Stigla zima...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Stigla zima...
Usrani sneg je poceo da se hvata sve vise i jos jace pada sad cinimi se. I hate snow 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
U Beogradu fino pada. Poceo je da se hvata na krovovima i automobilima. Prelepo vreme za voznju(ko voli), presao sam vise kilometara nego sto sam trebao. 

U toku je opšte testiranje pneumatika po Miljakovcu
Svi se zaleću ko nenormalni po ovoj lapavici, a najslađe im je ispred škola tj. gde god ima ljudstva i potencijalnih žrtava

Svi se zaleću ko nenormalni po ovoj lapavici, a najslađe im je ispred škola tj. gde god ima ljudstva i potencijalnih žrtava

- H4wkeye
Re: Одг: Stigla zima...
Ce da dodje i do vas uskoro, saljemo vam koji snezni oblakSaša napisao:Upravo ulazim/vraćam se u NS i ovde ništa, niti pada niti se gde vidi, sve suvo.
Tapatalk

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ja došao sa posla polako, parkirao Alfu iza kuće, čeka se lepo vreme da kupim i montiram zimske gume... zato ću da điram Puga, on ima zimske nove 

Ali cim pada nesto, kolapsira se grad :lol:
Kolaps u beogradu?
a slusam za vikend bio onaj tim za upravljanje gradom (ili kako se vec zovu) u poseti beograd putu i pricaju neke bajke kako su oni uvek spremni za mnogo vece nepogode nego sto se najave i kako nece biti nikakvih problema kad padne sneg
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
a slusam za vikend bio onaj tim za upravljanje gradom (ili kako se vec zovu) u poseti beograd putu i pricaju neke bajke kako su oni uvek spremni za mnogo vece nepogode nego sto se najave i kako nece biti nikakvih problema kad padne sneg

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Ma vozaci su problem, napolju je kao da pada kisica
Mnogo ti ovde otklizavas, unistavas nam stazu...grujicd napisao:Evo malo i od nas skijaša, mada samo jedan kadar sa aparatom iz ruke. Priznajem da je ovaj video iznad mnogo bolje urađen.
http://www.youtube.com/watch?v=vRHWWAHdA0M

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ovde kolaps nastaje i pri malo jačoj kiši, tako da pri snegu uopšte ne iznenađuje.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Svi imaju zimske gume, i opet dzaba...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
U NSu ni traga ni glasa od snega... 
p.s. Meni zimski set tockova u Vrscu...

p.s. Meni zimski set tockova u Vrscu...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- H4wkeye
U Pozarevcu bas veje sneg trenutno. Bio sam do grada malo pre i primetio sam da su svi vozili sporije i obazrivije nego inace. Bem ti, dok sam ocistio sneg sa auta, smrzo sam se. 

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Ne brini se, evo stize.Delija napisao:U NSu ni traga ni glasa od snega...

Btw prolazim danas i juce pored Agrohima oko 8-pola 9, mislim da po 30-ak auta ceka na montazu zimskih guma...