Zatamnjena stakla
Re: Zatamnjena stakla
Sve sam zatamnio kod Lacike pre par godina nazad 80 napred 50. Sutra idem da skinem prednje i stavim na njihovo mesto skoro providne ali cisto da bude folija. Lacika mi rece da ce sve to biti 40e. Napomena: napred imam po 2 stakla sa strane, od prednjih vrata i ne bas malo izmedju duplog a stuba.
Tapatalked from LG G Pro 2
Tapatalked from LG G Pro 2
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Završio sam konačno sa folijama na bočnim vratima. Juče i danas vremenski otprilike 2h posla. Mada sam krenuo nakaradno a ceo posao sam mogao da završim za pola sata da sam se na vreme informisao. Juče sam skinuo sa tri stakla za otptilike sat vremena, morao na posao pa prekinuo. Skidao na suvo skida se lako međutim ostane baš mnogo lepka na staklu. Sinoć gledao ja youtube kako se skidaju folije i glavna fora je da ih kvasiš sa nekim klinerom za stakla. Ja u kolima uvek imam rastvor alkohol+voda+deterdžent. Zadnje desno staklo gde mi je bila folija dobro isprskao sa tim rastvorom krenuo od jednog ćoška i skinuo je celu u komadu sa veoma malim tragovima lepka i konstantno sam kvasio foliju. Skinuo sa tog stakla bez ikakve muke foliju bukvalno za nekoliko minuta. Tragove lepka na ostalim staklima isprskao sa sa istim rastvorom i skinuo strugačem za led skida se baš lako i mora konstatno da se prska da staklo ne bude suvo.
Sada da ih skidam čini mi se da bi sve završio za pola sata. Posle sve prebrisao medicinskim benzinom.
Od pribora sam koristio rastvor alkohol+voda+ deterdžent, jedan žilet, plastični strugač leda i medicinski benzin.
Nikako ne koristiti noževe ili bilo šta drugo ja sam mentol juče sa suvozačevog stakla probao da lepak skinem sa metalnom špaklicom i izgulio suvozačevo staklo na tom mestu
sreća pa nisam bio uporan nego samo probao u dnu stakla do kedera.
Ko hoće da se upusti u skidanje malo vremena i baš se lako skida sa istim principom kako sam ja skinuo poslednju foliju.
Sada da ih skidam čini mi se da bi sve završio za pola sata. Posle sve prebrisao medicinskim benzinom.
Od pribora sam koristio rastvor alkohol+voda+ deterdžent, jedan žilet, plastični strugač leda i medicinski benzin.
Nikako ne koristiti noževe ili bilo šta drugo ja sam mentol juče sa suvozačevog stakla probao da lepak skinem sa metalnom špaklicom i izgulio suvozačevo staklo na tom mestu

Ko hoće da se upusti u skidanje malo vremena i baš se lako skida sa istim principom kako sam ja skinuo poslednju foliju.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Tu mi deluje kao idealan alat ono za skidanje registracionih nalepnica, sa ziletom izmedju dve plastike.
Sent from my Huawei P8 lite using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ne da deluje nego taj žilet sa nosačem za vinjete/nalepnicu je i pravljen za to 

- Kuzmanovic
Verovatno cu imati prilike da ga upotrebim u aprilu, kada istekne registracija na Alfi. Kontam da tek tad tehnicki pregledi nece hteti da pustaju. 

Ne malerisi Kuzmanovicu 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Razređivač je majka,skida lepak kao od šale,malo na krpicu ili na vatu i nema problema.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ali zato ako kane na plastiku enterijera... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Sto bi neko koristio razređivač kada alkohol i voda završavaju posao? I to veoma lako.
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Ja sam napisao malo na krpicu,nisam rekao da se natopi.Kad skidam registracionu nalepnicu sipam malo na krpu i skine se bez problema i bez pritiska odnosno nema zamaranjaDelija napisao:Ali zato ako kane na plastiku enterijera...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pfff, samo malo alkohola na vatu i skida se ocas posla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pitao na JEDNOM TEHNICKOM i pokazao auto, kazu nije problem da prodjem pregled.
Poslednja izmena od Ogi u 20 Feb 2016, 12:48, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Kuzmanovic
Ne pisi ovo javno.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ok, obrisao. U pravu si.
Poslednja izmena od Ogi u 20 Feb 2016, 12:49, izmenjeno 1 put ukupno.
- Kuzmanovic
Ko zna ko sve cita forum.