju pesak i prljavstinu koja se lepi na staklo i u gradu...
Moje licno iskustvo mi govori da je najgore voziti po magistrali u tim uslovima a najbolje na autoputu jer ti se najmanje prlja soferka iz razloga sto nema ko da ti je prlja osim ako se ne zabodes nekome u dupe i tako vozis..
Kamioni i autobusu bacaju na sve strane ali ih nema u toj meri da ih svaki cas obilazis itd.
Danas je bio bas usran dan za voznju i poludeo sam bas zbog polusuvog brisanja koje spominje Next. Svako malo sam morao da prskam tecnost za stakla. Moji Guard su negde oko godinu dana na autu, moracu da proverim kad sam ih tacno kupio. Ovaj mali me zeza, zna cesto da skripi, ali ne i uvek. I pritom ne brise lepo, gornjom stranom, mada meni i ne smeta.
WS & TT2
EDIT: Brisači kupljeni 03.11.2011. godine. Znači godinu i 3 meseca su na autu. Koštali 580 dinara/kom. Sve i da ih menjam jednom godišnje, isplati se jer sumnjam da će oni od 50e izdržati 5 godina. A za sada se još drže, sem tog kratkog kojeg ću da zamenim. Doduše, sad sam se setio i da mi prskalica ne baca na taj deo, treba da baca u V, a nešto je izgleda zapušeno, pa je verovatno to razlog što je je počeo da škripi i definitivno zbog toga ne obriše lepo taj gornji deo.
Ti to racunas u autoput?
Ja sam mislio na pravi autoput, taj deo o kom pricas svodim pod grad jer ga koristim svakodnevno... Doduse potez od autokomande do studentskog...
Logika je jednostavna, ako se puno vozaš imaš više šanse da ubodeš kišu i upališ brisače. Jasno ko dan. Nije tu razlika 19 i 22 km, to je razlika u 70,000km. Jbg, za 70,000km ako nekom ne budu više radili brisači, taj onda vozi u Iranu
Ovo počinje da liči na onu "koliko forumaša treba da se promeni sijalica (brisači)"... Majstori ste da i od najbanalnije stvari napravite pravu diskusiju...
Kako da znam ko je pravio fabricke? Oni su sigurno korejski posto je i auto odande. Ma samo mi je vazno da nisu Made in PRC. Koliko cesto kod nas vidjamo robu iz EU ? A cena je potpuno neverovatna s obzirom da su original i da su Hyundai za koji znamo da je jaci sa cenama.
Ogi napisao:Kako da znam ko je pravio fabricke? Oni su sigurno korejski posto je i auto odande. Ma samo mi je vazno da nisu Made in PRC. Koliko cesto kod nas vidjamo robu iz EU ? A cena je potpuno neverovatna s obzirom da su original i da su Hyundai za koji znamo da je jaci sa cenama.
Kako znas da si sad kupio Begijske i oroginal!? Da li mislis da je sve kupljeno u ovlascenom servisu originalno? Ako tako mislis varas se, jako se varas.
Pise na brisacu, bar kod originala(ne mislim da na marku auta) je urezano ili istampano ciji je.