Fiat 500L
Re: Fiat 500L
Ja koliko se secam sam ubio dodatno 500 eura i patosnice da dobijem na Full QV sem panorame (jer jelte nije za ljude vise od 180 cm ).
Sada gledam Djulijeta QV je 25600 eura,moze za 32000 full da se uzme.
Sada gledam Djulijeta QV je 25600 eura,moze za 32000 full da se uzme.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Znaci otprilike srazmerno ceni se moze dogovoriti i neki dodatni popust.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Imas popust u razmeni staro za novo. Ako das fiat classic dobijes u starti 2500€, plus realna vrednost auto. Ako kupis neki fiat 20+ godina star dobijes oko 2000€. Postoji neki promotivni flajer.
Bas sam pisao o tome. Hteo sam 500L ili Giuliettu. Ali su mi ispali bezobrazni oko procene, tako da cu sacekati sledecu godinu.
Poslato sa Lumia 925
Bas sam pisao o tome. Hteo sam 500L ili Giuliettu. Ali su mi ispali bezobrazni oko procene, tako da cu sacekati sledecu godinu.
Poslato sa Lumia 925
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

respekt za fiat.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
E, a šta misliš koliki prilog, za oprost greha, je dao Serđo Markione?
- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125
methane.master napisao:A naši ... pravo u Audi.

Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Kako me nerviraju takvi hohstapleri, glumi neku skromnost... setih se jednog naseg popa ovde, imao je 5 automobila, vrlo pristojnih a par kupljenih na novo, ne bas jeftini, a kad su ga zvali da uzme kintu za slavu, sahranu itd. uvek je imao i jedan krs koji je sluzio za posao. Na primer, Aleko i Yugo, a za leto i stari trobrzinac Tomos. Uh, gade mi se...
Deluje veoma blindirano. Zanimljivo skroz u svakom slučaju.

Uspeo marketing.

https://www.youtube.com/watch?v=wSfP8qrHeNg
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Šta ti deluje veoma blindirano? Meni deluje kao običan 500Lnidza napisao:Deluje veoma blindirano. Zanimljivo skroz u svakom slučaju.
Ja opet moram da reagujem. Nije u redu pogrdnim imenima nazivati poglavara crkve. To što znaš "nekog popa" ne znači da znaš ovog konkretnog Papu. Kakve on veze ima sa sa tim tvojim popom. I nije lepo bez ikakvih dokaza nekoga nazivati hohštaplerom.ivica122 napisao:Kako me nerviraju takvi hohstapleri, glumi neku skromnost...
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!