Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
I carine i poreza?
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
e pa to zavisi od drzave do drzave , znam da na primer drug je narucio u Srbiji i morao da plati carinu i porez. Dok je drugi narucio u Italiju preko neke rodjake, i platio ga je koliko i pise na sajtu , plus ~20 evra transport.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Ja sam baš pre dve, tri nedelje uzeo Note 5.Ivan napisao:U samsungu rekli da pocetkom septembra izlazi note7, kao preskocice 6icu, a 5ice nije bilo za evropsko trziste, videcemo.
Послато са GT-N7100
Jako dobar, brz, ekran fantastičan, baterija extra. Baš sam zadovoljan...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Tako je rekla devojka iz samsung stora, makar za srbiju i okvirna cena 800e.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
E pa vidis uvek ista prica sa njihovim telefonima. Idu sa nekim bombasticnim cenama koje na kraju nemaju veze sa pravim.LukaMaletin napisao:e pa to zavisi od drzave do drzave , znam da na primer drug je narucio u Srbiji i morao da plati carinu i porez. Dok je drugi narucio u Italiju preko neke rodjake, i platio ga je koliko i pise na sajtu , plus ~20 evra transport.
Na kraju kosta ko ozbiljan telefon a nemas ni pravu garanciju, treba to zaobilaziti.
Kod Apple i Samsunga lepo odes u radnju i znas tacno sta i za koliko kupujes, imas garanciju dobijas telefon odmah. Sa One cekas da stigne, ne znas sta ce biti sa carinom i porezom, molis boga da ce da radi, ako ne radi sutas se u dupe...
Ima li taj telefon Gorilla glass? Ne pise, pretpostavljam da nema, to je vec razlog za diskvalifikaciju istog iz razmatranja. Diskutabilan software, ko zna kakva kamera...
Koista manje, ali i nudi manje.
Laki ne lupaj, cuj diskutabilan softver i ko zna kakva kamera
Samsung prvi ima krs softver... Gorilla glass 99% ima, necu da tvrdim jer nisam uopste pratio izlazak ovog modela ali odavno ga kinezi koriste i u nizim klasama a da ne pricamo uredjajima iz vise klase
Cena je svakako mnogo manja, ali naravno da samsung i iphone nece propasti dokle god bude ljudi koji ce njihov logo hteti da plate 100-200e

Cena je svakako mnogo manja, ali naravno da samsung i iphone nece propasti dokle god bude ljudi koji ce njihov logo hteti da plate 100-200e
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
ima gorilla glas 4 , a ajfon nije malo skuplji , nego duplo skuplji. Software je odlican , najbolje sto android moze da ponudi. Jedina stvar oko koje moze biti problema i sto je osnovano mana ovog telefona jeste garancija i delovi ako ti pukne ekran itd .
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Ima GG4.Laki021 napisao:Ima li taj telefon Gorilla glass?
Ima Xiaomi Mi5, on bi trebao biti jeftiniji od OnePlus. OnePlus je kao neki njihov premijum.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Specifikacija postoji, i prilicno je zadivljujuca -> http://www.gsmarena.com/oneplus_3-7995.php
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Nemaju veze Xiaomi i Oneplus, skroz odvojene firme. Ne znam koliko je sad Mi5, mislim oko 350HKS napisao:Ima Xiaomi Mi5, on bi trebao biti jeftiniji od OnePlus. OnePlus je kao neki njihov premijum.
Mislio sam OnePlus je kao neki kineski premijum proizvođač. Xiaomi je povoljniji.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Meni licno ne igra ulogu sta ima ispod haube. Posto nisam bas pazljiv sa telefonima vise se ne upustam u avanturu da nabavljam ko zna odakle. Da pljunem lovu a da ne mogu da sredim ekran posle, paljba. Ili mi treba zamena baterije i mogu da se uhvatim za onu stvar jer samo servis moze da je skine a i to je upitno a servisa nigde. Vole ljudi da se primaju na nebitne stvari a zaboravljaju sustinu.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
Nije vredan taj OnePlus toga.
Na kraju ne znate ni koliko telefon kosta da ga dobijete.
Platite vise Samsung ili Apple ali ih isto tako i skuplje prodate kasnije, na kraju razlika izadje mala.
Nije vredno ebade, rizika i razlike u kvalitetu.
Na kraju ne znate ni koliko telefon kosta da ga dobijete.
Platite vise Samsung ili Apple ali ih isto tako i skuplje prodate kasnije, na kraju razlika izadje mala.
Nije vredno ebade, rizika i razlike u kvalitetu.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Isto kao i kod auta, jeste skuplji u nabavci ali je skuplji i u postprodaji.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n