Hrvatska

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Re: Hrvatska

Post od ljubitelj »

Još i pre rata u 80tim su se auti sa srpskim tablicama obeležavali sprejevima, razbijale šoferke a dešavalo se i guranje u more sa rive.
Predugo traje fenomen da bi se uvek pričalo o pojedincima, dok većina ne prevlada a agresivci budu izopšteni a ne hvaljeni teško da se potpuno može opustiti gost.
Pričam za Hrvatsku, Istra je nešto sasvim drugo oduvek, pa i tokom rata i 90tih nije bilo opštih sranja prema gostu odavde.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Sinisa G. napisao: 28 Jun 2018, 22:33
maniaxxx napisao: 28 Jun 2018, 22:03 u Hr na more....koja mi kazna sleduje? :djavo:
Slika

Ne verujem da če se mi to desiti, i ako se desi, neka ključiraju, nije da ču se zasekirati :djavo:
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Prijatelju, imas slovenacke tablice, pricas slovenacki, sta ocekujes da ce se desiti? osim mozda zajebancije na racun slovenacke mornarice.

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Razumijem Srbe iz Srbije koji izbjegavaju HR zbog razlicitih problema, ali ne razumijem one koji mrze Hrvate zbog koji kakvih ratova. Jer iskreno i mi smo svakakvih sranja pravili kao i oni.
Iskreno - nismo pravili sranja kao i oni.

Druga je stvar što su Tito i komunisti radi svoje vladavine i mira u kući "ispeglali" istoriju i ta verzija je ostala mnogima u mozgovima do danas, pa po "službenoj dužnosti" mora da se drži veštački balans u grehovima.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Malo zaobiđite politiku, dovoljno je napisano.

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
DasAuto
Reactions:
Pridružio se: 16 Sep 2015, 15:05

Post od DasAuto »

starac vujadin napisao: 29 Jun 2018, 17:13
Razumijem Srbe iz Srbije koji izbjegavaju HR zbog razlicitih problema, ali ne razumijem one koji mrze Hrvate zbog koji kakvih ratova. Jer iskreno i mi smo svakakvih sranja pravili kao i oni.

Druga je stvar što su Tito i komunisti radi svoje vladavine i mira u kući "ispeglali" istoriju i ta verzija je ostala mnogima u mozgovima do danas, pa po "službenoj dužnosti" mora da se drži veštački balans u grehovima.
Ja pricam o stvarima koji su se desavali 90tima. Radili smo itekako ista sranja samo sto su neki bili uspjesniji u tome.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

superboss napisao: 28 Jun 2018, 22:01 Ti nisi validan za diskusiju, za tebe su avioni đavolje naprave :mrgreen:
pa nisi čuo? Sad sam se naavikao, još mi je i dosadno u avionu :)

letim dole 31. augusta, 20 eura karta WizzAir. Još 5 eura priority boarding, da se ne guram na aerodromu sa stokom gastarbajterskom :)))
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
meidling
Reactions:
Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
Garaža: Volvo XC90 II D4

Post od meidling »

Ma tu se mora paziti sa tim jeftinim kompanijama.Ćerki naplatili na Krfu check-in na aerodromu 55 €.U stvari naplatili celoj grupi koja je bila na maturskom putovanju.Jos nisu hteli cash nego trazili KK pa se deca jedva snasla tako sto su nekom od putnika dali novac a on im uplatio sa kartice
Volvo XC90 II D4
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Uvek putujem Wizz-om. Check in online je besplatno.

Uz kartu ide i ručni prtljag 55cm, do 10 kg. To je kabinski prtljag, ali ipak ga pošaljem dole u gepek da se ne maltretiram do aviona sa torbom.

To je to, nema dodatnih troškova. Uz 5 eura priority dobiješ i još jednu manju torbu, tašnu koja stane ispod sedišta. Kud ćeš bolje? :)

Pojedem Milkinu krofnu i Pepsi 5 eura i ja zadovoljan :)
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Za Ryan i Wizz moras da se cekiras i odstampas check in, ili da ga imas na mobilnoj aplikaciji.

Check in na licu mesta Ryanair naplacuje 50 eur i to je jasno navedeno. Za Wizz ne znam, ali verujem da je slicno.

Deci je to neko trebao da stavi na znanje, inace bih od organizatora trazio da mi nadoknadi to.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

DasAuto napisao: 29 Jun 2018, 18:33
starac vujadin napisao: 29 Jun 2018, 17:13

Ja pricam o stvarima koji su se desavali 90tima. Radili smo itekako ista sranja samo sto su neki bili uspjesniji u tome.
To se ne može razdvojiti jer jedno uzrokuje drugo i to će tako uvek biti, bez obzira koliko neko hteo da zaboravi istoriju. No, dobro...čak i da se računa samo od 90-ih i dalje isto stoji. Opet, nismo pravili ista sranja. Krajnji rezultat govori o tome.
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

HKS napisao: 29 Jun 2018, 16:16 Prijatelju, imas slovenacke tablice, pricas slovenacki, sta ocekujes da ce se desiti? osim mozda zajebancije na racun slovenacke mornarice.

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Ne vole oni Slovence ni najmanje. A pricam ja lepo Srbski sa njima. Ne znam ja Hrvatski. Ali opet mislim da nije tako strasno i sa Srpskim tablicama. Nadam se barem. Dosta je bilo mrznje i ratovanja na ovim prostorima
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Vreme je za novi ciklus bratstva i jedinstva. Sa svim onim što sledi?
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

Onda bolje da se mrzimo i dalje jeli? Nikakvo bratstvo i jedinstvo nisam pominjao, samo cemu mrznja ( svakako mislim na obe strane )? Ja se trudim da prvo cenim čoveka a ne koje je nacionalnosti/ iz kojeg je grada i slično.

Ali mislim da je bolje da ne otvaramo ovu temu jer bi otišla predaleko.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Malo istarske kulture.

Odgovori