2018 Mercedes A class W177
Re: 2018 Mercedes A class W177
Nadam se da to nije negativno uticalo na ostale stvari i da su poradili na stvarima koje su bitnije u toj klasi.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Palić
- Pridružio se: 02 Sep 2017, 20:12
- Garaža: Mercedes C35 Amg
iznutra skoro nikakva inovacija, prekopiran interijer sa S klase i ostalih modela
straga vuce na Audi i Kiu
sprijeda uzasna tuzna svijetla sa Cls-a
sve u svemu, dizajnerski mix svega i svacega, mene nije impresionirao
straga vuce na Audi i Kiu
sprijeda uzasna tuzna svijetla sa Cls-a
sve u svemu, dizajnerski mix svega i svacega, mene nije impresionirao
Kazes to kao da je mana sto su enterijer iz najluksuznije executive limuzine stavili u malesni gradski automobil C segmenta 
Meni je enterijer najveci napredak u C segmentu ikada. Bas mi je ono sto trazim od C segmenta, moderan i mladalacki.
Ostalo sto su ubacili od opreme i sto su stavili vise stvari nego u bilo kom autu D segmenta, govori koliko je to ozbiljno dobar auto.
Kada bih mogao ovaj enterijer da strpam u Bmw M2, to bi bio savrsen auto za moje potrebe
Takodje su otvor gepeka napravili ogromnim sada, a gepek je povecan na 380l, sto je velicine Golfa i A3.
Takodje je novina MBUX sistema i augmented reality, ili ti opcija da se na desnom ekranu prikaze prednja kamera i da ti o svim stvarima koje vidis(recimo neki muzej ili hotel, ne znam tacno sta ima od opcija), govori dok prolazis pored njih.

Meni je enterijer najveci napredak u C segmentu ikada. Bas mi je ono sto trazim od C segmenta, moderan i mladalacki.
Ostalo sto su ubacili od opreme i sto su stavili vise stvari nego u bilo kom autu D segmenta, govori koliko je to ozbiljno dobar auto.
Kada bih mogao ovaj enterijer da strpam u Bmw M2, to bi bio savrsen auto za moje potrebe

Takodje su otvor gepeka napravili ogromnim sada, a gepek je povecan na 380l, sto je velicine Golfa i A3.
Takodje je novina MBUX sistema i augmented reality, ili ti opcija da se na desnom ekranu prikaze prednja kamera i da ti o svim stvarima koje vidis(recimo neki muzej ili hotel, ne znam tacno sta ima od opcija), govori dok prolazis pored njih.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
AMG paket i nema mnogo smisla sa slabijim motorima.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Mene ovo uopste ne radi.
Lepsi mi je prethodnik...

Lepsi mi je prethodnik...
2018 Mercedes A class W177
Da li je moguce da ce ovo tek za godinu dana prodaju?
The new A-Class will be available as an "Edition 1" for around one year after the market launch with numerous colour highlights in Edition green. #AClass2018 #MBUX benz.me/AClass_2018_tw
The new A-Class will be available as an "Edition 1" for around one year after the market launch with numerous colour highlights in Edition green. #AClass2018 #MBUX benz.me/AClass_2018_tw
To je za edition1, koliko razumijem.
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Pa Edition 1 obicno prvi stize, kako mu i ime kaze.
Ime kaze tako ali ne mora znaciti jbg. Puno je godinu dana, ne djeluje mi moguce.
Ceka se Heroj da razjasni dilemu 

- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Koliko ja znam
Krece narucivanje u martu a prve isporuke u junu
Krece narucivanje u martu a prve isporuke u junu
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Imaće klimatizovana sedišta i masažu, ambijetalno osvetljenje sa 64 nijansi. Nema niše analognih cajgera, čak i bazni ima digitalni cajger. Displeji u baznoj varijanti su 2x 7'', a može biti jedan od 7'', a drugi 10'' ili oba 10''. Nema više točkića za navi, već je tač. Medjuosovinsko rastojanje je veće 3 cm od prethodne A klase, gepek povećan za 29 litara na 370.
Koliko vidim, već su isporuke u maju i to po početnim cenama od 25000 eura.
Koificijent aerodinamičnosti najbolji u klasi: 0.25
Edition 1 će biti prepoznatljiv po mat sivoj boji, 19'' AMG felgama, žutozelenim šafovima
Moći će da se bira izmedju 10 boja (tako piše, što mi je čudno): dve crne, dve bele, 4 nijanse sive i jupiter crvena i sunčano žuta (sorry zbog prevoda)
Volan je kao u S klasi, s tim što je prečnika 37 cm, dok je na S klasi 38 cm.
Naravno biće pravo drvo u enterijeru
Novina u klasi, multikontur sedišta sa ventilacijom i masažom
Svetla su halogena, LED i Multibeam LED
Biće i HUD
Deo sistema iz S klase Distronic Plus. Sam održava odstojanje, sam se drži u traci, čak i skreće sam (bukvalni prevod je: ''podržava vozača čak i u krivini'').
360 camera
jača motorizacija (ne piše koja) dolazi i sa vazdušnim oslanjanjem
Motori su ranije napisani. Dolaze dva nova motora:
-oznaka M282 1.33 litra sa 165 ks / 250 Nm. Dolazi sa manuelnim 6 stepenim ili 7 stepeni automatski sa duplim kvačilom. Biće opcija 4matic. Pri konstantnim brzinama će se cilindar 1 i 3 isključiti i trebalo bi da to prepolovi potrošnji. Imaće DPF filter, razvijen u saradnji sa Renault
-oznaka M260 2 litra sa 224 ks / 350 Nm, kod A250. Taj motor će imati DPF filter
- oznaka OM 608 1.5 litra dizel. Baziran je na prethodnom 1.5, samo sa nižom emisijom CO2, ispunjavajući normu Euro 6d. Imaće rezervoar AdBlue od 23.8 litara i u odnosu na prethodnog imaće 7 ks više: 116ks. Takodje dostupan sa 7-stepenim AT.
Za AMG verziju se razvija novi motor sa 4 cilindara uparen sa Mildhybrid i E-Boost
Možda sam nekgde omašio oko prevoda. Nisam pravi švabo
Koliko vidim, već su isporuke u maju i to po početnim cenama od 25000 eura.
Koificijent aerodinamičnosti najbolji u klasi: 0.25
Edition 1 će biti prepoznatljiv po mat sivoj boji, 19'' AMG felgama, žutozelenim šafovima
Moći će da se bira izmedju 10 boja (tako piše, što mi je čudno): dve crne, dve bele, 4 nijanse sive i jupiter crvena i sunčano žuta (sorry zbog prevoda)
Volan je kao u S klasi, s tim što je prečnika 37 cm, dok je na S klasi 38 cm.
Naravno biće pravo drvo u enterijeru
Novina u klasi, multikontur sedišta sa ventilacijom i masažom
Svetla su halogena, LED i Multibeam LED
Biće i HUD
Deo sistema iz S klase Distronic Plus. Sam održava odstojanje, sam se drži u traci, čak i skreće sam (bukvalni prevod je: ''podržava vozača čak i u krivini'').
360 camera
jača motorizacija (ne piše koja) dolazi i sa vazdušnim oslanjanjem
Motori su ranije napisani. Dolaze dva nova motora:
-oznaka M282 1.33 litra sa 165 ks / 250 Nm. Dolazi sa manuelnim 6 stepenim ili 7 stepeni automatski sa duplim kvačilom. Biće opcija 4matic. Pri konstantnim brzinama će se cilindar 1 i 3 isključiti i trebalo bi da to prepolovi potrošnji. Imaće DPF filter, razvijen u saradnji sa Renault
-oznaka M260 2 litra sa 224 ks / 350 Nm, kod A250. Taj motor će imati DPF filter
- oznaka OM 608 1.5 litra dizel. Baziran je na prethodnom 1.5, samo sa nižom emisijom CO2, ispunjavajući normu Euro 6d. Imaće rezervoar AdBlue od 23.8 litara i u odnosu na prethodnog imaće 7 ks više: 116ks. Takodje dostupan sa 7-stepenim AT.
Za AMG verziju se razvija novi motor sa 4 cilindara uparen sa Mildhybrid i E-Boost
Možda sam nekgde omašio oko prevoda. Nisam pravi švabo

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Jebe te Inglis LakiLaki021 napisao:Da li je moguce da ce ovo tek za godinu dana prodaju?

Prvu godinu se prodaje, pa posle prestaje

For one year after tje market launch, nije "one year after the market launch".
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 04 Feb 2018, 18:19, izmenjeno 2 puta ukupno.
Vaistinu, to je to 
Sad ima smisla.

Sad ima smisla.
Rekao bih da ce 1.6dci ici, valjda je on naslijednik 1.5 dci?