Auto do 30.000e u CH
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Auto do 30.000e u CH
Uopšte nema razloga da bude smešna,posebno u TBi varijanti... nije "prestižna" kao Merc ili BMW ali ima šta da ponudi 

Pored Nemacke 3-ke,zaista nema.
Da da 30.000e za 159 i odmah da se besi.
Da da 30.000e za 159 i odmah da se besi.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

Koliko god bio privrzen Alfi, zaista bi ludost bila dati toliki novaz za 159ku koja je vec 10 god na trzistu...
Brzine idu u H-a !!!

Pa to je problem, izgleda kao munja a vuce se kao babapaja napisao:Zamisli uzmeš E kupe koji se vuče.

Zapravo prva asocijacija danas mi je bila bogata bakica za volanom.
Naravno da cu da probam i te motore pa cu doneti odluku.NexT napisao:Trazi E kupe sa 250 CGIIli 250 CDI (po meni najbolji motor za njega)
Ne svidja mi se 5-brzinski automatik koji se takodje ugradjuje u njih.
Zapravo nije on los nego mozda ja previse ocekujem od automatskog menjaca.
@Day Walker
Ovako napucan opremom kosta ko mecka i po

@TheWickerMan
Ne znam da li si pratio ali pisao sam da sam jedno vreme bio zainteresovan da uzmem novu Giulietta-u QV (to je isti motor) ali sam brzo odustao iz vise razloga.
159 ne bih, pogotovu ne za ove pare.
@Xepoj87
Pa definitivno nema.
Volim ja Alfu i sve to stoji ali kvalitet izrade nije na nivou premiuma dok je cena veoma blizu.
Opet i pored svega bi pri kupovini ne-premium auta, Alfu i Hondu stavio na prvo mesto.
Ako izuzmemo felne, lici na Audi 80Day Walker napisao:
Ma zajebi mecku, ovo je![]()

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Uh, samo kad vidim ovaj kupe
Postavlja se samo pitanje da li ima smisla uzimati ga ispod 350cgi/cdi i AMG opreme
Ali lep je i SB, posebno u beloj boji, S-line, sa zatamnjenim staklima...

Postavlja se samo pitanje da li ima smisla uzimati ga ispod 350cgi/cdi i AMG opreme

Ali lep je i SB, posebno u beloj boji, S-line, sa zatamnjenim staklima...
ma jok, samo ne volim AudiDay Walker napisao:Postao si moonru za Mercedes![]()
Gori si od KPETEHA

ostao bi bez dozvole u CH u roku od 6 danaFloyd napisao: da li ima smisla uzimati ga ispod 350cgi/cdi i AMG opreme

Poslednja izmena od NexT u 29 Maj 2012, 20:00, izmenjeno 1 put ukupno.
@Next:
Decko,pripazi od sada kako pricas o Audiju,50% sansi je da je slican moj sledeci auto.
Nemo te proguta mrak!
Floyd,ja ako budem uzimao E cabrio,bice u 250 CGI varijanti 70%,za moj ukus ide sasvim fino,CDI ti je jos bolji,ali meni ja u cabrio ne bih uzimao taj motor,dok bi u kupeu rado razmislio,a ako se nekim cudom omoguci i 350 CDI,njega cu sigurno,za 350 CGI je vec preskupa registracija i gorivo,kao i odrzavanje,pa bih onda vec isao na potpuno ne-ekonomsku varijantu C63 AMG...
350 CDI je za sada preskup.
Decko,pripazi od sada kako pricas o Audiju,50% sansi je da je slican moj sledeci auto.
Nemo te proguta mrak!

Floyd,ja ako budem uzimao E cabrio,bice u 250 CGI varijanti 70%,za moj ukus ide sasvim fino,CDI ti je jos bolji,ali meni ja u cabrio ne bih uzimao taj motor,dok bi u kupeu rado razmislio,a ako se nekim cudom omoguci i 350 CDI,njega cu sigurno,za 350 CGI je vec preskupa registracija i gorivo,kao i odrzavanje,pa bih onda vec isao na potpuno ne-ekonomsku varijantu C63 AMG...
350 CDI je za sada preskup.
@Next
Uopste nije los SB, gledao sam ga u salonu.
Najvise mi se svidja ponuda prostora a gepek je za
Novi A6 je isto super ali nisam ja bas za tu klasu automobila...nekako vise stoje starijim ljudima sa odraslom decom.
@Xepoj87
Ovde registracija nije problem jer nije neka razlika izmedju 2.2 i 3500 kubika (100nak eura).
Sto se potrosnje tice, ne verujem da moze da potrosi puno vise od 250cgi...jedino to odrzavanje
Naravno da cu da probam i 250cgi/cdi ali sam 200cgi definitivno odbacio.
Ok je to motor za C/E klasu i nekog umerenog vozaca ali sportskom kupeu nikako ne stoji.
Uopste nije los SB, gledao sam ga u salonu.
Najvise mi se svidja ponuda prostora a gepek je za

Novi A6 je isto super ali nisam ja bas za tu klasu automobila...nekako vise stoje starijim ljudima sa odraslom decom.
@Xepoj87
Ovde registracija nije problem jer nije neka razlika izmedju 2.2 i 3500 kubika (100nak eura).
Sto se potrosnje tice, ne verujem da moze da potrosi puno vise od 250cgi...jedino to odrzavanje

Naravno da cu da probam i 250cgi/cdi ali sam 200cgi definitivno odbacio.
Ok je to motor za C/E klasu i nekog umerenog vozaca ali sportskom kupeu nikako ne stoji.
je*em ti Srbiju....Floyd napisao: Ovde registracija nije problem jer nije neka razlika izmedju 2.2 i 3500 kubika (100nak eura).

Ma zajebavam se ja malo za Audi, odlican je, samo mi se ne svidja vizuelno... Enterijer je kao i uvek

Pa i kod nas isto stotinak razlika.... Ali hiljada dinara...
Za tako nesto je dovoljan i 200cgiNexT napisao:ostao bi bez dozvole u CH u roku od 6 danaFloyd napisao: da li ima smisla uzimati ga ispod 350cgi/cdi i AMG opreme

Ma znam, cene registracije u Srbiji su sulude.Xepoj87 napisao:Pa i kod nas isto stotinak razlika.... Ali hiljada dinara...
Poznanik odavde je hteo da odveze bratu u Srbiju njegovu Lagunu mk2 3.0, ali je za carinu i registraciju trebalo da se plati vise nego sto auto vredi pa je odustao.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Pročitah u nekom auto-magazinu da je Mercedes kupe E klase - auto sa najmanjim koeficijentom otpora vazduha (među seriski proizvedenim modelima).