Jaguar XF

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Jaguar XF

Post od Xepoj87 »

Raki_Audi napisao:Sta se sve nece procitati na ovom forumu ... Od toga da nema mesta pozadi u A6 sa 180cm i da je njemu bitno koje je boje i koje felne ima. :) I to sa prednjim pogonom tek nema veze sa vezom. Sta je sa onim cim predjes u 6 cil 95% dobijas 4x4. I da ste svi sumaheru u ovoj klasi limuzina. Pustite nidju neka uzme ono sto mu se svidja. Covek voli to i gotovo. 95% ce voziti normalno i polako u tom autu i njemu je najbitnije da mu bude prijatno dok se vozi. Sta ce mu bembara koju nece i ne voli i nece se osecati lepo u tom autu. Zanimljivi ste svi ali preterancije ima i te kako ...
Jebiga, uhvatio te fanbojizam, pa ne vidis realnost.
Milos sa 186cm sedi na suvozacevom mestu, nabijena kolena skroz do kasete, ja iza sa 181cm, isto moze i Milos potvrditi.
Vise od ovoga na slici ne mogu skupiti noge od sedista, a ovde kolena udaraju.
Naslon na sredini za ruke presirok, ne mogu da ga spustim od noge.
Stopala dole takodje ne mogu rasiriti vise od ovoga na slici.

Slika

Slika

Dodatno, A6 je pozadi nepodnosljivo neudoban, bukvalno skaces kao nenormalan na lezecem, kao da sedis na tocku, sedista smesno kratka i dodatno, deo sedalnog dela koji je ka sredini je meksi od ovog dela spolja, pa bukvalno sedis nagnut na jednu stranu, jedna strana bulje ti propadne.
Moj zakljucak je da ovaj auto, sem izgleda, nema sta da trazi pored Jaguara i Bmw-a 5, a E klasu nisam vozio, medjutim, vozio sam se u njoj i utisak je neuporedivo bolji.
Zvucace smesno, ali ja moju C klasu ne bih menjao za A6, mada ne bih nikada ni uzeo A6, za koji mozete naci bas dosta mojih postova u kojima kazem da mi je to najbolji auto u klasi, dok ga nisam provozao i dok se nisam provozao, te cackao malo enterijer i eksterijer i skapirao koja je to Skoda u pitanju.

Sve ove ostale stvari koje si nabrojao, sem mesta na klupi, nisam ja rekao.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Sad smo se vozili pa nekih 100 km sigurno u A6 i jako neoduban na zadnjoj klupi , gume Pirelli profil balon , napumpane na fabricku speficikaciju.Auto sa pravih 100000 km na satu.Mesta skoro kao u Herojevoj C klasi,a ja inace sam osoba koja ne kuka na udobnost,ali ovo pozadi je stvarno nedopustivo za jedan auto E segmenta.
Delija napisao:Koleginica sa posla i njen muz imaju Mercedes E klasu coupe, BMW E90 i Jaguar XF. To se zove "kompromis" :D
Jel imaju punoletnu cerku ? :)
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Javi tamo, dva debeljuskasta brata traze dve fine sestre.
Malo manje braca, malo vise debeljuskasti :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Pozeljne slike E kupea :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Xepoj87 napisao:
Raki_Audi napisao:Sta se sve nece procitati na ovom forumu ... Od toga da nema mesta pozadi u A6 sa 180cm i da je njemu bitno koje je boje i koje felne ima. :) I to sa prednjim pogonom tek nema veze sa vezom. Sta je sa onim cim predjes u 6 cil 95% dobijas 4x4. I da ste svi sumaheru u ovoj klasi limuzina. Pustite nidju neka uzme ono sto mu se svidja. Covek voli to i gotovo. 95% ce voziti normalno i polako u tom autu i njemu je najbitnije da mu bude prijatno dok se vozi. Sta ce mu bembara koju nece i ne voli i nece se osecati lepo u tom autu. Zanimljivi ste svi ali preterancije ima i te kako ...
Jebiga, uhvatio te fanbojizam, pa ne vidis realnost.
Milos sa 186cm sedi na suvozacevom mestu, nabijena kolena skroz do kasete, ja iza sa 181cm, isto moze i Milos potvrditi.
Vise od ovoga na slici ne mogu skupiti noge od sedista, a ovde kolena udaraju.
Naslon na sredini za ruke presirok, ne mogu da ga spustim od noge.
Stopala dole takodje ne mogu rasiriti vise od ovoga na slici.

Slika

Slika

Dodatno, A6 je pozadi nepodnosljivo neudoban, bukvalno skaces kao nenormalan na lezecem, kao da sedis na tocku, sedista smesno kratka i dodatno, deo sedalnog dela koji je ka sredini je meksi od ovog dela spolja, pa bukvalno sedis nagnut na jednu stranu, jedna strana bulje ti propadne.
Moj zakljucak je da ovaj auto, sem izgleda, nema sta da trazi pored Jaguara i Bmw-a 5, a E klasu nisam vozio, medjutim, vozio sam se u njoj i utisak je neuporedivo bolji.
Zvucace smesno, ali ja moju C klasu ne bih menjao za A6, mada ne bih nikada ni uzeo A6, za koji mozete naci bas dosta mojih postova u kojima kazem da mi je to najbolji auto u klasi, dok ga nisam provozao i dok se nisam provozao, te cackao malo enterijer i eksterijer i skapirao koja je to Skoda u pitanju.

Sve ove ostale stvari koje si nabrojao, sem mesta na klupi, nisam ja rekao.
Kad si već A6 spomenuo, odavno hoću da napišem i nikako da se setim, jednu stvar koja mi mnogo smeta kod Audija, a to je rukohvat na vratima, kod devojke na A4 B8, mnogo loša plastika, i baš ne daje dobar osećaj kada se zatvore vrata. Mislim na unutrašnji deo rukovata, glatka plastika. U A6 c7 sam jednom sedeo, i nisam obratio pažnju na ovo, ali gledajući slike, čini mi se da je isti problem. U suštini, problem imam sa tim da nema uopšte kože, već je sama plastika.
Kod Merc-a je već super, a najbolji po tom pitanju mi je BMW, E60 restyle ima super rukohvate, prekrivene kožom, i super je osećaj kada se zatvore vrata, F10, logično, još bolji enterijer ima...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Audi bas ima malo mesta, ja nisam hteo a5 kupe jer je pozadi duplo manji od trojke kupea (govorim za proslu generaciju).

BMW se pravi dosta kvalitetnije od audija, najvise se vidi kada se podigne auto i gleda od dole, sve je dosta kvalitetnije.

S druge strane, meni je enterijer u audiju sasvim dobar i a6 koji smo imali je bio najpouzdaniji auto u nasoj porodici, uz lexusa.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Jeben kožni rukovhati su 800 evra.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

AcaKayak napisao:Audi bas ima malo mesta.
Ja nesto i nisam siguran da F10 sa comfort sedistima ima vise mesta nazad od C7.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Kao da je bitno. Kad mi bude trebao auto da taksiram, uzeću S klasu :)
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Pričao bi drugačije da te klinci sa zadnjeg sedišta šutiraju po bubrezima ;)
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ovde pričamo o mestu za noge ljudi od metar i osamdeset.

Meni su pričali da će mi u seriji 3 biti gusto kad postavim isofix bazu i grupa 0 sedište pa uopšte nije tako :)
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Kontakt:

Post od carov2 »

Nijedan od njih tri nije šampion prostora pozadi, a ovo što je opisao Heroj je stvarno loše za onoliki auto.
Viša klasa čini mi se ima još gori odnos veličina auta, prostor, očekivao bi čovek od njih više prostora.
Na primer, na mojoj Lanciji kada sedište pomerim skroz nazad, i udjem pozadi, ne dodirujem kolenima prednje sedište, 180cm sam visok.

Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Postoje plastična leđa u doplati za većinu automobila, ili da se ugradi naknadno. :)

Kako se kritikuje E segment, prosto se plašim da povećam auto ako je ovakva situacija sa prostorom? Definitivno moram da proverim džega. Ideja je da se dobije veći auto, pored svih ostalih prednosti (i mana), a ne još manje mesta pozad. U Alfi se odlično vozimo, Škodu da ne komentarišem, više je nego izdašna sa prostorom na zadnjoj klupi.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Kontakt:

Post od carov2 »

Više prostora imaju od Alfe...

Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Po tom pitanju ćeš najverovatnije da se neprijatno iznenadiš s gotovo svim ušuškanim "premiumima"...
Odgovori