Audio sistemi za automobile!
Re: AUDIO SISTEMI za automobile!
Ivice, pored x car link-a koji sam montirao u accorde (bar tridesetak kom) nisam se upustao da uzimam druge uredjaje pa cak ni za manje para jer ovaj radi savrseno i ima reprodukciju kako treba. lepo uparen sa obicnim ili premium sound sistemom u accordu radi bez greske.
To sto svi vole da ustede 20-30e zarad neceg sto ostaje u kolima duzi niz godina nije mi jasno, ali ajde. Ja sam uvek pre za to da se plati ono sto valja i da ne boli glava.
@ljubitelj: dzek sa accorda nije koji se koristi za cd-changer nije isti kao na vozilima drugih brendova te se isti uredjaj za drugu marku vozila ne moze povezati na hondu. Ako takav uredjaj (univerzalni) postoji okacite link. Sa toyote, alfe, fiata, bmw-a ne moze sigurno.
To sto svi vole da ustede 20-30e zarad neceg sto ostaje u kolima duzi niz godina nije mi jasno, ali ajde. Ja sam uvek pre za to da se plati ono sto valja i da ne boli glava.
@ljubitelj: dzek sa accorda nije koji se koristi za cd-changer nije isti kao na vozilima drugih brendova te se isti uredjaj za drugu marku vozila ne moze povezati na hondu. Ako takav uredjaj (univerzalni) postoji okacite link. Sa toyote, alfe, fiata, bmw-a ne moze sigurno.
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa na Kupujemprodajem nisu ništa jeftiniji(bar ne ovo što mene interesuje, ta klasa), a skontao sam da mogu u Merkatoru/Rodi da uzmem na Piku na rate, to mi radi posao.
Microlink odlično radi kod mene na Alfi. Na Stilo sam davnih dana stavio xcarlink, isto radi super.
Jedino razlika u ceni nije 20-30. Microlink je koštao 30 i nešto, a xcarlink 105 ili 110 eura, tad.
Nema nikakve razlike u funkciji sem što xcarlink čita i SD kartice i ima Aux.
Tapatalk
Jedino razlika u ceni nije 20-30. Microlink je koštao 30 i nešto, a xcarlink 105 ili 110 eura, tad.
Nema nikakve razlike u funkciji sem što xcarlink čita i SD kartice i ima Aux.
Tapatalk
To sada ima i microlink, zato je i skocila cena. Metalno kuciste, i ima microSD, usb i aux, a ako dodas jos 30 dobijas i blutooth (sto je preskup za dodatak ali ok).
Ako bt radi i kao handsfree, onda nije puno 30€.
Bolje 30, nego više puta 5000(2500)din.
Bolje 30, nego više puta 5000(2500)din.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dajte neki link od toga, ne znam o čemu pričate 
P8 Lite TT

P8 Lite TT
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Hvala na odgovoru. Nije cilj usteda na ustrb kvaliteta, ni ja to ne volim, ali Xcarlink je kineski proizvod a Microlink domaci (najverovatnije pun kineskih delovasale vti napisao:Ivice, pored x car link-a koji sam montirao u accorde (bar tridesetak kom) nisam se upustao da uzimam druge uredjaje pa cak ni za manje para jer ovaj radi savrseno i ima reprodukciju kako treba. lepo uparen sa obicnim ili premium sound sistemom u accordu radi bez greske.

Inace, odgovorio mi i Nenad iz Microlink-a na mail, i on kaze da iako je konektor isti, nece raditi uredjaj pravljen za Fiata na Hondi, ali mi nije odgovorio jos uvek da li imaju u planu Hondu. Ako kaze da nece biti, onda moram kineza da uzmem i to je to.
Razmisljao sam i ovo sto Ji 4Tze predlaze, AUX iskoristiti, al to onda znaci da treba da kupim mp3 player i da mu obezbedim struju, a ne bih da mi bude stalno udenut u upaljac, znaci izvuci struju sa audio uredjaja, na primer. Videcu, ipak ovo prvo je kupturnija varijanta i vise mi se svidja

Urose, ja sam postavio link na prosloj strani
http://www.microlink.rs/index_sr.php
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
pa telefon imaš stalno sa sobom, a tu ti je i navigacija i sve ostalo, samo mu treba struja ako ćeš ga duže koristiti u cugu, i to imaš sa 12V
Boringly average, but also perfect for school run mums
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
To jeste, al ja ne bi telefon da stalno cackam kad mi treba muzika, pa jos ako radi navigacija, da mu ne bude previse
. Uzecu verovatno xcarlink, najkulturnije resenje, jos rade i komande na volanu.

Naruči sa Alija Yatour za Hondu, oko 60€ je.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Može link za taj Yatour.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Rade komande na volanu na svim tim uređajima što simuliraju CD changer.
Sve što može fabrički headunit radiće.
Kvalitet zvuka je odličan. Izvlače maksimum iz fabričke mjuze.
Tapatalk
Sve što može fabrički headunit radiće.
Kvalitet zvuka je odličan. Izvlače maksimum iz fabričke mjuze.
Tapatalk
Izgleda nisi citao do kraja, dzek kao niti brend nije bitan za mogucnost povezivanja neka 2 uredajaj vec protokol ppo kome se vrsi razmena podataka.sale vti napisao: @ljubitelj: dzek sa accorda nije koji se koristi za cd-changer nije isti kao na vozilima drugih brendova te se isti uredjaj za drugu marku vozila ne moze povezati na hondu. Ako takav uredjaj (univerzalni) postoji okacite link. Sa toyote, alfe, fiata, bmw-a ne moze sigurno.
Ako je protokol isti radice sta god da pise na nalepnici bilo koja 2 uredjaja.
Na Kupindu se prodaje xcarlink za više tipova kola.
https://www.kupindo.com/pretraga.php?bS ... a=xcarlink
https://www.kupindo.com/pretraga.php?bS ... a=xcarlink