Malo ste se zbunili izgleda
What's more, the Audi's supercharged V6 is listed at 310 hp and 325 lb-ft of torque, but we suspect it's even more underrated than BMW's turbo inline-6s. Why? Its quarter-mile time is a half-second quicker and its trap speed was 102 mph, 5 mph faster than the 535i. The A6 is also half a second quicker to 60 mph at 5.2 seconds (or 4.9 with 1 foot of rollout like on a drag strip).
Kao sto sam rekao koristio sam oba auta (i jos mnoge iz tog segmenta) i ko nije vozio ta auta jedan za drugim sigurno nece ni razumiti o cemu govorim!
Problem je da svi idu za znakom a manje mozgom, za mene najbolji auto koji sam ikada imao je E39 525 i htio sam da kupim F10 535/550 ali kao sto vec rekoh taj sestak je daleko iza a za 550 n63 nema potrebe ni da pisem nista!
A ako se i malo gugla vidjece svi da taj 3.0TFSI je veoma podcjenjen iz fabrike jer svi mjere 290-310ks NA TOCKOVIMA!
Stvarno ne zelim da zapocinjem neku raspravu niti da ovo bude da ja nesto hvalim svoj auto niti blatim tudji ali govorim iz licnog ISKUSTVA (a ne brojki sa ekrana).
A ako ikog jos sta zanima nebih da stvaram OFF neka se slobodno javi na PM ili neka off tema