Muke sa kineskim felnama
Re: Seat Ateca 2.0 TDI CR 190ks 7step DSG 4motion
Treba skloniti sve postove oko ove felne, i nastaviti uživati u ovom lepom autu sa dsg menjacem
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Sto se mene tice slazem se sa predlogom.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Danijele tvoju temu pratim od kako si kupio auto (to sto nisam nista pisao ne znaci da ne citam temu), cenu sam video davno ali detalji oko cene zaista nisu bitni za ovu pricu.
Takodje nisam dosao da branim Uno ili Ivana jer bih isto napisao da je u pitanju neki drugi servis koji ti je uredno vratio novac jer nisu znali da rese problem (nisu znali ili nisu hteli, nebitno) a na kraju se ispostavlja da ti sve vreme imas problema sa drugom osobom koja ti je prodala problematicne felne (vise forumasa je pitalo za detalje, ni njima nije bilo jasno). I sad kad si resio problem (delimicno, jer ti taj vulkanizer nije zakazao kod njegovog metalostrugara
), ajde malo da potkacim i prvog vulkanizera.
Grujo slazem se, narocito zbog ove budzevine sa limenkom piva.
Takodje nisam dosao da branim Uno ili Ivana jer bih isto napisao da je u pitanju neki drugi servis koji ti je uredno vratio novac jer nisu znali da rese problem (nisu znali ili nisu hteli, nebitno) a na kraju se ispostavlja da ti sve vreme imas problema sa drugom osobom koja ti je prodala problematicne felne (vise forumasa je pitalo za detalje, ni njima nije bilo jasno). I sad kad si resio problem (delimicno, jer ti taj vulkanizer nije zakazao kod njegovog metalostrugara

Grujo slazem se, narocito zbog ove budzevine sa limenkom piva.
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Ja resio da procitam celu temu i sve ful extra, zastite alarmi kasko hahah i onda vidim nesto oko guma i felni, bacim pogled ono jos 300 postova, mislim se bice veselo za citanje jer kako gledam nove postove vidim da se u ovoj temi prica nesto o felnama
ni meni nije bilo jasno gde sta ko i sa kim. A vidim prvu sliku seata u UNO servisu a posle ne, a ne pominje se niti Ivan niti UNO
show. Cak nisam ni znao da su kupio jos 1 set not OEM hahha 
Ma bitno da si resio problem iako je mogo biti ustanovljen dosta ranije. Dosta si zivaca a i novaca izgubio na kupovine drugih guma, drugih felni, putovanja...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ma bitno da si resio problem iako je mogo biti ustanovljen dosta ranije. Dosta si zivaca a i novaca izgubio na kupovine drugih guma, drugih felni, putovanja...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ja namerno nisam hteo da komentarišem i obrazlažem šta i kako da se upravo ovo ne bi desilo. Rekao sam učinjeni su napori sa obe strane. Problem je ostao u tom trenutku nisu mogli biti otkljonjeni, stranka nezadovoljna sa pravom dobila povrat novca i ima prava da kudi. Ponavljam potpuno preuzimamo odgovornost za sve probleme i pre i posle.
Sticem utisak nakon ovih komentata da u Srbiji trebas da budes zahvalan ukoliko pristanu da ti vrate novac za robu koja nije dobra...neverovatno.
-
Nije to samo ovde, svuda je manje vise slicno ali tako ispada. Problem je sto vecina kaze "mi do sad nismo imali reklamacija, nasa roba je dobra" .
Moze nesto da bude dobro ali je nekompatibilno, a mene kao klijenta koji je kupio kompletne tockove to ne treba da zanima , pogotovu sto je predoceno da sa letnjim tockovima nemam nikakvih problema.
@Ivan
Nema potrebe da preuzimas odgovornost za posle, kod vas sam bio 3x i pojasnio situaciju prilicno dobro. Nadam se da nigde nisam napisao nesto sto je neistinito, ako jesam slobodno me citiraj.
Jedinu stvar koju vam zameram sam napisao koja je, i cak ni to ne bih pomenuo da mi sinoc u privatnoj prepisci nisi savetovao da odem u coning, iako sam te pitao da dodjem kod vas sa ovim setom da se na vasoj masini sad to izbalansira.
Znaci ok je, vi kao servis mozete da birate sa kim saradjujete , a sa kime ne, ja vam svakako nisam ostao duzan, bar mislim.
@ostali
Par stranica unazad sam napisao i pojasnio da su felne uzete u UNO tj. tockovi vraceni i pojasnio delimicno situaciju.
Nigde ja posle nisam napisao da je novi set u UNO, ko je pratio temu mogao je da shvati to.
Lepo sam slikao auto sa novim tockovima GY i pojasnio da su stari vraceni ali nisam tad hteo da ulazim dublje u detalje, jer nisam hteo nikoga da prozivam.
Zao mi je ako je doslo do nesporazuma ali sam prilicno fino razlozio situaciju, naravno onaj ko je samo povrsno procitao nije mogao da shvati sustinu i gde je radnja desavanja.
Ovo sa limenkama koliko god nekome delovalo ruzno, jace je resenje nego felna koja ima siru rupu pa plasticni prsten. To i ovako sluzi za inicijalni centar, posle su srafovi ti koji drze.
Moze nesto da bude dobro ali je nekompatibilno, a mene kao klijenta koji je kupio kompletne tockove to ne treba da zanima , pogotovu sto je predoceno da sa letnjim tockovima nemam nikakvih problema.
@Ivan
Nema potrebe da preuzimas odgovornost za posle, kod vas sam bio 3x i pojasnio situaciju prilicno dobro. Nadam se da nigde nisam napisao nesto sto je neistinito, ako jesam slobodno me citiraj.
Jedinu stvar koju vam zameram sam napisao koja je, i cak ni to ne bih pomenuo da mi sinoc u privatnoj prepisci nisi savetovao da odem u coning, iako sam te pitao da dodjem kod vas sa ovim setom da se na vasoj masini sad to izbalansira.
Znaci ok je, vi kao servis mozete da birate sa kim saradjujete , a sa kime ne, ja vam svakako nisam ostao duzan, bar mislim.
@ostali
Par stranica unazad sam napisao i pojasnio da su felne uzete u UNO tj. tockovi vraceni i pojasnio delimicno situaciju.
Nigde ja posle nisam napisao da je novi set u UNO, ko je pratio temu mogao je da shvati to.
Lepo sam slikao auto sa novim tockovima GY i pojasnio da su stari vraceni ali nisam tad hteo da ulazim dublje u detalje, jer nisam hteo nikoga da prozivam.
Zao mi je ako je doslo do nesporazuma ali sam prilicno fino razlozio situaciju, naravno onaj ko je samo povrsno procitao nije mogao da shvati sustinu i gde je radnja desavanja.
Ovo sa limenkama koliko god nekome delovalo ruzno, jace je resenje nego felna koja ima siru rupu pa plasticni prsten. To i ovako sluzi za inicijalni centar, posle su srafovi ti koji drze.
-
Nemam ja sve vreme problema sa drugom osobom nego sa oba servisa u 2 vremenska perioda.Kuzmanovic napisao: 01 Dec 2017, 13:38 ... a na kraju se ispostavlja da ti sve vreme imas problema sa drugom osobom koja ti je prodala problematicne felne (vise forumasa je pitalo za detalje, ni njima nije bilo jasno). I sad kad si resio problem (delimicno, jer ti taj vulkanizer nije zakazao kod njegovog metalostrugara), ajde malo da potkacim i prvog vulkanizera.
.
Znaci nisam ja kupio felne na 1 mestu pa otisao kod Ivana u uno. POnavljam po 5-ti put ja sam u oba slucaja i u UNO i na drugom mestu pazario kompletne tockove, znaci njihove felne+gume.
To kada je bilo aktuelno sa Ivanom UNO ja nisam zeleo ovde da komentarisem da ne bi bila antireklama, kako je sad zapravo i ispalo iako mi to nije namera.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Hoce li vulkanizeri hteti da balansiraju felnu sa "prstenom" od limenke piva?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Prvo mi je upala u oči konstatacija da su "preuzeli na sebe trošak felni i guma" kao da su mu time napravili uslugu. Najbolje da je čovek kupio felne i gume koje tresu, i fazon ko te hebe snadji se. Ali fazon da mu nakon vraćanja novca kažu da više ne žele da im bude mušterija je, bez ikave sumnje, dno dna.
@kuzmanovic: jel znaš čemu taj prsten služi, kako ga i od čega inače prave? I najbitnije: kakve prsten ima veze sa balansiranjem guma?
@kuzmanovic: jel znaš čemu taj prsten služi, kako ga i od čega inače prave? I najbitnije: kakve prsten ima veze sa balansiranjem guma?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Da se i mi slozimo 100% oko necegaikac2000 napisao: Sticem utisak nakon ovih komentata da u Srbiji trebas da budes zahvalan ukoliko pristanu da ti vrate novac za robu koja nije dobra...neverovatno.

Nije mi jasno sto si se ti popalioKuzmanovic napisao: 01 Dec 2017, 12:48I onda dodjes na forum da pljujes servis Uno koji ti je vratio pare jer nisu uspeli da rese problem, da stavljas ironicne smajlije uz opasku izbacen sam iz servisa i da bacas ironicne komentare poput "Sledeci put kada prodjem da im ostavim 1 ovo pomicno merilo sa mikrometrom , mozda im je to falilo". e i glavcine.
![]()
![]()

Malo slikovitije je napisao da servis lose radi svoj posao i da je zbog njih izgubio brdo vremena i zivaca.
Pa jel treba da ih ljubi u dupe za to sto su ga vozali 3 nedelje zbog svoje nekompetencije?
Da, vratili su mu pare - a ko ce da mu nadoknadi izgubljeno vreme?
p.s. Uopste ne ulazim u to koji je to konkretan servis.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
Ovo shvatam vise kao ironicno postavljeno pitanje ali odgovoricu ti.Kuzmanovic napisao: 01 Dec 2017, 14:06 Hoce li vulkanizeri hteti da balansiraju felnu sa "prstenom" od limenke piva?
Prsten nije na felni nego na glavcini i kod balansiranja on ne ulazi u pricu jer ne stoji na felni, ostaje na glavcini.
Uostalom nema sta ni da mi balansira iko, ok je to ovako, ne trese vise i zavrsena prica.
Admin tim moze slobodno zadnjih 10ak stranica da obrise, licno mi nece smetati, a nema potrebe da stoji i dalje sva ova prepiska, lepo smo se ispricali, izneli svoje stavove i ne ljutim se ni na jedan komentar.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ne vidim razlog da se briše iskustvo forumaša iz prve ruke...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
+1
There are 10 kinds of people in the world:
Funkcija lima od limenke je samo da nacentrira felnu i ništa više. Nije možda najelegantnije rešenje, ali bitno je da završava posao.

ikac2000 napisao: 01 Dec 2017, 13:47 Sticem utisak nakon ovih komentata da u Srbiji trebas da budes zahvalan ukoliko pristanu da ti vrate novac za robu koja nije dobra...neverovatno.