De ogi da preuvelicava, on je jedan stalozen i racionalan lik. Jos se secamo njegovog prizivanja stotina leseva koji plutaju obrenovcem.nikaragva napisao:Treba pod hitno da se napadne HR i da se vidi gde su te granice!
Nekako mi deluje da preuveličavate čitavu situaciju, nadam se da ne grešim.
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Za ovo ce vreme vrlo konkretno pokazati da li cemo imati i kakav provlem. Za sada je sve iznenadjujuce dobro s obzirom na broj ljudi, jedino bas oko Stajge nije prijatno onima koji su tu...
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Da a bilo je samo par leseva. Sranje, to ko da nije ni bilo. Realnio sve je proslo super tamo.ftj napisao:De ogi da preuvelicava, on je jedan stalozen i racionalan lik. Jos se secamo njegovog prizivanja stotina leseva koji plutaju obrenovcem.nikaragva napisao:Treba pod hitno da se napadne HR i da se vidi gde su te granice!
Nekako mi deluje da preuveličavate čitavu situaciju, nadam se da ne grešim.
Ja koliko sam primetio u ostatku grada se ne primećuje povećan broj, znaci očigledno jedni odlaze dok drugi dolaze u Srbiju
Oni nas vole, ranije kada pomeneš da si iz Srbije, obraduju se. Odmah preko reda na granici, ispred Engleza...
Evo, već se nastanjuju u BG H2O. Njihovim parama. 

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Nikaragva u Cro, pogotovo tamo gde su bili Srbi, je toliko pusto, tako da kad bi ih napali ucinili bi in uslugu. Da se opet neko naseli. Inace hrvati pale iz zemlje malo sporije od ovih azilanata sto dolaze kod nas.
Mozda su oni culi kako je nasa ekonomija u uzlaznoj putanji, cak vise od nemacke, pa dosli u raj.
Vec zauzimaju svoje apartmane u bgh2o
Poslato sa Lumia 925
Mozda su oni culi kako je nasa ekonomija u uzlaznoj putanji, cak vise od nemacke, pa dosli u raj.
Vec zauzimaju svoje apartmane u bgh2o
Poslato sa Lumia 925
Stefanović: 35.712 ljudi izrazilo nameru da traži azil
I dalje imamo ogroman pritisak i ne vidimo da će se u narednih nekoliko meseci, pa i u narednih nekoliko godina, ovaj talas migranata prekinuti. Sve pokazuje da će ogroman broj ljudi stizati"
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/572455 ... trazi-azil
I dalje imamo ogroman pritisak i ne vidimo da će se u narednih nekoliko meseci, pa i u narednih nekoliko godina, ovaj talas migranata prekinuti. Sve pokazuje da će ogroman broj ljudi stizati"
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/572455 ... trazi-azil
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Narednih nekoliko godina?
Onda mozemo i mi da se pakujemo.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
A na koju stranu mi da krenemo?dragvorl napisao:Narednih nekoliko godina?Onda mozemo i mi da se pakujemo.
Realno.dragvorl napisao:Narednih nekoliko godina?Onda mozemo i mi da se pakujemo.
Oni su izrazili želju da zatraže azil u Srbiji jer su dužni da to kažu... u protivnom mogu biti proterani.
Nikom od njih nije cilj Srbija ali će EU verovatno pokušati da nam uvali jedan broj.
Nikom od njih nije cilj Srbija ali će EU verovatno pokušati da nam uvali jedan broj.