TT
Pa bukvalno tu kada skrenes za karting.
dragvorl napisao: 30 Apr 2018, 11:00 Jel ima negde u NS gde se od dole moze oprati auto? Ne one automatske sa prskalicama od dole, nego da se digne auto ili natera na neku platformu i onda aparatom pranje.
Mozda zavisi od perionice. Ja na erhleu u pezosu operem sasvim fino pezo expert koji je dosta gabaritan auto za manje od 200 din. Cesto mi ostane sekundi viska pa prskam bezveze..srdjanyo napisao: 01 Maj 2018, 06:40 Sonax ili Ehrle, nikako da operem auto za 200 RSD i budem zadovoljan. Ili sam smotan ili mi je auto prevelik. Za 400 je OK.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Meni je odlicna perionica ispod kruznog toka kod ulaza u Stepu Stepanovic. Zavucena je, ima znak I neka trafika tu. Cesto je guzva, ali meni je najbolja od svih u kraju.stejer napisao: 30 Apr 2018, 23:46 Ja nisam preterano zadovoljan ovom mojom u Brace Jerkovic na skretanju 50ice, ispod Mol pumpe. Bila je bolja pre dve godine, a sad je u losem stanju, izlepljene puske izolirkom, pritisak slab i nije konstantan, jednom mi je progutala zeton, jednom je bio neki bag pa je na "pranje" islo ispiranje a na "ispiranje" pranje. Sredi se uglavnom sve sa covekom koji je prisutan na placu tako da nije mnogo strasno. Sta cu kad nema bolje u blizini.
Prekoputa Arene ispod onih prodavnica Djak, Planeta Sport, itd. ima neka, meni nepoznata do skoro, gde je zeton 50 din a oprema u odlicnom stanju, samo je malo nepristupacna jer mora sa auto-puta iz pravca Bezanije da se ulazi.
U Gospodara Vucica nisu lose ni ona kod Tempa, ni ona kod Avia pumpe, kolko se secam.
Sto se tice Saharske kise, skinulo se skroz tek posle 2-3 pranja na samousluznoj.![]()