Mobilne telekomunikacije
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Mobilne telekomunikacije
Koja mreža? Ovo je krajnje pederski, naročito u sadašnje vreme kad klinac može da ti dohvati telefon, ode na youtube i stuče kvotu očas posla. Ili blokiraj ili daj manju brzinu, ovakvo klanje korisnika nema nikakvo opravdanje.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
MTS garant. Podnesi žalbu, uvažiće ti verovatno. Ženin brat imao isti slučaj, žalio se i uvažili mu, platio na kraju to preko potrošeno kao da je kupio još jedan dodatak, što je zanemariv iznos.
TT
TT
Drugar sinu kupio Apple tablet, napravio mu profil za registraciju i ujedno ukucao podatke sa svoje kartice posto mu je dozvolio da uz pitanje skida i neke aplikacije koje se naplacuju.
I dok je drugar bio na putu pocele da mu stizu poruke kako mu se skida sa racuna po 50e ali nekoliko puta u toku dana, da bi na kraju cifra dosla na 500e.
Kada je proverio o cemu se radi, provali da klinac igra neku igru u kojoj mogu da se kupuju nekakvi zetoni koji se naplacuju, pa je klinac jednostavno trazio vise tih zetona i nesvesno caletu skidao lovu sa racuna.
Cale ga nije vikao zato sto i nije uradio nista sto se nisu dogovorili, nije skidao nikakve aplikacije, samo je nesvesno kupovao te zetone.
Drugar je onda poslao mail u Apple sa kompletnim objasnjenjem situacije, gde je dobio pozitivan odgovor u kojem ga upozoravaju da povede racuna i izvrse mu povracaj novca. Svaka im cast.
I dok je drugar bio na putu pocele da mu stizu poruke kako mu se skida sa racuna po 50e ali nekoliko puta u toku dana, da bi na kraju cifra dosla na 500e.
Kada je proverio o cemu se radi, provali da klinac igra neku igru u kojoj mogu da se kupuju nekakvi zetoni koji se naplacuju, pa je klinac jednostavno trazio vise tih zetona i nesvesno caletu skidao lovu sa racuna.
Cale ga nije vikao zato sto i nije uradio nista sto se nisu dogovorili, nije skidao nikakve aplikacije, samo je nesvesno kupovao te zetone.
Drugar je onda poslao mail u Apple sa kompletnim objasnjenjem situacije, gde je dobio pozitivan odgovor u kojem ga upozoravaju da povede racuna i izvrse mu povracaj novca. Svaka im cast.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Mene je tako Telenor svojevremeno ojadio u romingu. Odemo u Bosnu za prvomajske praznike, cirka se pivo i nešto kasno uveče počne da me zeza nova e-cigareta, ne mogu da je napunim kako treba. Drugar je par dana ranije okačio tutorijal o tome na forumu, onako polu pijan dođem na genijalnu ideju i uključim internet da to nabrzaka pogledam. Nađem brzinski stranicu, krene da učitava pa zakuca, ja udarim refresh, opet neće, ja opet refresh... ništa, pomislim ma teraj se u pm i ugasim net.
Ujutro se budimo rano i krećemo za Mostar, stiže poruka: zbog prevelike potrošnje broj je ugašen, platite 27000 din pa će biti opet uključen
Frajer je ladno okačio neke mega velike slike na forum, oko 24mB je bio saobraćaj za tih par minuta (prema meraču u telefonu) a operater je izračunao 27mB - iako nije bilo prekida pa da je na zaokruživanje mogao da poveća. 1mb je u romingu oko 1000din.
Izvukao sam se na to što je potrošnja napravljena u maju mesecu, pa sam nakon povratka u BG platio dug da bi mi uključili broj a onda aktivirao neke roaming dodatke koji važe u mesecu u kojem se aktiviraju
tako sam ceh spustio na nekih 10k dinara.
Ujutro se budimo rano i krećemo za Mostar, stiže poruka: zbog prevelike potrošnje broj je ugašen, platite 27000 din pa će biti opet uključen

Izvukao sam se na to što je potrošnja napravljena u maju mesecu, pa sam nakon povratka u BG platio dug da bi mi uključili broj a onda aktivirao neke roaming dodatke koji važe u mesecu u kojem se aktiviraju

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Koje cifre, ne mogu da verujem da se tako naplaćuje (1MB - 1000 din.) 
Zato je meni roming isključen, jer sam blizu granice pa se dešavalo da kada se ide putem Zaječar - Negotin, čovek uđe u roming i da ga oderu.

Zato je meni roming isključen, jer sam blizu granice pa se dešavalo da kada se ide putem Zaječar - Negotin, čovek uđe u roming i da ga oderu.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Supruga je na taj način dobila račun 3200 chf. Bila je u novinama zbog toga i zbog tog nenamernog reklamiranja, provajder je rešio da oprosti dug 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Apple carski resava bilo koji problem korisnika,svaka cast na tome..
Ja na MTS-u imam opciju da kad potrosim net u okviru paketa automatski mi obori brzinu i ne mozes da napravis nikakav trosak preko onoga sto placas inace. Sjajna stvar.Saša napisao:MTS garant. Podnesi žalbu, uvažiće ti verovatno. Ženin brat imao isti slučaj, žalio se i uvažili mu, platio na kraju to preko potrošeno kao da je kupio još jedan dodatak, što je zanemariv iznos.
TT
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ima to avaki android, limit data.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Nije to isto, MTS obori brzinu na 64 kbs.
Protok nakon potrosenih megabajta...
Neupotrebljivo.
Sent from my SM-N9005
Neupotrebljivo.

Sent from my SM-N9005
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ogromna je razlika između neupotrebljivo a besplatno i dranja kože ako pređeš limit.
To naravno ali meni ono kao da ne radi. Ja imam drljavih 25mb i ne koristim ih jer em mi je slab signal em za cas potrosim to.
Inace juce sam pricao sa stricem. U sloveniji sada za 12e dobije se neograniceni minuti, poruke i 5gb. Mreza je telemach tj kao nas sbb. Kupili infrastrukuru nekog operatera i sada kidaju sa ponudom.
Sent from my SM-N9005
Inace juce sam pricao sa stricem. U sloveniji sada za 12e dobije se neograniceni minuti, poruke i 5gb. Mreza je telemach tj kao nas sbb. Kupili infrastrukuru nekog operatera i sada kidaju sa ponudom.
Sent from my SM-N9005
Zar nisu isti ti došli kod nas i uskoro počinju da rade? Sa vip-om su se dogovorili.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Nije to isti operator. To su neki austrijanci ako se ne varam i oni ce biti virtuelni operater jer iznajmljuju resurse vipa. Telemach u sloveniji je kupio mrezu nekog operatora i fizički je operator.
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005