Siledžije - internacionalno blago

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Re: Siledžije - internacionalno blago

Post od dragvorl »

Dobice 2 dana, ali uslovno.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Pustio bih 5 pripadnika interventne da ga koristi par dana kao dzak za vezbanje...
Nego, prvo mi pade na pamet onaj degen od danas :o
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Ne znam da li ste primetili ali sam na temi pešaci samo dan pre upozoravao kako se pojedini vozači ponašaju u samom centru grada tako da me ta vest o prebijenoj trudnici uopšte ne iznenađuje.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

trojanac napisao:Bahati vozač isprebijao trudnicu

Beogradska policija privela je Bojana Đorđevića, bahatog vozača koji je u centru Beograda svojim vozilom najpre očešao trudnicu M. S. (29) koja je propisno prelazila ulicu, a potom je i pretukao

http://www.pressonline.rs/kategorija/re ... o-trudnicu
U Sibir ili na Goli otok, 18 sati dnevno da tuca kamen, tako narednih 10 godina... Majmuncina!!!

sent from Kenda digitron using Tapatalk :)
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

:twisted: :twisted: :twisted: Bas je nasao sebi ravnog da pokazuje svoju snagu.
Dok ovo pisem raspravljam se sa jednim policajcem na drugom forumu koji nalazi niz olaksavajucih okolnosti od toga da mu je verovatno nesto dobacila ( sto je vrlo moguce, ali to nije razlog da je udara ), da je mozda presla na crveno do toga da je svejedno sto je trudnica.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

U svim vestima se naglašava da je njoj bilo zeleno svetlo što su potvrdili i ostali prolaznici.

Ali meni je zaista van pameti bilo kakva rasprava o ostalim okolnostima i bilo kakvo pozivanje na okolnosti.

Ponavljam, samo dan pre sam video vozača koji je dosta bahato reagovao na pešaka na prelazu a pritom je pešak imao zeleno svetlo i prednost.

Ljudi ako nemate za benzin bolje se pomirite sa tim i pređite na pešačenje nego da se dešavaju ovakve i gore stvari.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Diskusija o ponašanju pešaka izmeštena u odgovarajuću temu... viewtopic.php?f=35&t=646&start=60

Ovde samo o siledžijama. :palica:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ovog što je digao ruku na trudnicu bih tako rado bacio na jedno 2 godine u Zabelu pa nek se češe.
Da li je ona prelazila na zeleno ili ne može biti relevantno samo za utvrđivanje njegove krivice vezane za ešanje gospođe i ni za šta drugo.

E sad uslov.
Uslovna osuda se može izreći samo za kr. dela za koja je propisana zatvorska kazna do 10 godina i moguće ju je izreći maksimalno dva puta za reom s tim da ukupna kazna maksimalno može biti dve godine zatvora ukoliko se učini novo kr. delo u sledećih pet godina. Treći put uslov ne može po zakonu.
Postojanje uslova ima smisla jer se njime preti zatvorskom kaznom onome ko je prvi put izvršio krivično delo, ali gubi smisao ako se izrekne nekome ko je osuđivan xy puta, ali je proteklo dovojno vremena da ju je moguće ponovo izreći.
U konkretnom slučaju sva je prilika da će magarac doboti uslov jer je neosuđivan iako bi mu ja činjenice da je udario ženu, da je udario trudnicu i da je pretukao istu kvalifikovao kao otežavajuće okolnosti i izrekao mu ozbiljnu zatvorsku kaznu.
Trudnice moraju da budu zaštićene kao beli medvedi i tu nema diskusije, a takva zaštita se postiže upravo u ovakvim predmetima odmeravanjem adekvatne kazne.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Samo moram da skrenem paznju, jel definitivno da je on nju pretukao? Jesu tako napisale novine, al ipak nije isto da li joj je lupio samar ili udarao besomucno kao sto se stice utisak. Da ne ispadne na kraju da je napumpano sve, iako je zasluzio kaznu ko god da je prelazio, a kamo li trudnica.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Grujic napisao: jel definitivno da je on nju pretukao? Jesu tako napisale novine, al ipak nije isto da li joj je lupio samar ili udarao besomucno kao sto se stice utisak.
To sam ja rekao u svom prvom (i do ovog momenta cinilo mi se poslednjem) postu oko ove situacije. Naidjoh na gomilu forumasa sa bakljama u rukama i spremnom lomacom u centru sela. :)
Novine, novine, novine... pa u novinama svake godine pise o virusima gripa od svinje, kokoske, komarca, kurca, palca... preteruje se i izmislja na veliko za krupne stvari, a kamoli za sitnije i lokalne dogadjaje koji se ne mogu lako proveriti. Takodje, u novinama uglavnom objave stvari koje je neko platio ili izlobirao da se objave, a ako to vec nije onda mora naslov da bude senzacionalan.
Evo sad sam otvorio sajt da nadjem primer. Kaze "Dulic nosi satove od 100.000 eur" , pomislio bi covek da nosi nekoliko satova, svaki po 100.000 eur, medjutim oni su sabrali cene nekoliko satova koje ima i verovatno lupili 10x vecu cenu od istinite. Naslov "Spremaju masakr gejeva u Beogradu", pomislio bi covek da su pronasli planove, oruzje, macete, nozeve... Medjutim ceo naslov kao potporu ima jedan plakat na kojem pise "vidimo se u oktobru". Evo dalje gledam "Ajfon 5 prave robovi" i nemam zeludac ni da krenem da citam tekst.

Ponasate se kao baba kad gleda Dnevnik na TV-u. "Ako su rekli na TV-u, mora da je istina" :thumbdown: :kezo:

EDIT - sad sam video jos jedan sjajan "Mešao pića u Skadarliji!" i citam, kad ono tip pio prvo Sprite, pa onda sipao juice. :mrgreen: :uf:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Pa valjda se podrazumeva da se svi komentari odnose na priču pod uslovom da je tačna.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Jasno je to, al ne bi bio prvi put da se uspalimo bzvz :)
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Pa policija ga je pronasla, to su poslednje vesti...e sad nisu rekli da li im je mozda kolega ili je neciji rodjak ili vec neko zasticeno lice ali samo su izbacili vest o prebijanju i nista vise.

Ona dva policajca sto su prebili onog novinara NIN-a sa sve fotkama po vestima...jel cuo neko ikakvu vest vise o tome sem sto se dva dana pisalo po novinama.

Setim se pucnjave u 29.Novembra gde su ranili vozaca kombija dva mladica i devojka u Puntu, saznale se i tablice i pisalo se i pricalo o tome i...nikad vise ni jedne vesti, ili ja bar o tome nisam vise ista cuo.

Tako da...od samog pocetka vest je bila precizna i naslucivala na kraj svake sledece vesti u vezi toga.

A mozda se ide i logikom da se ne siri i stvara atmosfera linca, mozda je i trudnica odbila da daje komentar za novine pa je tu prici kraj jer vozac sa bilo kakvom pricom da izadje...nije mu pametno!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Meni je ona fora sa NINom i policijom potpuno fascinantna. Uhvatio sam samo deo snimka gde lik pritrcava auto i nabada decka na suvozacevom mestu, a potom ga ovi dvojica ubijaju od batina.

zasto je on uopste pritrcao autu i udario pandura? :uf:

Inace, ako nema neko apsolutno genijalno objasnjenje za to, ja podrzavam pandure.
Zao mi je sto inace nemaju veca ovlascenja i sto nam je sudstvo tako jadno...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Batali ta veca ovlascenja...
Zaključana tema