Registracija vozila
Re: Registracija vozila
Pa čik idi s tim papirom preko granice.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nama su prošle godine dva puta radili saobraćajnu za službeni automobil. Promašili broj šasije.
Ove godine, produžavamo registraciju. Još dva puta su promašili nešto. Ide opet nova saobraćajna. Treba da idemo u inostranstvo, dobismo papir, pa se ti snađi. Još imamo i nesrećno Ž na tablici, mogli su sve lepo da promene, kada se već sprdaju.
TT
Ove godine, produžavamo registraciju. Još dva puta su promašili nešto. Ide opet nova saobraćajna. Treba da idemo u inostranstvo, dobismo papir, pa se ti snađi. Još imamo i nesrećno Ž na tablici, mogli su sve lepo da promene, kada se već sprdaju.
TT
Da li je moguće tražiti zamenu tablica? A ne lagati da su ukradene i sl.
Zašto da ne? Plaćaš ih.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ko je placao za te zurke?pedja napisao: 10 Apr 2018, 22:19 Nama su prošle godine dva puta radili saobraćajnu za službeni automobil. Promašili broj šasije.
TT

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
A4 2.0 TDI 125 kW, 2009. 34800 rsd sa zelenim kartonom.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mi nismodragvorl napisao:
Ko je placao za te zurke?

Uglavnom je brljao MUP, pa su sve završavali u Ljermontovoj, samo smo gubili vreme i nismo smeli preko grane.
Samo čekam da nas neko privede

TT
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Prelomiš ih jednostavno ili malo izgužvaš i odneseš i tražiš zamenu jer su oštećene.Heinz napisao: 10 Apr 2018, 22:29 Da li je moguće tražiti zamenu tablica? A ne lagati da su ukradene i sl.

- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Samo nešto da razjasnimo... kada su se izdavale nove tablice, rok je znači bio 7 god. (nebitno sad što su produžili na +2 sa tim nekim papirima). To je pisalo lepo u saobraćajnoj. U emisiji SAT su objasnili da je to zato što je proizvođač dao rok trajanja tablica baš na 7 god., da posle toga bledi ona reflektujuća folija, trt-mrt, šta god.
I sad bi ustvari svako posle tih 7 (+2) god. trebalo da skine tablice, preda mup-u i dobije nove, jel' tako? Pa jel' se dobija ista kombinacija brojeva/slova ili ne?
Kad smo stare tablice menjali, ja sam prvo išao na tehnički, pa sa tim papirima išao u mup, oni mi dali tablice (iz kutije), štampali nalepnicu i toeto, kao i svi ostali. Stare tablice, koliko se sećam, nikad nismo menjali, mislim, kao parče lima, osim u slučaju da su oštećene, ukradene i sl.
Ja ću zbog "kvačica" svakako morati da ih menjam, al' tek 2022...
I sad bi ustvari svako posle tih 7 (+2) god. trebalo da skine tablice, preda mup-u i dobije nove, jel' tako? Pa jel' se dobija ista kombinacija brojeva/slova ili ne?

Kad smo stare tablice menjali, ja sam prvo išao na tehnički, pa sa tim papirima išao u mup, oni mi dali tablice (iz kutije), štampali nalepnicu i toeto, kao i svi ostali. Stare tablice, koliko se sećam, nikad nismo menjali, mislim, kao parče lima, osim u slučaju da su oštećene, ukradene i sl.
Ja ću zbog "kvačica" svakako morati da ih menjam, al' tek 2022...
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Dobijas novu komb naravno. Stare su se menjale u slucaju ostecenja, sto vazi i danas ali je dodat i rok. Debilana totalna, ne znam u kojoj normalnoj drzavi to rade.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jel je zvanicno ono za 2x godisnje za tehnicki?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Saznacu za 3g 
Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Nije još.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Tebe bih slao 4x.A170T napisao: 13 Apr 2018, 15:29 Jel je zvanicno ono za 2x godisnje za tehnicki?