Jebiga, uhvatio te fanbojizam, pa ne vidis realnost.Raki_Audi napisao:Sta se sve nece procitati na ovom forumu ... Od toga da nema mesta pozadi u A6 sa 180cm i da je njemu bitno koje je boje i koje felne ima.I to sa prednjim pogonom tek nema veze sa vezom. Sta je sa onim cim predjes u 6 cil 95% dobijas 4x4. I da ste svi sumaheru u ovoj klasi limuzina. Pustite nidju neka uzme ono sto mu se svidja. Covek voli to i gotovo. 95% ce voziti normalno i polako u tom autu i njemu je najbitnije da mu bude prijatno dok se vozi. Sta ce mu bembara koju nece i ne voli i nece se osecati lepo u tom autu. Zanimljivi ste svi ali preterancije ima i te kako ...
Milos sa 186cm sedi na suvozacevom mestu, nabijena kolena skroz do kasete, ja iza sa 181cm, isto moze i Milos potvrditi.
Vise od ovoga na slici ne mogu skupiti noge od sedista, a ovde kolena udaraju.
Naslon na sredini za ruke presirok, ne mogu da ga spustim od noge.
Stopala dole takodje ne mogu rasiriti vise od ovoga na slici.

Dodatno, A6 je pozadi nepodnosljivo neudoban, bukvalno skaces kao nenormalan na lezecem, kao da sedis na tocku, sedista smesno kratka i dodatno, deo sedalnog dela koji je ka sredini je meksi od ovog dela spolja, pa bukvalno sedis nagnut na jednu stranu, jedna strana bulje ti propadne.
Moj zakljucak je da ovaj auto, sem izgleda, nema sta da trazi pored Jaguara i Bmw-a 5, a E klasu nisam vozio, medjutim, vozio sam se u njoj i utisak je neuporedivo bolji.
Zvucace smesno, ali ja moju C klasu ne bih menjao za A6, mada ne bih nikada ni uzeo A6, za koji mozete naci bas dosta mojih postova u kojima kazem da mi je to najbolji auto u klasi, dok ga nisam provozao i dok se nisam provozao, te cackao malo enterijer i eksterijer i skapirao koja je to Skoda u pitanju.
Sve ove ostale stvari koje si nabrojao, sem mesta na klupi, nisam ja rekao.