Šta voze poznati?
Re: Šta voze poznati?
U Parizu sam primetio da kinezi otkidaju na R klasu.
Valjda im je dobra zato sto moze da tovare ono njihovo djubre od robe i da razvoze po buticima.
Valjda im je dobra zato sto moze da tovare ono njihovo djubre od robe i da razvoze po buticima.
A mogu i da ga koriste kao regularan bus sa 52 mesta. 

Pa naravno. 

ima valjda i ML, bio je da kum ili samo dobar prijatelj na nekoj svadbi pre par nedelja pa je dosao po mladu sa 3 crna dzipatrojanac napisao:U pravu si. Ovde se bolje vidi...
Meni se nešto čini da je dobio R na nekom turniru pa mi to ostalo u glavi. Matorci se voze u S klasi.
Meni je totalno kul što on vozi B klasu. Imao je B klasu i ranije, ovo je verovatno od sponzora. Kao ambasador Mercedesa za Srbiju može verovatno da bira šta će da vozi.

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Brata i oca sam video u crnom GLK, mislim da sam to negde i pisao
TapaTalk
TapaTalk
Re: Одг: Šta voze poznati?
Darko Lazovic - bmw 1
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jeste, dolazio mu stric na ocnu kliniku gde keva radi da skida dioptriju. Nadobudni kompleksaš, kako čujem.nuk napisao:Brata i oca sam video u crnom GLK, mislim da sam to negde i pisao
TapaTalk
svi imaju isto misljenje o njemu...
Znam da se Djokovic u Bg vozi u crnom Discovery-u, novom...
Znam da se Djokovic u Bg vozi u crnom Discovery-u, novom...
Paraziti koji zive na racun slave momka koji nogama cvrsto stoji na zemlji. 

vala bas zveroljube.
p.s. vlado georgijev a7-klasika
adil mungos, pavaroti takodje a7
p.s. vlado georgijev a7-klasika

adil mungos, pavaroti takodje a7
Vlada Stanojević RTV Pink.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nesto sam izgleda propustio, kakve veze imaju fiat 500l i AK kompresor?
Posto novak ima ugovor o sponzorstvu sa mercedesom, i dobio je debele pare da se vozi mercedesom, on i porodica moraju da voze preporucene modele.
Znaci one na koje fabrika u datom momentu smatra bitnim. Naravno cela gama im je na rasoplaganju, ali kad ide na neke dogadjaje odna u preproucenom.
Kad se pojavi cls, onda cls, pa b i tako....
Za svoju dushu moze da ume i sta hoce...
Postoje i drugaciji ugovori, ali uvek mora biti najnoviji model. Vlado je zato vozio a5, pa q7, i kad se pojavio, odmah a7...
postoje ugovori o koriscenju nekog auta, tad ide skroz drugacije, i selebreti koristi samo auto, koji je na uvozniju, npr qusqai, ali ga ne dobije, kao ni pare, ali koristi i pokazuje se u novom autu....
Znaci one na koje fabrika u datom momentu smatra bitnim. Naravno cela gama im je na rasoplaganju, ali kad ide na neke dogadjaje odna u preproucenom.
Kad se pojavi cls, onda cls, pa b i tako....
Za svoju dushu moze da ume i sta hoce...
Postoje i drugaciji ugovori, ali uvek mora biti najnoviji model. Vlado je zato vozio a5, pa q7, i kad se pojavio, odmah a7...
postoje ugovori o koriscenju nekog auta, tad ide skroz drugacije, i selebreti koristi samo auto, koji je na uvozniju, npr qusqai, ali ga ne dobije, kao ni pare, ali koristi i pokazuje se u novom autu....