Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Re: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Ja imam kuci tri macke i jednog macka, macke stalno love dok macak samo lencari.. 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
HITNO MI TREBA BROJ TELEFONA SINTERSKE SLUZBE U REGIONU ZRENJANINA ILI MOZDA TITEL.
MOZE I BROJ TELEFONA NEKE NJIHOVE CENTRALE, NE MOGU NISTA DA NADJEM NA NETU !!!
MOZE I BROJ TELEFONA NEKE NJIHOVE CENTRALE, NE MOGU NISTA DA NADJEM NA NETU !!!
Zasto ti trebaju sinteri?
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Na zavrsetku Somborskig bulevara kod kruznog toka koji se spaja sa Subotickim/Bul. Evrope nekovece idem peske i na jednom od ulaza lezi ni manje ni vise nego 10 PASA!!!
Vodjen pricama ljudi samo sam prosao pored njih "bez da osecam strah, jer psi to osete", ali je stvarno bilo neprijatno, ima medju nima i jedan Rot... Sta rade ovi sinteri???
Vodjen pricama ljudi samo sam prosao pored njih "bez da osecam strah, jer psi to osete", ali je stvarno bilo neprijatno, ima medju nima i jedan Rot... Sta rade ovi sinteri???
@Ogi
Građani koji žele da udome napuštenu životinju, mogu se obratiti zaposlenima u Prihvatilištu JKP “Čistoća i zelenilo“, četvrtkom od 14 do 17 časova kada je dan za udomljavanje.
Dodatne informacije: 064/ 399-35-19
To sam nasao u nekom novinskom clanku.
Inace, u ponedeljak (ako ti nije prekasno) cu biti kuci, pa stagod da treba u Zrenjaninu, reci.
Građani koji žele da udome napuštenu životinju, mogu se obratiti zaposlenima u Prihvatilištu JKP “Čistoća i zelenilo“, četvrtkom od 14 do 17 časova kada je dan za udomljavanje.
Dodatne informacije: 064/ 399-35-19
To sam nasao u nekom novinskom clanku.
Inace, u ponedeljak (ako ti nije prekasno) cu biti kuci, pa stagod da treba u Zrenjaninu, reci.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
-
- Banned
Nestao mi je pas iz vikendice u Perlezu, na magistrali, nekih 15-20km od Zrenjanina.
Neki tu matori komsija ken*a da je cuo da su prolazili sinteri kroz selo ali mi je potpuno nebulozno da sinteri hvataju pse u selu!?!? Ili jos gore, da stanu na sred magistralnog puta i kao jure pse... pa to su sve domaci psi koji setaju tamo-vamo, ne vidim koga bi tu mogli da ugroze!?? Necu valjda u vikendici van sela da drzim psa u boksu 1m2 !? Posebno sto je ona tako jedan divan pas, dobrocudna, crna potpuno, kao labrador izgleda. Okrece se na ledja po defaultu da je ceskas.
Ona je inace pas koji se kod nas pojavio pre 3 godine, cuvamo je komsija iz ZR koji maltene sada zivi tamo (u vikendici pored moje) i mi kada dodjemo.
Tu je nasla dom, posto nam je ograda busna na nekoliko mesta, nije ogranicena bila samo na nase dvoriste, izlazila je, setala levo-desno, na put nije nikada izlazila jer je imala bliski susret sa autom ranije, uvek se vracala... proslog leta smo je i sterilisali... nije imala ogrlicu ali se iz aviona moglo videti da nije lutalica...
Nije mi jasno, ceo dan razmisljam sta je moglo da joj se desi, tek sam to danas saznao kada je cale otisao tamo, komsija nije hteo da mi kaze a i on je sav izgubljen, nestala je u ponedeljak (komsija je u nedelju uvece otisao u ZR i vratio se u ponedeljak predvece, u medjuvremenu je nestala). Trazio ju je svuda, bili valjda i u nekom azilu u ZR, sintera navodno tamo ni nema...
Da li ju je neko drugi uzeo? Zasto? Ne znam, jako sam tuzan, ne mogu da podnesem pomisao da je ko zna gde, ako je uopste i ziva, barem da sam je nasao mrtvu, pa i to bi mi lakse bilo nego ovako...
Ona je inace majka psa kojeg sam poklonio nasem drugaru Cika Kuretu, dva puta se kotila tu, bila je sama i po dva meseca i najvecoj hladnoci i stenadima, uz povremeno obilazenje drugog komsije i nas i sada da nestane ovako...
@Tex Hvala matori, puno hvala.
Neki tu matori komsija ken*a da je cuo da su prolazili sinteri kroz selo ali mi je potpuno nebulozno da sinteri hvataju pse u selu!?!? Ili jos gore, da stanu na sred magistralnog puta i kao jure pse... pa to su sve domaci psi koji setaju tamo-vamo, ne vidim koga bi tu mogli da ugroze!?? Necu valjda u vikendici van sela da drzim psa u boksu 1m2 !? Posebno sto je ona tako jedan divan pas, dobrocudna, crna potpuno, kao labrador izgleda. Okrece se na ledja po defaultu da je ceskas.
Ona je inace pas koji se kod nas pojavio pre 3 godine, cuvamo je komsija iz ZR koji maltene sada zivi tamo (u vikendici pored moje) i mi kada dodjemo.
Tu je nasla dom, posto nam je ograda busna na nekoliko mesta, nije ogranicena bila samo na nase dvoriste, izlazila je, setala levo-desno, na put nije nikada izlazila jer je imala bliski susret sa autom ranije, uvek se vracala... proslog leta smo je i sterilisali... nije imala ogrlicu ali se iz aviona moglo videti da nije lutalica...
Nije mi jasno, ceo dan razmisljam sta je moglo da joj se desi, tek sam to danas saznao kada je cale otisao tamo, komsija nije hteo da mi kaze a i on je sav izgubljen, nestala je u ponedeljak (komsija je u nedelju uvece otisao u ZR i vratio se u ponedeljak predvece, u medjuvremenu je nestala). Trazio ju je svuda, bili valjda i u nekom azilu u ZR, sintera navodno tamo ni nema...
Da li ju je neko drugi uzeo? Zasto? Ne znam, jako sam tuzan, ne mogu da podnesem pomisao da je ko zna gde, ako je uopste i ziva, barem da sam je nasao mrtvu, pa i to bi mi lakse bilo nego ovako...
Ona je inace majka psa kojeg sam poklonio nasem drugaru Cika Kuretu, dva puta se kotila tu, bila je sama i po dva meseca i najvecoj hladnoci i stenadima, uz povremeno obilazenje drugog komsije i nas i sada da nestane ovako...
@Tex Hvala matori, puno hvala.
Ne gubi nadu, mozda se pojavi.
-
- Banned
Tex, ovaj broj je nepostojeci. 

Nebi ti bilo lakse veruj mi.Ogi napisao:Da li ju je neko drugi uzeo? Zasto? Ne znam, jako sam tuzan, ne mogu da podnesem pomisao da je ko zna gde, ako je uopste i ziva, barem da sam je nasao mrtvu, pa i to bi mi lakse bilo nego ovako...
Ti ovako imas nadu da je mozda tamo negde... Sto realno moze da bude i sasvim tacno. Prolece je, krenula za nekom kucnicom... Mozda dobijete ponovo prinove za neko vreme.

Meni je neko ubio psa pre mesecak dana. Baba ga nasla u potoku u selu. Bolje da ti ne pricam. Tako da ti sigurno ne bi bilo lakse da nadjes svog psa mrtvog. Mozda eventualno kao olaksanje jer eto znas da je to to.
Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Ogi, a kako mislis da npr sinteri znaju da tvoj pas nije lutalica? Seta se po selu tamo-vamo, nema ogrlicu...treba da gleda u pasulj dal je necije ili ne? I to ti iz aviona vidis da nije lutalica, jer je tvoja, poznajes je, ne znaci da svi vide...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Trebao bi da ima ogrlicu i čip ispod kože, tako da i ako ne znaju - kasnije lako saznaju čiji je. 
Sent from my Samsung using Tapatalk

Sent from my Samsung using Tapatalk
-
- Banned
Da, definitivno je trebalo da je cipujemo.
Ne verujem vise u pricu da su je odneli sinteri.
Prosto mi je NEMOGUCE da sinteri idu po selu (vikend naselju) i kupe pse. To je stvarno nemoguce. Besmisleno.
To gde je moja kuca cak nije ni selo vec vikendaske kuce pored puta. Nema logike.
Sterilisana je, ne znam da li ona u tom stanju moze da ima teranje ili ne?
Ne verujem vise u pricu da su je odneli sinteri.
Prosto mi je NEMOGUCE da sinteri idu po selu (vikend naselju) i kupe pse. To je stvarno nemoguce. Besmisleno.
To gde je moja kuca cak nije ni selo vec vikendaske kuce pored puta. Nema logike.
Sterilisana je, ne znam da li ona u tom stanju moze da ima teranje ili ne?
Ja mogu da odem u "Cistocu i Zelenilo" , pa da me upute u azil da pogledam, ali je problem sto ne znam kako izgleda tvoja kerusa... Jedino da ih pitam znaju li gde je koji pas uhvacen (cisto sumnjam da znaju) ili da uzmem broj telefona od njih, pa da ti pricas sa njima.
... i dok se mi ovako beskrajno tipkamo, njoj tece vreme ako je tamo.
... i dok se mi ovako beskrajno tipkamo, njoj tece vreme ako je tamo.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!